Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Информация за яз.Пясъчник
Модератор: sapuna
Информация за яз.Пясъчник
Ето колеги да не кажете пак че никой не казва.Вчера бях на Пясъка да пробвам новата лодка [/img]http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1[/img] (alt+p) И се разходих до Елешница а там 20 човека на дъно късат каракудите.На пръжина с качамак.За 20 мин ги гледах извадиха поне 10 хубави каракуди по около половинка.
Има и друга новина.ИАРА патрулират с катер по целия язовир и правят постоянни проверки.Това по повод че преди 4 дни се намери мрежа дълга 1,5 км и от тогава всеки ден има катер.Поне тази година са се отнесли по сериозно за разлика от миналата.
За бялата риба пред стената на туистъри не мога да дам инфо защото имаше силен вятър и лодката постоянно се метеше, но както и да е.Ще ги пробваме след няколко дни.
На всички колеги които са решили да се пробват с каракудите пожелавам успех и мисля че няма да съжаляват ако се разходят до Елешница, но да не забравят билетите си.
Има и друга новина.ИАРА патрулират с катер по целия язовир и правят постоянни проверки.Това по повод че преди 4 дни се намери мрежа дълга 1,5 км и от тогава всеки ден има катер.Поне тази година са се отнесли по сериозно за разлика от миналата.
За бялата риба пред стената на туистъри не мога да дам инфо защото имаше силен вятър и лодката постоянно се метеше, но както и да е.Ще ги пробваме след няколко дни.
На всички колеги които са решили да се пробват с каракудите пожелавам успех и мисля че няма да съжаляват ако се разходят до Елешница, но да не забравят билетите си.
ГОЛ ШАРАН ...
- Vesko1
- сериозен играч
Тва ли ти е лодката

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- научил се да хвърля
каракудата бива ли я колега? дай по подробно описание на мястото ако обичаш и времето в което даваше. предварително благодаряveso написа:днес там беше панаир, много каракуда се излови и мургавите събратя и те са там, а каракудата като я хванеш с ръка и от нея започва да тече хайвер !
от ИАРА и помен нямаше иначе поздравление за извадените мрежи!
TRABUCCO
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
каракудата я бива в смисъл едричка е около 300-400 гр. и излиза почти един калибър.
мястото ми е трудно да ти покажа,ориентировъчно срещуположно на стената, най добе попитай някой който по добре познава язовира за бански дол -дава само накрая на ръкава във плича!
но в неделя там беше митинг ,но малко хора направиха риба , имам снимки като ми остане време ще се опитам да ги кача ако искаш ще ти ги пратя и на пощата.
дава през целия ден а там е сравнително завет и вятъра рядко пречи .
мястото ми е трудно да ти покажа,ориентировъчно срещуположно на стената, най добе попитай някой който по добре познава язовира за бански дол -дава само накрая на ръкава във плича!
но в неделя там беше митинг ,но малко хора направиха риба , имам снимки като ми остане време ще се опитам да ги кача ако искаш ще ти ги пратя и на пощата.
-
- научил се да хвърля
мерси колега. трябва да се разкарам до тамveso написа:каракудата я бива в смисъл едричка е около 300-400 гр. и излиза почти един калибър.

TRABUCCO
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И на теб много малко ти остава!MarviN написа:Да това е лодката.Само че никога не ми се получава.Не мога и не мога да добавя картинка към текста.Ако некой ме открехне добре.

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=55278#55278
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
яз.Пясъчник
Здравейте колеги,
някой откри ли на ПЯСЪКА, и каква е информацията, защото смятам в Неделя да го посетя и ще е полезна всякаква информация относно такъми, стръв и т.н.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ И НАСЛУКА!!!!!!!
някой откри ли на ПЯСЪКА, и каква е информацията, защото смятам в Неделя да го посетя и ще е полезна всякаква информация относно такъми, стръв и т.н.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ И НАСЛУКА!!!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- новобранец
Колеги даите малко инфо. за пясака.
Ниакои ходил ли е на пясачник скоро,как е водата и давали хишника там.Мися да ходя тези дни.
-
- новобранец
мерси за инфото.
а дали е трагнала бялята от лотка на отвесна блесна?