Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Риболовен билет за язовир Парка в град Айтос
Модератор: sapuna
Риболовен билет за язовир Парка в град Айтос
Здравейте,до края на миналата година билета само за язовир "Парка" беше 25 лева.От тази година обаче са решили цената да е 15 лева плюс 25 лева "ДАРЕНИЕ" ,което е задължително,т.е.недариш ли-няма билет.Това правилно ли е и ако не е-има ли институция,която да бъде уведомена за това нарушение.
- orion30
- разбира нещата
Re: Риболовен билет за язовир Парка в град Айтос
Институцията е духовно лице от арменски произход, и спираш да ходиш на този язовир, то 25лв. е билета за една година на всички държавни водоеми/ но дали останаха такива/. 

Писането на Български е задължително!
Кърцата
Кърцата
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Колеги незнам до колко сте запознати с този водоем , НО аз съм .
Така ..
До миналата година билета за язовир "Парка "- гр. Айтос беше 15 лв за една година .
От тази година има сформирано сдружение с прецедател касиер и членове на управителния съвет и тнт....
На събранията на новото ръководство бяха повдигнати няколко предложения .
1. Билета за яз Парка да стане 40 лв , това вече е факт .
2. Да се охранява язовира и вечер , като охраната е от доброволци ( в това число съм и аз , даже тази вечер съм на смяна.)
3. Да се положат нужните услиля като почистване , зарибяване , хранене , да се поставят негасена вар и пилешки тор на водоема .
За всичко се дава пари ( без охраната ).
Преди около 3 седмици язовира е зарибен с шаран и амур . в него също има платика, сулка , шаран и толстолоб..
Язовира се храни всеки ден с по 5 чувала отсевки , има струпани купчини с вар ( против болести ) и пилешки тор на водоема .
Пак от доброволци се строят бесетки , пейки и маси .
Преди около седмица се прави почистване от ученици и др младежи за което им благодарим..
Преди откриването ще се почисти и стената от храсти и боклуци .
Всичко това се прави от около 20-тина ,прави ,здрави и корави мъже , с добро желание и без да са взели 1 лев за това .
А 40 то лева се искат само за доброто на водоема , това са както казах зарибяване , хранене , вар , тор и превоза им .
Колеги неразбрахте ли , че без пари няма как да стане нищо , виждате на какво дередже са свободните ни водоеми .
Айтозлии решихме да не си захабяваме водоема , който в прочем ми е на 3 мин от паркинга пред блока, и за тази цел започнахем да правим всичко това ..
Това е едно много красиво място , а и ви уверявам че риболова в този водоем е много труден .
Който желае може да заповяда , да разгледа и да види ,че всичко което казвам е истина .
А тези които смятат да си закупят билети им пожелавам приятни моменти на Парка
Така ..
До миналата година билета за язовир "Парка "- гр. Айтос беше 15 лв за една година .
От тази година има сформирано сдружение с прецедател касиер и членове на управителния съвет и тнт....
На събранията на новото ръководство бяха повдигнати няколко предложения .
1. Билета за яз Парка да стане 40 лв , това вече е факт .
2. Да се охранява язовира и вечер , като охраната е от доброволци ( в това число съм и аз , даже тази вечер съм на смяна.)
3. Да се положат нужните услиля като почистване , зарибяване , хранене , да се поставят негасена вар и пилешки тор на водоема .
За всичко се дава пари ( без охраната ).
Преди около 3 седмици язовира е зарибен с шаран и амур . в него също има платика, сулка , шаран и толстолоб..
Язовира се храни всеки ден с по 5 чувала отсевки , има струпани купчини с вар ( против болести ) и пилешки тор на водоема .
Пак от доброволци се строят бесетки , пейки и маси .
Преди около седмица се прави почистване от ученици и др младежи за което им благодарим..
Преди откриването ще се почисти и стената от храсти и боклуци .
Всичко това се прави от около 20-тина ,прави ,здрави и корави мъже , с добро желание и без да са взели 1 лев за това .
А 40 то лева се искат само за доброто на водоема , това са както казах зарибяване , хранене , вар , тор и превоза им .
Колеги неразбрахте ли , че без пари няма как да стане нищо , виждате на какво дередже са свободните ни водоеми .
Айтозлии решихме да не си захабяваме водоема , който в прочем ми е на 3 мин от паркинга пред блока, и за тази цел започнахем да правим всичко това ..
Това е едно много красиво място , а и ви уверявам че риболова в този водоем е много труден .
Който желае може да заповяда , да разгледа и да види ,че всичко което казвам е истина .
А тези които смятат да си закупят билети им пожелавам приятни моменти на Парка

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Георги Кръстев
- сериозен играч
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 50#p477850
това е една тема от този водоем
това е една тема от този водоем
- Георги Кръстев
- сериозен играч
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=33&t=29700
И понеже се затърсих повечко още една ......
И понеже се затърсих повечко още една ......
"Приятелю", (забележи че съм го сложил в кавичкиtench написа:Здравейте,до края на миналата година билета само за язовир "Парка" беше 25 лева.От тази година обаче са решили цената да е 15 лева плюс 25 лева "ДАРЕНИЕ" ,което е задължително,т.е.недариш ли-няма билет.Това правилно ли е и ако не е-има ли институция,която да бъде уведомена за това нарушение.

ПП1. Свърши далаверата с безплатния толстолоб

ПП2. Егати, изумен съм как едни 40 лева са способни да изкарат от летаргия някой, подвизавал се почти 4 години във форума като "консуматор" ... И с тоя някой, може да се разминаваме всеки ден по улицата и дори да се познаваме

Горд съм, че и аз съм част от всичко това.Всичко това се прави от около 20-тина ,прави ,здрави и корави мъже , с добро желание и без да са взели 1 лев за това .
Колеги неразбрахте ли , че без пари няма как да стане нищо , виждате на какво дередже са свободните ни водоеми.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- jotem06
- научил се да хвърля
Браво колеги да сте живи и здрави.От Каблешково сме 3-4 момчета които ще си искараме карти и сме готови да помагаме с каквото можем.НАСЛУКА.
-
- новобранец
Здравейте, цената от 40лв не е болка за умиране, все пак това е за цяла година и тези пари са 10-на такси на някой друг водоем.Когато живеех в Айтос си вадех билет всяка година и вар съм ходил да хвърлям и т.н..Язовира е много добър и по мои наблюдения добре се развива.Единственото което не ми харесва в това нещо с билетите, е че няма възможност за еднодневни билети или нещо подобно!Наслука!
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Не смятам че за такова начинание 40лв са много пари,похвално е това което правите колеги от АЙТОС!!!С удоволствие бих си извадил билет и бих ловил на такова място
УСПЕХ и за напред,непременно ще ви посетя!!!И без това не останаха неопоскани водоеми в региона 

YOU LL NEVER WALK ALONE
И за това също "приятелю"tench написа:Здравейте,до края на миналата година билета само за язовир "Парка" беше 25 лева.От тази година обаче са решили цената да е 15 лева плюс 25 лева "ДАРЕНИЕ" ,което е задължително,т.е.недариш ли-няма билет.Това правилно ли е и ако не е-има ли институция,която да бъде уведомена за това нарушение.
ЦЪК

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Не разбрах за какво се дава това задължително дарение,като цяла зима има мрежи в язовира.Май големите шарани са тия дето даряват.