Мамкаму д**ба,пиша в неуспешни излети-КУКЛЕН

Модератори: bobopeli, sapuna

Иван Манолов
новобранец
новобранец

Мамкаму д**ба,пиша в неуспешни излети-КУКЛЕН

Мнение от Иван Манолов »

МНОГО СЪМ ИЗНЕРВЕН БЕ!Начи сичко започна така,пристигнахме в 7,разпънахме сичко.На 1 дънна и останалите 3 въдици на плувки.Никви кълванета.докато не дойдоха 1 кадето отидаха на стената там до шахтата и почнаха каракудите като между тях 1 малак шаран+1 бял амур 2,200.После направихме 3 въдици на дъно,докато не ми заби пак на мен неква риба,в началото беше кат неква каракуда ,докато като дойде на брега,приятела викаше кат луд ПО ЛЕКО ПО ЛЕКО :evil: :x и сложи кепа в водата и шарана го видях и само кат каза рас и скъса корда за 10 кила.....После само 2 каракуди и си тръгнахме...
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Използваи аванса , помага :wink:
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Затова е макарата, за да използваш аванс, иначе без аванс не виждам как можеш да изтеглиш шаран над 2кг., независимо каква е дебелината на влакното, та дори и 0,50мм. да е :wink:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

:)

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Никога не подценявай рибата!Това вече съм го разбрал след няколко зверски късания винаги абсолютно винаги трябва да имаш аванс
Аватар
wall4o
новобранец
новобранец

Мнение от wall4o »

в Аванска му е цаката! :!: :wink:
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

ми колега колегата е прав никога не подценявай рибока и ползвай винаги аванс :wink:
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Аз лично винаги(когато не забравя :D )отпускам аванса малко повече от необходимо,когато съм докарал рибата близо до кепа и е "глътнала въздух",тъй като съм имал късания точно в тези моменти,когато някой рибок решава,че не се е предал.
В петък може и аз да посетя водоемчето,но на колегите не им се ще.Била се наплашила много рибата казват,тъй като е доста малко гьолче(няма и размер на половин футболно игрище).Ще го измислим!Дано не пиша в същия подфорум! :lol:
Изображение
Иван Манолов
новобранец
новобранец

Мнение от Иван Манолов »

не не,то заби на въдицата с най-скапаната макара дет няма аванс :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и можеш само да отпускаш като отваряш скобата или пускаш ръчката на зад ,и най ме изкефе че беше дивак,и ми удари на монтажа на косъм 8) :lol:
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

и на мен веднъж на куклен ми скъса една голяма риба такава..пък и защо да е неуспешен.каракуди шаран и амур...хората ходят и се мъчат къде ли не да хванат амури а ти викаш неуспешен..по-спокойно...язовира има тънкости и трябва да ги научиш..
То риба има ама водата е повече.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Иван Манолов написа:не не,то заби на въдицата с най-скапаната макара дет няма аванс :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и можеш само да отпускаш като отваряш скобата или пускаш ръчката на зад ,и най ме изкефе че беше дивак,и ми удари на монтажа на косъм 8) :lol:
междудругото дядо м исе има там с пазача на язовира и каза,че са пуснали 250кг див шаран..ма тва беше преди 2 месеца някъде!
То риба има ама водата е повече.
Аватар
wall4o
новобранец
новобранец

Мнение от wall4o »

Иване като кажеж наи-смотаната макара са сештамз а едни стари германски макари от едно време!Има АВАНС Само че ти незнаеш как да го пуснеш!Трябва да са разви от пред един винтил дето дуржи кордата и от тама дава аванса.
Иван Манолов
новобранец
новобранец

Мнение от Иван Манолов »

wall4o написа:Иване като кажеж наи-смотаната макара са сештамз а едни стари германски макари от едно време!Има АВАНС Само че ти незнаеш как да го пуснеш!Трябва да са разви от пред един винтил дето дуржи кордата и от тама дава аванса.

Много си зле бе маник,знам как се пуска тоз аванс казва се преден,и точно това пробвах,е НЕ СЕ ВЪРТЕШЕ ШПУЛАТА! :evil: :x :evil: :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”