Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от С.Върбанов »

arilus написа: Хващахме и пущахме повечето, взехме само 3 по-едрички лина и едно бибанче
Изображение
Как Ви даде сърце да ги вземете тия безценни рибки :cry: пари щях да Ви дам да ги пуснете обратно или някъде другаде да се развъдят !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Нещо за Гърлата?
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
arilus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от arilus »

Господин Върбанов, не разбирам забележката Ви. Този вид е масов в дадения водоем и се лови често, и до колкото знам риболова на лин в България е разрешен. Рибите ми са мерни 28-30 см. Да не оригиналничим с непремерени и претенциозни словоизлияния! Ако лично Вие желаете да участвате в частна зарибителна дейност, аз ще адмирирам деиствията Ви. Успешен ден на всички.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Не е забележка , молба е по скоро ! Лина е намалял драстично в БГ и е добре да се зарибяват различни заблатени райони тип - пресевни и стари корита с цел запазване на вида ! Ако има толкова много там с радост ще дойда да преселя 20-30 екземпляра ! Ще ми е драго да се видим на место !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
relaaksa
новобранец
новобранец

Мнение от relaaksa »

Момчета скоро не съм ходил из Ямболските водоеми,преди 5-6 години обикаляхме редовно язовирите.Та въпроса ми е как е положението на Кринчовица,изчетох цялата тема,но прясно инфо няма, там извадиха преди доста години около 20 кг сом пред очите ми след около 40 минути борба,видях че 2008 са пуснали много шаран.Сега как е на язовира,свободен ли е за риболов,излиза ли нещо.Благодаря предварително на отговорилите.

Гледам преди доста време сте писали по тази тема но ето нещо прясно за яз.Кринчовица. Преди забраната ходихме там 2,3 пъти в ръкава до шаварите малко захранка и на земен червей от 06:00 до към 12:00 бях хванал към 3,4 килограма каракуда тук там някой по едро стрижоче и 2 шарана по около кило тях ги извадих на царевица на дъно :) а вчера решихме пак да го посетим но няма нищо общо с това което беше преди дребни колкото показалеца стрижоци само ти късат нервите и не си заслужава :) надявам се да съм ви бил полезен :)
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

имам едно питане,някой знае ли нещо за Студеното кладенче?
Ribarche
Аватар
morriddin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от morriddin »

Миналата година имаше тонове измряла риба на Студеното кладенче...
Вонята беше неописуема. Така и не се разбра изтровена ли е рибата, и кой е отговорен за това... Тази година не знам как е, но се съмнявам, да е оцеляло нещо освен каракуда - гледката беше страшна...
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

С.Върбанов написа:
arilus написа: Хващахме и пущахме повечето, взехме само 3 по-едрички лина и едно бибанче
Изображение
Как Ви даде сърце да ги вземете тия безценни рибки :cry: пари щях да Ви дам да ги пуснете обратно или някъде другаде да се развъдят !
Колега и аз да бях щях да си взема да я кусам тази деликатесна риба не ти е умесна забелешката при условие че колегите са върнали толкова много риби обратно...направи забележка на белополски и сие...дето станаха милионери покрай нас а не са заребили нищо и такива прдимно вмвсто да зарибяват продават матеряла на частници и си зареждат рибарските магазини до пръсване имаме и в карнобат един такъв боклук казва се али той от тези заребители стана паралия и свиня като семейството си...не се заяждам,но колегите са постъпили правилно за мен е естествено всеки си има право на мнение а моето е това....вярно че лина расте пет години ма да си чул някой да зареби нещо....само билети плащаме а риби няма....добре че от гърция влиза нещо иначе ако им видиш документите сигурно имат изписани поне 3-4 милиона за зарибяване в българия ма са отишли в джобовете на педерасите дебели....много голямо желание имам и аз да хвана лин май само това е мястото дето го има...
наслука на всички коректни колеги и си обирайте боклуците моля....
ааа щях да забравя има поне десет колеги на овчарица от ямбол защо не споделят нищо...желая им наслука и дано не им помогне дори чесана на тиа гладници
:axe:
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Не ги упреквам ! Това е законната норма , която са си взели и няма нищо лошо в това ! просто е много рядка риба вече и е почти изтребена/изядена и затова ме боли точно за лина ! А те стават доста по големи и борбени рибки , все пак са от семейство шаранови !

kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

С.Върбанов написа:Не ги упреквам ! Това е законната норма , която са си взели и няма нищо лошо в това ! просто е много рядка риба вече и е почти изтребена/изядена и затова ме боли точно за лина ! А те стават доста по големи и борбени рибки , все пак са от семейство шаранови !
колега точно така е и даже расте над пет години както споменах и затова спометнах че е деликатес и ако ми попадне и аз ще си взема да я кусам но навремето я е имало много и са ий викали каленик защото е блатна риба не се съмнчвам че ще е нещо добро в кулинарен стил но искам да я кусам и аз лично да си извадя мнение за нея аз нямам възмовност да плаштам и да зарибявам водоеми понеже съм инвалид но евала на такива хора като теб не се отказвай зарибявай и се радвай на тия дето ще те критикуват после...педерасите с мрежите и правителството наше родно....искам да кажа че в карнобат има един май че е единствения и той ми е приятел който купува риба и зарибява малки водоемчита в околноста и искам да му знаете името..БОНЧО...това е рибар пускаш и после чакаш и естествено че посточнно се караш с мангалите и ярите и правителство и всичко.....
още веднъж наслука на всички ямболии дето са и ходят на теца.....
:butthead:
ще ви трябва много чесан момчета ма няма да ви помогне понеже сте нагли самогъзлювци..
:ANAL:
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

kamaka написа: още веднъж наслука на всички ямболии дето са и ходят на теца.....
ще ви трябва много чесан момчета ма няма да ви помогне понеже сте нагли самогъзлювци..
Колега 'камака',какво е това лошо отношение към ямболии,какво толкова лошо сме ти сторили? :shock:

А колкото до лина,има го и в други водоеми около Ямбол.Единият е Гърлата ама там много му разбутват местата с копачката.Иначе съм хващал риби с доста добри размери.Разселил сам доста от тях по други водоеми ама мангалите не ги оставят да порастнат. :axe:
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

На Малко Шарково някой ходил ли е тия дни, смятам да направя един 3 дневен излет там.
Ribarche
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

сирака написа:
kamaka написа: още веднъж наслука на всички ямболии дето са и ходят на теца.....
Колега 'камака',какво е това лошо отношение към ямболии,какво толкова лошо сме ти сторили? :shock:

А колкото до лина,има го и в други водоеми около Ямбол.Единият е Гърлата ама там много му разбутват местата с копачката.Иначе съм хващал риби с доста добри размери.Разселил сам доста от тях по други водоеми ама мангалите не ги оставят да порастнат. :axe:
Здравей колега
Аз не се крия кой съм Аз съм камака така ме знаят в българия а и в чужбина....иначе се казвам мариан бянов георгиев и съм от ямболско....баща ми е от челник майка ми е от драма...Аз съм роден и живея в карнобат....ако си ходил някаде след съгражданите си много добре знаеш за какво говоря макар че последно време взеха да се съобразяват и те....ай стига сме се дърлили на манолич е страхотия отивайте към и по точно след помпената много белевица и някаква мотирала гърбица като червеноперка е днеска ми чупи втото звено на тика адвенсис т 3 карбон отиваите за риба и хващаите и наслука на всички дето са на теца.....обирай ти си мизериите.... :drinkers:
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

Колега не е мутирала Гърбица, за всички запознати с тая риба Камчийската Гърбица е различна от Тундженската. Камчийската не стига такива колосални размери или ако стига това е рядкост, а че е черна и с червени перки сега това е заради размножителния период даже ако хванеш мъжка ще забележиш, че люспите им са грапави досущ на пипане като змия. На тази гърбица им викат и "черния гръб" заради отличителната окраска която придобива особенно сега на пролет и първите месеци на лятото. Знам, че се среща и от другия вид гърбица тук и се хваща, но по надоло посока язовира ...
cnbl
новобранец
новобранец

Мнение от cnbl »

До колегата който пита за Студеното кладенче. Бях там да откривам , много слабо от към риби. Миналата година имаше много риба но към края на лятото разбрах че са минали някаква бургаска група бракониери с морски грипове и са извадили близо 5-6 тона риба , и след като не са оставили много вода останалата риба е измряла .Близките 2 години няма да ходя там. За 2 денонощия хванахме 2 щуки и 2 каракуди, единствената риба която може да се лови доволно сега там е върхар. Язък за хубавия водоем, беше един от малкото който държеше много риба ;/
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”