Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Ефтина захранка за София
Модератор: Paublo_Eskobar
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ефтина захранка за София
Здравеите колеги.
Един колега ме светна да посетя пилешкия пазар в София ( Старият битак Подуене ) за захранка. Отидох един път и се оказа че работят само Събота до 2ч. Днес отидох пак останах приятно изненадан мляно и на плочки кюспе 0.60лв. за килограм, жито пак толкова, царевица 0,70лв. някаква специална храна за кокошки носачки която като прочетох какво съдържа трябва да е убиец за шаранови риби имаше в нея кюспе царевица мед протеини и какво ли не - 0,65лв. пак килограм. Не знам за Вас но на мен ми се видя много евтино, спрямо това което купувах досега от рибарските магазини. А тази за носачките ще я тествам на сбирката на Жребеца сега на 22-23 и ще кажа резултати.
Един колега ме светна да посетя пилешкия пазар в София ( Старият битак Подуене ) за захранка. Отидох един път и се оказа че работят само Събота до 2ч. Днес отидох пак останах приятно изненадан мляно и на плочки кюспе 0.60лв. за килограм, жито пак толкова, царевица 0,70лв. някаква специална храна за кокошки носачки която като прочетох какво съдържа трябва да е убиец за шаранови риби имаше в нея кюспе царевица мед протеини и какво ли не - 0,65лв. пак килограм. Не знам за Вас но на мен ми се видя много евтино, спрямо това което купувах досега от рибарските магазини. А тази за носачките ще я тествам на сбирката на Жребеца сега на 22-23 и ще кажа резултати.
Re: Ефтина захранка за София
Много е добра, размесена с галета - добър ти е изборът, аз просто в събота никога не съм си в София, освен когато като днес съм дежурен...nasco2 написа:А тази за носачките ще я тествам на сбирката на Жребеца сега на 22-23 и ще кажа резултати.

- emo vasilev
- сериозен играч

Здравейте колеги,
искам да споделя с вас, че цяло лято ползвам само домашно приготвена захранка. Съставките са: жито, царевица, конопено семе, препечен хляб, кюспе, бисквити смлени по отделно от родителите на жена ми които живеят на село. Житото, царевицата и кюспето ми се предоставят безплатно, останалото е моя грижа. Както споменах, съставките се съхраняват отделно и от тях смесвам определено количество преди излета като добавям оцветител (ако е необходимо) и качествен ароматизатор (при овлажняването) за съответния вид риба. Вярвайте ми, MVDE, Sensas и тн. репи да ядат. Освен това няма случай да съм свършил захранката, а определено не я пестя. За цената въобще не коментирам.