Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Нещата от живота.
Модератор: nkolev66
-
- ще става разбирач
Re: Нещата от живота.
Има хора,които живеят истински.Без значение как,и на каква цена.Аз свалям шапка.И както беше написал Гринго в другия форум..."И когато нещо ни вкисне..."

Нищо необичайно на пръв поглед,поредния щастлив ден за колегата...

Нещата от Живота...

Нищо необичайно на пръв поглед,поредния щастлив ден за колегата...

Нещата от Живота...
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
-
- ще става разбирач
Мисля, че съм те виждал на Болата и винаги съм ти се възхищавал!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
ЕВАЛА !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Бояне този колега се казва Gökhan Koç и е от Турция за това че няма как да си го виждал на Болата.
-
- ще става разбирач
Опс sorry!
Миналата година имаше един колега, който също беше с патерици. Помагаха му да влезе във водата и там се чувстваше като делфин. Покланям се пред силата на волята и стремеж за усъвършенстване. Още веднъж се извинявам за объркването. Пожелавам на всички най-вече здраве! Нека мечтите за по-добър и позитивен живот ни карат да се радваме и да оценяваме всичко това, което имаме и приемаме за даденост!
Миналата година имаше един колега, който също беше с патерици. Помагаха му да влезе във водата и там се чувстваше като делфин. Покланям се пред силата на волята и стремеж за усъвършенстване. Още веднъж се извинявам за объркването. Пожелавам на всички най-вече здраве! Нека мечтите за по-добър и позитивен живот ни карат да се радваме и да оценяваме всичко това, което имаме и приемаме за даденост!