Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проблем с интернет магазин
Модератор: dantho.mihov
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Проблем с интернет магазин
Редно е да се упомене въпросният "магазин" да се предпазят и други клиенти.Лично препоръчвам да пазарувате он лайн от тези ,които имат магазин или складове на едро,а още по добре от тези ,които са си и ВНОСИТЕЛИ.Така ще избегнете проблемите и разочарованията.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аз лично пазарувам основно от чужди сайтове , НО съм адски доволен от онлайн-магазина на Акваспорт -Бургас(имам над 20 поръчки)
- иначе в конкретния случай предполагам ,че се отнася за Видракс (те никога-нищо не са разбрали) 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не магазина не е Видракс
там правих няколко запитвания дори ми предложиха отстъпка от 15%, тъй като реално щях да похарча около 1000 лева 
Не ми се искаше да споменавам магазина ама гледам доста хора се интересуват, а не ми се иска да им правя анти реклама може това да е единичен проблем ....до някъде ги разбирам за наличностите, тъй като не всеки ден се купуват такива неща и е нормално някои неща да са в единични бройки или да са изчерпани все пак пазара ни е доста свит, ама ме дразни, че като отвориш сайта оставаш с убеждение, че всичко е налично
магазина е Риби и Такъми 
Ето какво им пише на сайта
нито ми доставиха нещо до 7 дни, нито се свързаха с мен за да ми кажат на коя дата ще дайде пръчката
Срок на доставка
Срокът за доставка е до 7 работни дни, като при потвърждаването на поръчката Ви ще Ви бъде даден конкретен срок. В болшинството от случаите пратките ще се получават доста по-бързо.
пп. Днес все още нямам смс от еконт и предполагам нищо не са пратили
няма и да им звъня повече ,то аз направих сметка за телефон по-голяма от отстъпката която ще ми предложат докато ги чакам да си препредават телефоните 

Не ми се искаше да споменавам магазина ама гледам доста хора се интересуват, а не ми се иска да им правя анти реклама може това да е единичен проблем ....до някъде ги разбирам за наличностите, тъй като не всеки ден се купуват такива неща и е нормално някои неща да са в единични бройки или да са изчерпани все пак пазара ни е доста свит, ама ме дразни, че като отвориш сайта оставаш с убеждение, че всичко е налично

Ето какво им пише на сайта

Срок на доставка
Срокът за доставка е до 7 работни дни, като при потвърждаването на поръчката Ви ще Ви бъде даден конкретен срок. В болшинството от случаите пратките ще се получават доста по-бързо.
пп. Днес все още нямам смс от еконт и предполагам нищо не са пратили

Последно промяна от czd на Сря Юни 06, 2012 11:01 am, променено общо 1 път.
Ясно -те тези продавачите в магазините на Калоян -все едно са събирани от улицата - 80% от тях нищо не разбиратczd написа: ...магазина е Риби и Такъми .....

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И днес никой не се обади, така че явно ги отсвирвам тия