Къде изчезна блатния (морския) червей!?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Малкото рибарче
новобранец
новобранец

Къде изчезна блатния (морския) червей!?

Мнение от Малкото рибарче »

Та искам да питам така ли ще я караме през целия риболовен сезон? Миналата година пак ни свиха същия номер. Тъкмо рибата взе да се активизира и червея изчезна! :x Сега от два дни в цяла Бургаска област не са получавали даже и за цяр. А рибата днес направо сама скачаше на вълнолома. :) Обаче за утре стръв няма . Може ли така!?
Май ще трябва да търсим алтернативни решения. :roll:
Лошото ще е за търговците на червеи, ако се намерят добри заместители. :twisted:
Не съм ловец, но съм рибар!
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

Като говорим за алтернативи,някой пробвал ли е торен или бял.Чувал съм противоречиви отзиви,та за това.
Или да грабваме лопатите и към "скарите".
Изображение
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Ами за всички скептици ще кажат че тези червеи , най вече Berkley Gulp! Sandworm - Natural и Brown , си вършат работа. Напоследак покрай кризите за блатен продадох доста и отзивите които ми връщат са добри , е не се хваща на 100 % като с истинския , ама незнам защо трябва по такъв начин да го отричате... всички ползвате блесни нали ???? Very Happy
Ето един подходящ случай да се изпробват горе рекламираните от Local изкуствени примамки и на южното Черноморие.
Като втори вариант мога да предложа дъждовния червей.Помня,че преди 10 години около Бургас се ловеше основно на него. Хората,с които говорих дори не бяха чували за морски червей.
Като трети вариант , може да се пробват новите /мариновани/ червеи.Казват , че вършели работа.
Успех!

П.П. Метеоролозите дават лошо време за събота и неделя,така че да не ви пука много-много.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Малкото рибарче
новобранец
новобранец

Мнение от Малкото рибарче »

Благодаря за съветите, Чурулик! Няма начин - ще се пробва. Пък после ще пиша за резултатите. :wink:
Ама и вие оставяйте по малко червеи и за "бедните" братя Юг, де! :lol: Нали каза, че вашата риба не можем да я хванем 8)
Не съм ловец, но съм рибар!
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”