Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Re: Качествени чепарета
Благодаря колеги
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- atanasov1589
- ще става разбирач
Заготовката
Резултата 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- научил се да хвърля
Тези флуресцентни топчета колега какво ти е впечатлението от тях?
- atanasov1589
- ще става разбирач
ами кво да ти кажа колега,до сега един път съм ги пробвал и не знам дали заради топчетата или яркия цвят на чепарето,но резултатите ми бяха добри.Също така с тях най добре наподобявам очичките на чепаретата на Борката
Само се чудя защо с фотото не мога да ги снимам как светят.

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
браво Атанасов,умно направени бидеми,няма как да не хващат.иначе топчетата ги зная добре аз лично не съм ги пробвал и предпочитам боята но никога не е късно 

Качествени чепарета Borkata

[quote="atanasov1589": Само се чудя защо с фотото не мога да ги снимам как светят.[/quote]
Изключи светкавицата и нека е пълна тъмнина в стаята НО задръж 5-10секунди фотото без да мърдаш докато го чуеш да щракне
това са 10-на чепарета едно след друго

а това са няколко вида фосфорни ламета

ето ги и на светло

п.п. за да стават по хубви снимките отблизо,влез в настройките на фотото и търси едно листенце (на повечето е така обозначено) активираш го и става това

куката е 10-ка за ламето не питайте какво е (не казвам)
Изключи светкавицата и нека е пълна тъмнина в стаята НО задръж 5-10секунди фотото без да мърдаш докато го чуеш да щракне

това са 10-на чепарета едно след друго

а това са няколко вида фосфорни ламета

ето ги и на светло

п.п. за да стават по хубви снимките отблизо,влез в настройките на фотото и търси едно листенце (на повечето е така обозначено) активираш го и става това

куката е 10-ка за ламето не питайте какво е (не казвам)

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- новобранец
Колеги, споделете каква марка куки ползвате за сафрид / чернокоп и също с коя марка флуорокарбон връзвате
Благодаря ! 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Лично аз ползвам куки Йовела и съм много доволен от тях за флуорокарбон не мога да коментирам тъй като не ползвам такъв
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аз лично използвам куки Капитан,Ювела,Сий Игъл и рядко Мустад.предпоследната ръждясва най-бързо и заради това не е долюбвана от много хора но аз смятам,че е страхотна кука.флуорокарбона ми е Seaguar.ето нещо ново от днес..

-
- новобранец
Да не се обидиш, но от всички куки, само крайната вдясно ти се е получила. Трябва да се стремиш и другите така да станат-не рошави, а прави ламета и насочени към жилото на куката.the_bad_god написа:Айде и аз да си го покажа...чепарето ( в случая само кукичките )
- glarusa
- кандидат преподавател
Тъй-Тъй...и четвъртата и десетата съща са добри...но мен не ме слушай, аз имам 40 чепарета навързани и не съм специалист. Аз лично се стремя да изнасям възела встрани от материала, и при навиването не стягам много, едва след навиването затягам, така не ми се накъдря мат'риала! Практика му е майката!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Според мен пък доста добре са се получили,отдавна съм се отрекъл от това с жилото на куката и (според мен е една стара отживелица) просто трябва ламетата да са като едно цяло и да са отвътре на кукатакарид написа:Да не се обидиш, но от всички куки, само крайната вдясно ти се е получила. Трябва да се стремиш и другите така да станат-не рошави, а прави ламета и насочени към жилото на куката.the_bad_god написа:Айде и аз да си го покажа...чепарето ( в случая само кукичките )

просто трябва да се постарае да да стават като 4-та кука от ляво на дясно (но и така ще има доста добри успехи)защото ПО-ВАЖНОТО е да избереш ПРАВИЛНИТЕ ЦВЕТОВЕ отколкото да има добър външен вид (щото след 10-та риба така или иначе ще си заприлича на разплетена дамаджана)
Браво и за почти перфектното боядисване (като изключим няколкото промазани)
нека не гледаме кусурите на другите ами да погледнем и своите,ако колегата (лошия господ) е помолил за критики добре ама той просто показва това което е направил и според мен заслужава адмирации а не критики
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
да това за жилото на куката и аз не го харесвам но си е въпрос на вкус.успоредното поставяне на материала е много по-красиво и по-трудно за постигане.инак за хващането ясна работата.и от мен браво на колегата.

- glarusa
- кандидат преподавател
КОлега, не си разбрал правилно... според мен никой не се заяжда, просто споделяме мнение, нали затова сме тук!dobria1 написа:
нека не гледаме кусурите на другите ами да погледнем и своите,ако колегата (лошия господ) е помолил за критики добре ама той просто показва това което е направил и според мен заслужава адмирации а не критики

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?