Проблем след продажба на кола

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Проблем след продажба на кола

Мнение от Don4o_62 »

Колеги,за да се предпазите от проблема който ми се случи,ще ви разкажа накратко.
Март месец продадох кола и замина за Смолянския край,дотук добре,но завчера получавам два фиша със снимки от Смолян снимани с камера за превишена скорост за по 50 лв. на фиш,два дена един по друг снимана колата и оня шмиргел вътре се пъчи :lol: дето му я продадох,НО със старата регистрация,тоя чокъл не бил сменил номерата още и естествено мен ще търсят,оттам търчане до КАТ Пловдив и ми казаха дали съм я отписал от КАТ Пловдив след продажбата ,почнах да гледам умно :lol: та инспекторката ме съжали :D и ми обясни че веднага колата се отписва от КАТ по окръг,но кой ти знае и кой го прави,вика ако я беше отписал нямаше теб да търсят а другия
Посъветва ме с копие от покупко - продажбата, но вече отписана от техните регистри :D и актовете,с препоръчано да им ги върна обратно,направих го и ще видим какво ще стане,но ме увериха че щом е март продадена а нарушението е май - юни,оня ще ги плаща,а дано :lol:
мисълта ми беше,при продажба отписвайте колите и от КАТ,не само от данъчното,работата е няма и 5 мин. един печат и бягаш :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
vaskost
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Проблем след продажба на кола

Мнение от vaskost »

добре е да се знае колега мерси, и успешна и безавариина година
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

А стига бе.Моя пасат го шитнах на едни циганета в монтана,и само я отписах от даначното веднага.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Бягай в Понеделник с покупко продажбата в Кат да го отпишеш, че и ти ще изгориш,че и мойта беше Пасат и един брат ром го взе :lol:
lusienn

Мнение от lusienn »

Е аз е продадох зимата,и с мангизите платих парното за 3 месеца 8) Казаха че им трябвала за Гърция за бачкане,и немало да ходят до кат-потрошват я там и за скраб.Абе викам ваша си работа,прехвърлих я на нотариус и кой откъде е 8)
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Дай курбан да не стане ПТП че разбра последствията от неотписването :wink: ,но ти си знаеш :D
Аватар
sokol135
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sokol135 »

Много полезно инфо. :wink:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

http://www.lawsbg.com/articles/548-prod ... mobil.html
За да избегнете главоболията,обърнете внимание на тази част:
Регистрация на новопридобитото МПС
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Don4o_62 написа:Колеги,за да се предпазите от проблема който ми се случи,ще ви разкажа накратко.
Март месец продадох кола и замина за Смолянския край,дотук добре,но завчера получавам два фиша със снимки от Смолян снимани с камера за превишена скорост за по 50 лв. на фиш,два дена един по друг снимана колата и оня шмиргел вътре се пъчи :lol: дето му я продадох,НО със старата регистрация,тоя чокъл не бил сменил номерата още и естествено мен ще търсят,оттам търчане до КАТ Пловдив и ми казаха дали съм я отписал от КАТ Пловдив след продажбата ,почнах да гледам умно :lol: та инспекторката ме съжали :D и ми обясни че веднага колата се отписва от КАТ по окръг,но кой ти знае и кой го прави,вика ако я беше отписал нямаше теб да търсят а другия
Посъветва ме с копие от покупко - продажбата, но вече отписана от техните регистри :D и актовете,с препоръчано да им ги върна обратно,направих го и ще видим какво ще стане,но ме увериха че щом е март продадена а нарушението е май - юни,оня ще ги плаща,а дано :lol:
мисълта ми беше,при продажба отписвайте колите и от КАТ,не само от данъчното,работата е няма и 5 мин. един печат и бягаш :D
Дончо, сега аз да ти кажа за един ваш местен тарикат.Отивам за оглед за автомобил, цената супер за тая кола.Е, вярно всеки според чергата си/за парите става въпрос/Оглеждам аз, и го питам.Абе тая кола има ли и нещо-вика няма и нищо.Качвам се, пали от четвърт.Има старт, запазен салон,двигателя чист, леко тропане отляво по окачването/не дърпаше настрани колата/-нормално.Климатика и не духаше-викам иска пълнене.Стискаме ръцете, и си тръгвам.Днеска викам дай да видя тоя климатик.Обаче едната пробка за пълненето е пред големия радиатор/там е самия радиатор на климатика/.Сваляме една малка кора, и оппп изненада-радиатора на интелкулера изкривен и натиснал тоя на климатика/спукан естествено-6 ребра/.Обаждам му се и викам, Христо, к`во става тука бе майна.Отговора-кьорав карти не играй.Ей избеснях-ако ми беще пред очите щях да го удуша.Верно колата е пушка и няма проблем с охлаждане или друго.Кретена и бояджия между другото.Ако някой му иска името да пише на ЛС.Ама то аз съм си за ебане, повече от Асеновград нищо не взимам.
Освен сега да мина покрай КЦМ- дава три пъти със 130 км
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”