Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

А моля не ме вкючвайте в месарите,аз така само за спорта ги ловя платиките,да изцапам тигана и да съм на природа.Е гледай какво ми грее душичката-Екскурзията на един бивш пушач.Та за парите от едни цигари сипах газ в колата и след днешните задачи,нещо ме влече да ходя за гъби.Жената вика идвам с теб на разходка.Само това ми трябваше и 18.30 излетях от къщи посока наща Витоша.Слагам малко снимки за цвят,да ви се стопли душата и на вас :D Изображение ИзображениеЕ по пътя за Алино,мернах табелка и се отклоних на проверка че е по близо.Отидох на това райско място,едно девойче ни посрещна с 2 кучета с малките,иначе си почиваше отвън на едно походно легло на въздух.Добър ден казвам,ние за час на разходка може ли да ни пазите колата на вашия паркинг.Еми то тука нема никой сега,шефа на гьола го нема и нема проблеми.Ми добре ние сме туристи,рибари,и гъбари. Та е ви репортаж.Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Първата ми Витошка сърнелка,намерих само една,чесна рицарска.Малко и в обратна посока,не че ми се прибирашеИзображение Изображение По тоя булевард,слизат тия къде живеят на чист въздух в планината-демек по богатите :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:.......Ама много тънка рабата - едно кило гъби и десетина костура от яз.Огняново :D !
Но се записах, нали :D !
Тя и миналата година започна така тегаво през юни, ама после се поотпуши!
И при мен беше така колега Петков ! :( :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic64125.html
Но споделям оптимизма ти,нашето тепърва започва! :D :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Люско, онаА сърнелка моЕш и за чадър да я ползваш. :wink:
Снимките наистина плакнат окото! :smt023
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Добър вечер колегите.Гледай на тая снимка,каква риба дебне в дълбините докато човека си сърфираИзображение Хайде включвайте се с вашите :D

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Изненади дебнат навсякъде:
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Завръщам се аз в легендарната тема за прехода и служенето на себе си и какво да видя -със затоплянето на времето е изстинало графоманството тук :mrgreen:Засрамете се,стари словоблудци :),две денонощия никой от никъде ред да не драсне,няма оборот на мнения,изоставане отвсякъде.Дълбока нощ е,сили нямам,ама се опитах да маркирам присъствие.Нито дума повече,сал още едно-две :drinkers: и лека ви благотворна нощ!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Днес ми беше поредния кошмарен ден при поредното ми ежеседмично посещение на София. Реших да свърша няколко текущи дейности в "любимата" столица и след всички нерви които хвърлих там, определено Ви казвам няма толкова мизерна, сива, мръсна с разбити улици, прахоляк, мизерни шопи- (помислих, че мога да хапна един сладолед за разхлаждане, ама след като видях, че продавачката си реже ноктите с нокторезачка над сладоледа се отказах) и пр. и пр. столица. В никоя друга балканска държава няма такава.., вярвайте ми, посетил съм ги всичките и то по няколко пъти. Просто се чудя??? откъде им идва цялото това самочувствие на "селяндурите" живеещи в София???
Част от посещението ми бе свързано с извършването на текущи дейности по едната ми кола от сервиза на ул. Резбарска 5. Тия са свикнали при всяко влизане на кола в сервиза да "оскубят" клиента поне с 6-7 стотака, обаче ги изненадах неприятно - за смяната на масло и филтри си носех всички матриали (щото си имам човек вносител на автоматриали и ги вземам по себестойност) и ме глобиха само със 70 лв. за услугата, ама ми се изгавриха и ги чаках 4,5 часа да ми свършат услугата-смяна на масло и се нагледах на унили физиономии.... От там взех та обиколих градски, районни и касационни и пр. съдилища при което за пореден път се убедих, че отношението към клиента е меко казано обидно..., като капак попаднах в поредното задръстване до телевизионната кула, където чаках т.е. изминах 500 м. за час и нещо и когато стъпих на цариградско шосе в посока магистралата Пловдив, вече се почувствах бял човек....

Поздрави, без лоши помисли за колегите от София пишещи в темата, ама това си е истината...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
lusienn

Мнение от lusienn »

Добро утро,днеска ставам и гледам хубав ден се очертава,пием кафе и по задачи до обяд и за гъби после,щото ще е много горещ ден.Тука гледам колегата се е забил на Телевизионната кула у задръстването-ми то там правят ремант,и се кара само в едно платно-другото е разкопано минах и аз без да знам ония ден-Май надлез ще се прави.същото е и на оше няколко места-надлеза надежда-бетонират го.Видях и на бул Димитър Несторов.Като ти разкопаят на такива възлови места,и става мазало.Но по добре е да се строи нещо полезно и здраво отколкото -нищо. :D Я погледни Ломското-има и вело алея-чисто ново е.Та в София в сервизите се взима около 25 лв на час.В Германия е в пъти повече и се записва,предварително час-имам роднини там.Значи на Резбарска на ъгъла с Първа българска армия,има сервиз мойта партия-малък една клетка,и също сменя масла и филтри-той си внася маслата,и ходиме всички рибари и познати при него.Голям майстор е Лъчо от селото Обеля.Там бачка пък другия ми приятел Иван,и се събират пък и всички ловци и рибари и имаме познати покрай тях колкото 10 форума взети заедно.Е за тоя сервиз говоря :arrow: ИзображениеПравят и годишни прегледи.Та с колите нямаме проблеми,лично аз не завивам и гайка без тях.

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Добрютро! :D

Жега е!
Жега върху жега и отгоре слънце!
Леност ме е налегнала отвсякъде... :drinkers:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Vid написа:...откъде им идва цялото това самочувствие на "селяндурите" живеещи в София???...

Най-често тия с големото самочуствие са станали сОфиянчета преди няколко дена та за това им е такова :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И на мен максимално ми е писнало на кура от такива "Столичани в повече" ама демокрация какво да правиш :roll: Вече не се изисква жителство по пасапорт и пр. , та за това "София расте но не старее" , щото от всяко село и паланка всичко идва да стане "столичанче" а там остават само старите хора :?
Другият път като идваш насам драсни едно ЛС , може и да ти помогна да си свършиш работата доста по-бързо и евтино без значение каква е :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Мерхаба,пашалък!Столицата си е столица,с всичкото си-верно,че през прехода,повече там са отрицателните неща,ама си има и положителни -например,там по подразбиране,са най-големите политици,дето много скоро ще успеят окончателно да отвратят нещастния народ от политиката :mrgreen: Vid,нещо не доразбрах,що ти трябваше да търсиш автосервиз от Каунтайн чак в София ?В Пловдив и най-вече около Пловдив,има прекрасни евтини сервизи за всякакви марки -нови и джостърници ,а щом си имал "консумативите"в себе си,толкова ли нямаше кадърен майстор там,при тебе ?/Да ти питам нещо-има ли още в Хасковската болница един лекар -д-р Митко Шопов ?Мой голям приятел от детските ми години в Харманли? /.Иначе София и на мен не ми харесва -стига това,че брат ми я избра за живеене там.Аз и избягвам да ходя в столицата,макар там да имам верни влиятелни приятели ,не съм ходил от 2009-та и то поради служебни причини и извъобще не страдам от това.Нищо против софиянци-има си достатъчно готини люде там,ама по принципа на най-големия град,там се заселват и най-много калтаци и ханхузници.Във всяка столица от света е така.
Тук, при мен -"всичко е любов"!От 06.06. съм в отпуск -верно,че ми се отвори проблем и не ми беше нито до форума,нито до "хош-беш",ама въпреки всичките неприятности,успях два пъти да ида за кратко/това при мен е под 12 часа!/на риболов-по реката Арда,кеф ти плувка,кеф ти спининг-с други думи успях да послужа доста и на себе си.Даже сега в момента,ще спирам :drinkers: на МП и Айр.,в 20.30 часа,втория мач от Европейското ,ще го изгледам само на Айр.,щото после ще спя три часа и ще пилотирам самотна мисия на риболов в стил "Умри,но кефа си изпълни!",т.е. 16 часа риболов без полягване и почти без присядане :)
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Приключвам писането в темата,защото започвам усилено да служа на себе си и не мога да си позволя раздвояване!!! :lol: :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=64230
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Той - Vid ,
Малко витиевато се е изразил - ул.Резбарска № 5 е адреса на сервиза на Мерцедес в София - "Балкан Стар Ритейл" ЕООД.
И аз го ползвам, ама за служебните автомобили и там, разбира се, обстановката е много "специална". Не може просто така да ти сменят маслото или крушка, при тях всичко е "свещенодействие" :lol: .
И мен са ме ебавали с времетраенето на услугата, ама като няколко пъти им направих автентичен "балкански" скандал и им обясних, много твърдо как да си вършат скъпо платената им работа :lol: , сега всеки месец ми правят "анонимна" анкета по GSM-то дали съм доволен :D !
Е,
Вече съм доволен. Ама искаше известни усилия.
От другия клон на сервиза - за товарните автомобили, пък съм много доволен!

Инкубус,
Взех си малка отпуска, та затова заебах любимата темичка :

Първо отидох до Виена, винаги много съм харесвал този град, а сега още повече, защото успях да отделя повече време, както за историята, така и за чудесната кухня на града:
Тук съм много доволен, след като съм хапнал много добре, а после и толкова добре пийнал :D -

Изображение

След което, отидох за няколко дни до българското черноморие, та там се отдадох на гастрономично-алкохолния туризъм / да се разбира "ол инклузив" :lol: / съчетани с много,... ама много леки сексуални удоволствия. То пък кухнята на хотела беше много зле - ядене много, ама много лошо приготвено, язък за усилията :lol: :

Изображение

Та послужих на себе си от сърце :D !
Затова и отсътствах от прехода и всичко свързано с него, но виртуално бях с вас през цялото време.
lusienn

Мнение от lusienn »

Е браво бе пичове,добре си живеете.Е днес по обед,реших и аз да излитам от столицата.Та първо минах на резбарска при моя приятел Жоро-Алкохола.Е тука се труди на 34 гр жегаИзображение Тоя мотор го кара братчеда,и каза че е опасничък та за по сигурно на 4 колела,с климатик :P Изображение Тука детето нащрака 200 снимки,пътуваме по подбалканската на екскурзия и за гъби.Спираме на някоя отбивка разглеждаме в гората и напред.Температурата беше 33гр,после стана към 16.30 34-на вън.Изображение Изображение Тия не ги събираме,не ги познаваме.Следва монумент и снимки на негоИзображение Изображение Изображение Следва продължение

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Оооо, Петков, те т'ва твоето си е било служба отвсякъде! :smt023

@Ангелееее, и ти ли, Бруте, като КамикО, на кого ни оставяш? :roll:
Заключено

Обратно към “Разни”