Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мамкаму д**ба,пиша в неуспешни излети-КУКЛЕН
-
- новобранец
Мамкаму д**ба,пиша в неуспешни излети-КУКЛЕН
МНОГО СЪМ ИЗНЕРВЕН БЕ!Начи сичко започна така,пристигнахме в 7,разпънахме сичко.На 1 дънна и останалите 3 въдици на плувки.Никви кълванета.докато не дойдоха 1 кадето отидаха на стената там до шахтата и почнаха каракудите като между тях 1 малак шаран+1 бял амур 2,200.После направихме 3 въдици на дъно,докато не ми заби пак на мен неква риба,в началото беше кат неква каракуда ,докато като дойде на брега,приятела викаше кат луд ПО ЛЕКО ПО ЛЕКО
и сложи кепа в водата и шарана го видях и само кат каза рас и скъса корда за 10 кила.....После само 2 каракуди и си тръгнахме...

-
- вече хвърля и на тежко
-
- ще става разбирач
:)
Никога не подценявай рибата!Това вече съм го разбрал след няколко зверски късания винаги абсолютно винаги трябва да имаш аванс
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
- CrossFire
- разбира нещата
Аз лично винаги(когато не забравя
)отпускам аванса малко повече от необходимо,когато съм докарал рибата близо до кепа и е "глътнала въздух",тъй като съм имал късания точно в тези моменти,когато някой рибок решава,че не се е предал.
В петък може и аз да посетя водоемчето,но на колегите не им се ще.Била се наплашила много рибата казват,тъй като е доста малко гьолче(няма и размер на половин футболно игрище).Ще го измислим!Дано не пиша в същия подфорум!

В петък може и аз да посетя водоемчето,но на колегите не им се ще.Била се наплашила много рибата казват,тъй като е доста малко гьолче(няма и размер на половин футболно игрище).Ще го измислим!Дано не пиша в същия подфорум!

-
- новобранец
-
- ще става разбирач
междудругото дядо м исе има там с пазача на язовира и каза,че са пуснали 250кг див шаран..ма тва беше преди 2 месеца някъде!Иван Манолов написа:не не,то заби на въдицата с най-скапаната макара дет няма аванс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и можеш само да отпускаш като отваряш скобата или пускаш ръчката на зад ,и най ме изкефе че беше дивак,и ми удари на монтажа на косъм
![]()
То риба има ама водата е повече.
-
- новобранец
wall4o написа:Иване като кажеж наи-смотаната макара са сештамз а едни стари германски макари от едно време!Има АВАНС Само че ти незнаеш как да го пуснеш!Трябва да са разви от пред един винтил дето дуржи кордата и от тама дава аванса.
Много си зле бе маник,знам как се пуска тоз аванс казва се преден,и точно това пробвах,е НЕ СЕ ВЪРТЕШЕ ШПУЛАТА!