Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

новаци в риболова
Модератор: dantho.mihov
новаци в риболова
Привет ..как да се оправя сред толкова много рибари...приемате ли новаци като мен...?
......само мерак не стига иска се и нещо повече....да има вода и риба:)така ли е като начало...?

- emo vasilev
- сериозен играч
-
- разбира нещата
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
благодаря ,
на колегите рибари,сега ще се разходя из форума за да разбера къде и какво да напиша...и скоро време ще се похваля какво съм хванала,но трябва да разбера как се качват снимки

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
- Николай Неделков
- учете се от него
Добре дошла и от мен
Сега поне ше има кой да укротява топката като се закараме ...
П.С. Преди време казах на една колежка добре дошла,само че беше в моя тема дето се пишеше съвсем за друго на за регистрирането й, и ме изкарахте че я свалям,сега нали няма да стане същото...

П.С. Преди време казах на една колежка добре дошла,само че беше в моя тема дето се пишеше съвсем за друго на за регистрирането й, и ме изкарахте че я свалям,сега нали няма да стане същото...

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
nikejo написа:Добре дошла и от менСега поне ше има кой да укротява топката като се закараме ...
![]()

Обещавам често да ви навестявам..а за свалка няма опасно...Аз сама си избирам....кого да си сваля...Споко!!!Но се ядосвам..кога не мога да си кача първия улов на бяло сомче...каква красота е само...