Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Какво търсиш на Болшевик и Атия. Пред Перла м/у 15-20м.близо до брега кал от риба. Към 10ч. след като задуха югоизточния работихме на котва. 70 на 30 граца-сафрид. по около 30кг. на човек.Ако не спреш за цигара рибата не ти дава почивка.jivko.evn написа:Днес много слабо,около два килограма на човек-сафрид и граца.Първо на Болшивик,после на Атия,а от там пред Черноморец и към 13 часа обратно.
- inki_bg
- научил се да хвърля
Здравейте
.Първо специални "благодарности на виваком" интернет доставчика за свободното време което ми осигуряват вече втора седмица без интернет.
Сега за днес:
04,30 ставане,лодка,такъми и газ на 3-та буна.В 6,00 влизане. Инфото от предния ден беше за фичоза.ОТ 3-ТА буна право към фичоза.Не много лодки,както очаквах за събота.Може би защото още беше рано.Риба почти няма.Смяна на почти всички налични чепарета,но много слабо сафрид.Може да се каже ,че убихме дракона по 2 излизаха на чепаретата ,че и едри.От там пред вълнолома,там даже и дракони нямаше.Към 10,00 се запътихме към едно ято чайки който бяха някъде около 1-ва буна.Там ни посрещнаха много делфини и съответно никакъв сафрид.Отново газ на моторетката към траката да проверим и там какво става и щяхме да се прибираме ,че взе да напича,но се спряхме за малко пред 3-та буна и като се почна,тя - и аз за час и половина 5,2 кг сафрид и в 12,00 приключихме за днес,че да има и за утре

Сега за днес:
04,30 ставане,лодка,такъми и газ на 3-та буна.В 6,00 влизане. Инфото от предния ден беше за фичоза.ОТ 3-ТА буна право към фичоза.Не много лодки,както очаквах за събота.Може би защото още беше рано.Риба почти няма.Смяна на почти всички налични чепарета,но много слабо сафрид.Може да се каже ,че убихме дракона по 2 излизаха на чепаретата ,че и едри.От там пред вълнолома,там даже и дракони нямаше.Към 10,00 се запътихме към едно ято чайки който бяха някъде около 1-ва буна.Там ни посрещнаха много делфини и съответно никакъв сафрид.Отново газ на моторетката към траката да проверим и там какво става и щяхме да се прибираме ,че взе да напича,но се спряхме за малко пред 3-та буна и като се почна,тя - и аз за час и половина 5,2 кг сафрид и в 12,00 приключихме за днес,че да има и за утре

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Добра разходка с лодка.
И добър финал де.

И добър финал де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Живко,Живко гледай какво правят хората 30 кила,а ние с по две и то граца.
Колега там бяхме защото лодката ни е базирана на Отманли.Не че неможем да стигнем до Маслен нос,но за да стигнем до там ще ни трябва един час,а аз съм на работа всяка вечер от 00:00 и ми е трудно да изтърва един час спане
Колега там бяхме защото лодката ни е базирана на Отманли.Не че неможем да стигнем до Маслен нос,но за да стигнем до там ще ни трябва един час,а аз съм на работа всяка вечер от 00:00 и ми е трудно да изтърва един час спане
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Днес също пред 1,2 и 3-та даваше добре,чак
ми омръзна накрая,и се прибрах.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
КИРО написа:Днес също пред 1,2 и 3-та даваше добре,чак
И на мен ми омръзна този сафрид вече,другата седмица съм за кая.
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Вчера и днес бях на палатки на камчия. Много сафрид, но дребен. Вчера следобед беше на 50м. от брега, на 2м. дълбочина
. Днес първи влязохме в 5.00 вече давахме газ и като се почна
. Към 9.30 излязохме, защото ни омръзна
.

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Днес много до
бър излет с моя приятел Митко Къдравото-до 11 ч към 10 кила едра граца и дребен сафрид,бяхме до местността Буджака ,след Созопол ,рибата върви нон стоп от една седмица,чудо е че по това време продължава да го има тъй че който е айляк да се мята и да скубе....

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес от 14 до 16ч по малко сафрид и граца пред Черноморец
Имаше и такива моменти уловът и чепарето 
...на Атия сме били заедноjivko.evn написа:Днес много слабо,около два килограма на човек-сафрид и граца.Първо на Болшивик,после на Атия,а от там пред Черноморец и към 13 часа обратно.

Я една проверка.Днес в приморско духа вятър жълт флаг,лодки липсват-инфо от преди 2 часа.Иначе дъното е черно от риба.Според тая карта отговаря ли вълнението
Аз съм си в софия и ми казват по телефона инфото,чуваме се всеки ден.

Риболовци.
Това е улова за днес!?
Сами преценете колко е!? 

Последно промяна от КОЛЬО на Пон Юни 11, 2012 8:45 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
Стига да го видим може и да дадем предположения 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Жълт флаг не видях.Пък и не обръщам внимание на флага,тъй като не ходя на плаж. преди обяд морето беше тава,към обяд лек вятър изток-югоизток. Кал от сафрид. Последната лодка/моята/ излезе в 15,30ч.lusienn написа:Я една проверка.Днес в приморско духа вятър жълт флаг,лодки липсват-инфо от преди 2 часа.Иначе дъното е черно от риба.Според тая карта отговаря ли вълнениетоАз съм си в софия и ми казват по телефона инфото,чуваме се всеки ден.