Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Къде изчезна блатния (морския) червей!?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Малкото рибарче
- новобранец
Къде изчезна блатния (морския) червей!?
Та искам да питам така ли ще я караме през целия риболовен сезон? Миналата година пак ни свиха същия номер. Тъкмо рибата взе да се активизира и червея изчезна!
Сега от два дни в цяла Бургаска област не са получавали даже и за цяр. А рибата днес направо сама скачаше на вълнолома.
Обаче за утре стръв няма . Може ли така!?
Май ще трябва да търсим алтернативни решения.
Лошото ще е за търговците на червеи, ако се намерят добри заместители.

Май ще трябва да търсим алтернативни решения.

Лошото ще е за търговците на червеи, ако се намерят добри заместители.

Не съм ловец, но съм рибар!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ето един подходящ случай да се изпробват горе рекламираните от Local изкуствени примамки и на южното Черноморие.Ами за всички скептици ще кажат че тези червеи , най вече Berkley Gulp! Sandworm - Natural и Brown , си вършат работа. Напоследак покрай кризите за блатен продадох доста и отзивите които ми връщат са добри , е не се хваща на 100 % като с истинския , ама незнам защо трябва по такъв начин да го отричате... всички ползвате блесни нали ???? Very Happy
Като втори вариант мога да предложа дъждовния червей.Помня,че преди 10 години около Бургас се ловеше основно на него. Хората,с които говорих дори не бяха чували за морски червей.
Като трети вариант , може да се пробват новите /мариновани/ червеи.Казват , че вършели работа.
Успех!
П.П. Метеоролозите дават лошо време за събота и неделя,така че да не ви пука много-много.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Малкото рибарче
- новобранец