Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД 2012
От лодка.Straight написа:Поздравления за успеха. Улова на германката от лодка или от брега го взехте колега?
- atev
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Снощи на Мартината на Тюленово (сафридово) установих,че когато ври от сафрид няма значение с какво чепаре си!
От 19.30 започнахме с жена ми да ги вадим на далечна дистанция, след това на средна и накрая само пускахме чепаретата пред нас и ги вадихме с по 10 риби. В 21.00 часа започна да святка и гърми и ние се прибрахме.

Това е резултата за час и половина!
От 19.30 започнахме с жена ми да ги вадим на далечна дистанция, след това на средна и накрая само пускахме чепаретата пред нас и ги вадихме с по 10 риби. В 21.00 часа започна да святка и гърми и ние се прибрахме.

Това е резултата за час и половина!
СДРУЖЕНИЕ НА ВАРНЕНСКИТЕ РИБАРИ http://nariba-varna.com
-
- научил се да хвърля
Не се траете Варналии вече. Сафридово та Сафридово. Пратете малко надолу де.
Последно промяна от Straight на Сря Юни 06, 2012 9:24 am, променено общо 1 път.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
абе то и тука го има ама е за лодка работата.инак от брега по-слабо
Качествени чепарета Borkata

За лодка има но къде да го търся? Не ми се ходи до Резово.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пускай телевизора и търси ве.lefera1 написа:За лодка има но къде да го търся? Не ми се ходи до Резово.
Иначе ако нямаш ТВ - гледай де стоят чайките в/у водата.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Колеги утре съм в царево , някакво инфо за сафрида там ще даде ли някой
- shturetc
- ще става разбирач
...Инак ,по нашето (българското) черноморие до есенното завръщане на сафрида ще има само спорадични успехи при улова на тази риба (тук-таме някоя хаймана,тук-таме някое рехаво пасажче). Юни и юли ще си чешем крастата с илария и платерина,и , дай боже, хамсия и сардина! ...
==========================
Длъжен съм да си попроменя малко предишния пост в темата... На пристанище Бургас (и на Изтока,и на Запада ) изби мааалко сафрид и граца (че и хамсия между тях
). Според времепрестоя се заформят по две-три кила риба на калпак. На нож,колеги от Бургас! 
==========================

Длъжен съм да си попроменя малко предишния пост в темата... На пристанище Бургас (и на Изтока,и на Запада ) изби мааалко сафрид и граца (че и хамсия между тях

Около Черноморец и Созопол от лодка се правят по 10 кила за ден.
-
- вече хвърля и на тежко
На маслен нос също върви предоволно,но е умешен с граца.
- kobovet
- новобранец
Днес от 13 до 17.30 6,5кг.хубав сафрид на Траката Снимки утре,че сега съм зает с пържене.Предадох щафетата
на пълно в 17,30 на Митака /Добрия/.Дано и той напълни торбата.Голяма благодарност за чепарето което ми даде-гол след гол,голям кеффффффффффффф!!!!!!!!!
на пълно в 17,30 на Митака /Добрия/.Дано и той напълни торбата.Голяма благодарност за чепарето което ми даде-гол след гол,голям кеффффффффффффф!!!!!!!!!
- kobovet
- новобранец
Да бе от буната.berk0199 написа:от брега ли ?kobovet написа:Днес от 13 до 17.30 6,5кг.хубав сафрид на Траката Снимки утре,че сега съм зает с пържене.Предадох щафетата
Снимките в албума не мога да ги кача!
Риба има доволно,търсете я по оста Черноморец-св.Иван.
Не знам каква е причината, но днес рибата беше много настървена.
Не знам каква е причината, но днес рибата беше много настървена.
Благодарности н а Щуреца за инфото за сафрида в порта.
Днес се събудих в 3 ч и повече не можах да заспя. В 4 ч станах и си викам що да не пробвам инфото на Щуреца? В 5 без 15 вече мятах, но нищооо. Викам си поредния куц риболов, но като просветна към 5 и 15 та до 8 без нещо-голям бой. Редовно вадех по 5-7 риби наведнъж. Бях с машинка. Повечето клатеха с директните, но май при тях бе по-слабо. Егати кефа за 2 часа и малко почти понапълних 6 л кофа. Рибата е предимно едра граца и 30% хубав,едър сафрид. Дръпнах и първата си сардина за сезона. Чепарета не подбираше. Снимка по-късно. Продължаваше да си кълве но.... Сега трябва да се бачка мамка му!
Днес се събудих в 3 ч и повече не можах да заспя. В 4 ч станах и си викам що да не пробвам инфото на Щуреца? В 5 без 15 вече мятах, но нищооо. Викам си поредния куц риболов, но като просветна към 5 и 15 та до 8 без нещо-голям бой. Редовно вадех по 5-7 риби наведнъж. Бях с машинка. Повечето клатеха с директните, но май при тях бе по-слабо. Егати кефа за 2 часа и малко почти понапълних 6 л кофа. Рибата е предимно едра граца и 30% хубав,едър сафрид. Дръпнах и първата си сардина за сезона. Чепарета не подбираше. Снимка по-късно. Продължаваше да си кълве но.... Сега трябва да се бачка мамка му!

- inki_bg
- научил се да хвърля
Прясно-Прясно инфо.Току що се чух с колега който е във водата .Пред фичоза 50/60 лодки.И МНОГО САФРИД.Който може да отива.
Аз съм на работа сега