Бели риби и костури

Модератор: Кърцата

poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Бели риби и костури

Мнение от poyalnik »

Къде да търся белите риби и костурите на Жребчево? Мерси предварително :)
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Бели риби и костури

Мнение от MITAKA_STZ »

На сушата няма да хванеш колега ,ама във водата ги има много,че и щука някоя може да закачиш обаче маломерките ги връщай във водата да пораснат.Риба има в язовира и нека имаш добра слука.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

По целия язовир !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

Нов съм в риболова и съм ходил 2 пъти на Жребчево( на дарданелите) и не съм много запознат с водоема. Тази събота смятам да ходя и ако може някой да ми каже някое добро място за риболов от брега ще съм му много благодарен. А относно маломерните риби- връщам ги! :)
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Успех!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
ninka
новобранец
новобранец

Мнение от ninka »

Скромен опит, но все пак. Търси твоите риби в заливите, а не по откритите брегове към язовира. Не е много важно точно кой залив, но е мн. добре ако в него влиза рекичка отнякъде. Като напр. Конарско дере.
Наслука.
п.п. Чудна работа- по откриването нямаше къде да се стъпи на места от хора, палатки и безброй въдици, а във форума- безбрежна тишина !!
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

ninka написа:Скромен опит, но все пак. Търси твоите риби в заливите, а не по откритите брегове към язовира. Не е много важно точно кой залив, но е мн. добре ако в него влиза рекичка отнякъде. Като напр. Конарско дере.
Наслука.
п.п. Чудна работа- по откриването нямаше къде да се стъпи на места от хора, палатки и безброй въдици, а във форума- безбрежна тишина !!
Благодаря за съвета колега! :) Като се върна утре ще пиша в темата за Жребчево дали съм хванал нещо ;)
Аватар
Shumolini
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shumolini »

Има едно филмче на Блополски от "Риби и такъми", мисля че беше "За бели риби на Жребеца"... Там е описан доста подробно един подобен излет на Жребчево, като могат да се научат доста полезни неща, вкл. ще видиш и местата, където се лови бяла риба... :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”