Ефтина захранка за София

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Ефтина захранка за София

Мнение от nasco2 »

Здравеите колеги.

Един колега ме светна да посетя пилешкия пазар в София ( Старият битак Подуене ) за захранка. Отидох един път и се оказа че работят само Събота до 2ч. Днес отидох пак останах приятно изненадан мляно и на плочки кюспе 0.60лв. за килограм, жито пак толкова, царевица 0,70лв. някаква специална храна за кокошки носачки която като прочетох какво съдържа трябва да е убиец за шаранови риби имаше в нея кюспе царевица мед протеини и какво ли не - 0,65лв. пак килограм. Не знам за Вас но на мен ми се видя много евтино, спрямо това което купувах досега от рибарските магазини. А тази за носачките ще я тествам на сбирката на Жребеца сега на 22-23 и ще кажа резултати.
DOC
новобранец
новобранец

Re: Ефтина захранка за София

Мнение от DOC »

nasco2 написа:А тази за носачките ще я тествам на сбирката на Жребеца сега на 22-23 и ще кажа резултати.
Много е добра, размесена с галета - добър ти е изборът, аз просто в събота никога не съм си в София, освен когато като днес съм дежурен... :twisted:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Преди време използвах стартер за малки прасета и мога да кажа , че много добре работи за каракуда и червеноперка .
Един кг. струва 80 ст. - хем евтино , хем добре работи ! :wink: :lol:
DOC
новобранец
новобранец

Мнение от DOC »

Каквито и стартерни смески да вземете, все са добри - има за пилета, зайци и т.н. Само имайте предвид, че са по-богати на протеини - да не прехраните рибата.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Към всичко това се прибавя и царевично брашно за стягане на сместа!
Стартер 5-ца за прасета е убиец!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:idea: :idea: :idea: :idea:
Здравейте колеги,
искам да споделя с вас, че цяло лято ползвам само домашно приготвена захранка. Съставките са: жито, царевица, конопено семе, препечен хляб, кюспе, бисквити смлени по отделно от родителите на жена ми които живеят на село. Житото, царевицата и кюспето ми се предоставят безплатно, останалото е моя грижа. Както споменах, съставките се съхраняват отделно и от тях смесвам определено количество преди излета като добавям оцветител (ако е необходимо) и качествен ароматизатор (при овлажняването) за съответния вид риба. Вярвайте ми, MVDE, Sensas и тн. репи да ядат. Освен това няма случай да съм свършил захранката, а определено не я пестя. За цената въобще не коментирам.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”