Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

село любен - калето
Модератор: sapuna
село любен - калето
здравейте колеги някой знае ли го водоема калика край село любен гледах го по hobby тв има хубава каракудка а и ми е близо край пловдив някои ако може да ми даде инфо за него ще съм благодарен
)

Последно промяна от Todev1 на Пет Окт 07, 2011 1:08 pm, променено общо 1 път.
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Re: село любен - калика
Да не би да става въпрос за яз.Калето

да колега точно за този язовир става въпрос ...
- borislav58
- сериозен играч
Преди две години се смениха собствениците.Всичката риба бе изловена остана каракуда .Todev1 написа:да колега точно за този язовир става въпрос ...
Ако търсиш платено мога да ти препоръчам село Кръстевич .Преди селото в ляво има могила от там язовира е на 200метра .Излиза много добър шаран от кило до 3 и над три.Такси няма рибата се плаща 5лв килото.НАСЛУКА!!
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Re: село любен - калето
echo33 написа:Утре мисля да го посетя. Някакво прясно инфо, някой?
Значи въпросният водоем така и не беше открит. Въртяхме около 2 часа, 3 пъти се връщахме до селото да питаме и накрая го наругахме порядъчно и отидохме на Правище. Всъщност се радвам, че не го намерихме- на Правище събрахме очите на колегите, но слънцето ни дойде в повече и прекратихме рано- рано... Към 15 часа и половин сенсаски леген риби. Колеги, горещо препоръчвам гьола- дребна рибка, но за сметка на това постоянна, контролира се добре с храна и червии и изобщо муцана работа

Който пие няма глисти!
- borislav58
- сериозен играч
Много е лесен пътя трябвало е само да попитате в село Любен.След като излезеш от селото на около 1 км. има отбивка в дясно .Посока Пясъчник ако идвате от Пловдив.Язовира на скоро е пускана риба шаран доколкото знам, каракуди и дребни риби бол.Инфото ми е втора ръка .echo33 написа:echo33 написа:Утре мисля да го посетя. Някакво прясно инфо, някой?
Значи въпросният водоем така и не беше открит. Въртяхме около 2 часа, 3 пъти се връщахме до селото да питаме и накрая го наругахме порядъчно и отидохме на Правище. Всъщност се радвам, че не го намерихме- на Правище събрахме очите на колегите, но слънцето ни дойде в повече и прекратихме рано- рано... Към 15 часа и половин сенсаски леген риби. Колеги, горещо препоръчвам гьола- дребна рибка, но за сметка на това постоянна, контролира се добре с храна и червии и изобщо муцана работа
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- ще става разбирач
Колега като тръгнеш от Красново за Кръстевич на Гугълмапс виждам 2 водоема може ли да ми кажеш за кой става въпрос?borislav58 написа:Преди две години се смениха собствениците.Всичката риба бе изловена остана каракуда .Todev1 написа:да колега точно за този язовир става въпрос ...
Ако търсиш платено мога да ти препоръчам село Кръстевич .Преди селото в ляво има могила от там язовира е на 200метра .Излиза много добър шаран от кило до 3 и над три.Такси няма рибата се плаща 5лв килото.НАСЛУКА!!
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Питахме... Мацето на бара в кафенето на селото, един козар и някакво момче, всички ни опътиха в различни посоки. Загубихме над два часа и незнам колко литра бензин, ама най- важното е, че между 7 и 9.30 часа въртяхме зиг- заг между сукаците и кърищата, а хората риба ловяха по това времеborislav58 написа:Много е лесен пътя трябвало е само да попитате в село Любен.След като излезеш от селото на около 1 км. има отбивка в дясно .Посока Пясъчник ако идвате от Пловдив.Язовира на скоро е пускана риба шаран доколкото знам, каракуди и дребни риби бол.Инфото ми е втора ръка .echo33 написа:echo33 написа:Утре мисля да го посетя. Някакво прясно инфо, някой?

Който пие няма глисти!