Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. "Сопот" 03.06. откриване
-
- вече хвърля и на тежко
яз. "Сопот" 03.06. откриване
Привет на всички! Ще бъда в телеграфен стил, поради липсата на много време за писане. Бях в района на устието, "Пирамидата" му се вика на района, който е местен го знае. От сутринта бяхме там в 5.00 ч. започнаха да кълват таранки и бабушки. Хванах и една платика около половинка и доста бебета, които бяха пускани веднага, също и каракудите, които бяха под нормата. Платиката я хванах на омесен хляб повечето таранки на жито и само няколко на торен червей. Колегите, които бяха по в страни от нас имаха възможност да хвърлят дънни извадиха 5-6 таранки над 0,500 кг. Но всичко това само до към къде 10 ч. и после отряза от раз. Само костурчета колкото пръст кълвяха. Писна ми от тази работа и след обед отидох в района на малкия канал, който беше се разлял, но с газене можеше да се лови. Там поне си чесах крастата - уклей, платика, таранки, бабушки и костурчета и то на 2-3 метра от брега. Междувременно дойдоха и момчетата от ИАРА начело с шефа им Йордан Найденов. Провериха ни всичко беше ОК И това е в общи линии. Много народ, тук таме риба. Вода много, разлял се е. Аз лично най-много се изкефих на две неща - доволния риболов на бабушки, скоро не бях ловил толкова и едри бабушки и второто, че минаваха от ИАРА да проверяват за билети, маломерна риба и повече от 3 въдици. Пускам и няколко снимки, за жалост не можах да снимам общия улов, че ми паднаха батериите на фотоапарата. Наслука на всички!
Нещо не ми става с файловете, не мога да ги кача, били прекалено големи, дайте помощ!
Нещо не ми става с файловете, не мога да ги кача, били прекалено големи, дайте помощ!
Re: яз. "Сопот" 03.06. откриване
Бравус тъз неделя чеги има едрите тарковци били са под Стежерака омешани с много бели рибоци.

Риба къща няма.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Десен бутон на файла - open with - Paint, в пейнта горе в дясно - Resize and Skew, от проценти минаваш на пиксели, задаваш ширина 800, височината колкото дойде, презаписваш и качваш.ivan_tsochev написа:... не мога да ги кача, били прекалено големи, дайте помощ!

нямам живарник
-
- вече хвърля и на тежко
мерси, ще пробвам
-
- вече хвърля и на тежко
благодаря ти колега ето, че се получи. ето ги и снимките:
- Прикачени файлове
-
- S6301800.JPG (214.74 KiB) Преглеждано 2260 пъти
-
- S6301799.JPG (116.16 KiB) Преглеждано 2260 пъти
-
- S6301796.JPG (89.9 KiB) Преглеждано 2264 пъти
- antivik
- кандидат преподавател
Верно много телеграфен стил. Ми ние де не сме от района и не ги знаем тези "Пирамидата" , що ще чиним?!? Баре името на ряката да беше написал.ivan_tsochev написа:Привет на всички! Ще бъда в телеграфен стил, поради липсата на много време за писане. Бях в района на устието, "Пирамидата" му се вика на района, който е местен го знае....
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- вече хвърля и на тежко
Е, аз съм написал още в заглавието. А устието е мястото, където река Топля, на която е изграден язовир "Сопот" се влива него!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега. 

- antivik
- кандидат преподавател
ivan_tsochev написа:Е, аз съм написал още в заглавието. А устието е мястото, където река Топля, на която е изграден язовир "Сопот" се влива него!

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- вече хвърля и на тежко
Твоите репортажи винаги са били на ниво и ми е било приятно да ги чета, така че няма проблеми всичко е ОК!
Телеграфно? За мен си е достатъчно подробен и описателен репортажът.
Поздрави за хубаво откриване. На снимките се вижда, че е приятно мястото. 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- вече хвърля и на тежко
Имах предвид под телеграфно, че малко разхвърляно и накратко, за мен поне, понеже аз си ги пускам по-дълги репортажи, когато има за какво. Иначе, да, мястото е приказно красиво и подходящо за риболов на мирни риби, из тези потопени те върби скачаха огромни амури с мощни плясъци. Със сигурност имаше и 10+ кг.