Проблем с интернет магазин

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Проблем с интернет магазин

Мнение от czd »

Здравейте, колеги, преди около 10 дена поръчах 2 пръчки и риболовен билет от уж ''голям'' интернет магазин и от там се започнаха проблемите ми :( датата беше 25.5.2012 /официално неработен ден/ ...след няколко дена на 29.05 ми се обадиха ,че едната пръчка не могат да ми я осигурят, а другата нямали налична,но можело да я поръчат и до 2-3 дена да ми я пратят. Помолих ги да изчакат няколо часа, за да разгледам какво друго имат в магазина и евентуално ако има нещо, което съм пипал на живо да избера него ...след 1 час им звъннах с избрана от мен въдица като ми казаха ,че ще ми се обадят ако я имат налична :roll: цял ден ни вест ни кост от тях.Реших аз да им се обадя, отговори ми някакъв пич дето не знаеше изобщо за какво иде реч нито за моята поръчка нито имаше представа за какво говорим... по едно време ми измрънка,че съм говорил с колегата му и щели да ми се обадят по-късно :roll: след 1 час пак им звъня и ''изненада'' и тази пръчка я няма :roll: операцията се повтори още един път като бях решил да направя лек компромис с размера на въдицата, но уви пак я нямаха в наличност. Преживях го и това и реших, че ще я купувам от друг магазин въпросната тояга и им заръчах да ми направят билета и да ми доставят другата като я получат от вносителя. Като уговорката беше ,че ще са при мен, за да мога да открия сезона .... да, ама не в четвъртък 31.05 ми се обаждат да ми кажат, че са ми направили билета, но пръчката била в склада на вносителя и щели да я пратят в понеделник, а те да я получат днес и да ми я пратят :) имах обещание,че като ми я пратят ще ми се обадят, но и днес до 18:00 чаках и реших да им звънна отново и пак изненада. Обади се пак същия и пак не знае за какво иде реч ....този път ми каза, че колегата му отново го няма ,и че до няколко дни чакали нова стока :roll: Та това са моите неволи :evil: Другата пръчка я поръчах от Иво и за два дена беше при мен :roll:

Сега имам едно питане ако им откажа поръчката, а са ми издали вече билет мога ли да си взема билет от друго място или ще излезе, че вече имам такъв :?:, а също така не ми се иска да ги прецаквам с 25лв, въпреки че ми провалиха откриването :( , а като гледам и пак ще го провалят, защото за четвъртък бях замислил едно излетче, ама без билет ли да ида :(
За сравнение преди 2 седмици си поръчах и 2 по джиджави пръчки от известен немски онлайн магазин и след 4 дена ми бяха в ръцете :roll:
Последно промяна от czd на Вто Юни 05, 2012 8:20 pm, променено общо 1 път.
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Проблем с интернет магазин

Мнение от sapuna »

Доста от магазините /онлИне или не,особено първите/ след поръчка от клиент ми звънкат и ме питат "можеш ли да ми изпратиш ..." Крива нива,ма все пак имот! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

Да, ама тъпото е ,че само ми провалят плановете, за което няма да бъда компенсиран по никакъв начин :oops:
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Мен все ме е страх да си поръчам нещо от он-лайн магазин.Може би вътрешно се страхувам,че все нещо ще се издъни.А пък и все си е по-добре да пипнеш стоката преди да я платиш.
Изображение
Изображение
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

В България няма читави онлайн магазини ! Това е причината да не ги разглеждам дори , а да си поръчвам в чужбина директно и да нямам ядове . Това е безобразие , а за магазина се досещам кой е - успокой се не си първия с такива малоумни " отговори " !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

С.Върбанов написа:В България няма читави онлайн магазини ! Това е причината да не ги разглеждам дори , а да си поръчвам в чужбина директно и да нямам ядове . Това е безобразие , а за магазина се досещам кой е - успокой се не си първия с такива малоумни " отговори " !
И аз до сега поръчвах всичко от чужбина ама този път реших,че за 20-30 лева разлика в цената не си заслужава чакането :oops: до сега не съм пазарувал от български онлайн магазин и явно трудно ще се навия да го направя пак. Най ме дразни факта,че едва ли не ги гоня, за да им дам пари / и то не малка сума/ , а те са незаинтересовани и напълно некомпетентни :!: :!: :!:
Някой да има идея какво става с билета ако откажа поръчката ?
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Всяка седмица си поръчвам някаква глупост, никакви ядове до сега.Тази вечер си поръчах клавиатура за таблета и утре ще ви обадя, но съм сигурен, че няма да има проблем :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Така ги виждам нещата Аз -щом са ти го издали билета -вече инфото е постъпило в базата данни :wink: - не им го плащай ,а отиди някъде другаде и с лична карта искай да ти извадят дубликат(кажи че този си го загубил,изяло ти го е кучето и т.н.) :roll:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

pampasa написа:Така ги виждам нещата Аз -щом са ти го издали билета -вече инфото е постъпило в базата данни :wink: - не им го плащай ,а отиди някъде другаде и с лична карта искай да ти извадят дубликат(кажи че този си го загубил,изяло ти го е кучето и т.н.) :roll:
Ако до четвъртък не дойде май така ще стане ,не ми се иска да го правя ама ще ме принудят...друг вариант е да се разкарвам и да им търся офиса и пак да си загубя времето :(
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Кой е магазина Цецо?
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

С.Върбанов написа:В България няма читави онлайн магазини ! Това е причината да не ги разглеждам дори
Ако ги разгледаш може да се окаже, че не е точно така.
Читави магазини има и по нищо не отстъпват на чуждите.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

stich написа:Кой е магазина Цецо?
Казвай магазина колега, не им давай шанс да объркат плановете и на друг.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Гледах ги прекалено дълго и след , като не видях промяна спрях да ги гледам . Според мен за да имаш онлайн магазин трябва да имаш и реален такъв в който има налична стока , а не да си направиш онлайн магазина и да чакаш от вносители и дистрибутори да ти доставят исканият артикул и тогава да го пращаш на клиента . Иначе всеки може да си направи онлайн магазин без никакви наличности и да кара хората да чакат неопределено време за да си получат поръчката ! Вече може и да има някой читав , но лошото е ,че вече съм загубил вяра в тях от , което следва ,че ме губят , като клиент . Да не говорим за надценките , които се слагат тук и разликата в чуждите сайтове ! Както и да го смятам и с транспорт и всичко пак ми излиза по евтино да си го поръчам в чужбина , а и от Европа няма нито мита нито такси , така ,че това е моят вариант за момента , а мисля и за в бъдеще !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

С.Върбанов написа:. Според мен за да имаш онлайн магазин трябва да имаш и реален такъв в който има налична стока.
Много важен момент!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

И по важното е да не се описват артикули , които ги няма в наличност само и само за да привлечем повече клиенти защото сме - " много добре заредени "

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”