Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На Душанци
Модератор: Кърцата
-
- ще става разбирач
На Душанци
В петък заминавам за яз.Душанци заедно с група рибари.До сега съм ходил само веднъж.
Бяхме от южната страна на гьола минахме през село Душанци през стената и от там
по черен път някъде по средата на язовира.Има много красиви места но тогава запалих
съеденителя на колата.Много големи коловози ,дупки и т.н.Когато стигнахме на място освен джипове други коли нямаше.Та питането ми е дали пътят по някакви причини сега е по добър.
Виждам на гугъла един черен път от село Душанци на север а после на изток който каца на средата на
гьола от северната му страна,дали е подходящ за леки коли и дали има удобни места за лагеруване ,палатки и т.н. Предварително благодаря на всички отзовали се с някакво инфо
Бяхме от южната страна на гьола минахме през село Душанци през стената и от там
по черен път някъде по средата на язовира.Има много красиви места но тогава запалих
съеденителя на колата.Много големи коловози ,дупки и т.н.Когато стигнахме на място освен джипове други коли нямаше.Та питането ми е дали пътят по някакви причини сега е по добър.
Виждам на гугъла един черен път от село Душанци на север а после на изток който каца на средата на
гьола от северната му страна,дали е подходящ за леки коли и дали има удобни места за лагеруване ,палатки и т.н. Предварително благодаря на всички отзовали се с някакво инфо
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
Re: На Душанци
не много е изровен
-
- вече хвърля и на тежко
Още в селото ще се видиш в приключение, колега, цялото е разкопано, сменят водопровод и канализация. Пътищата около язовира смятай след дъждовете какви са, само джип, мотор или пеша.
Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
- jasonsmith
- разбира нещата
Миналата година съм минал целия път около язовира с пежо 206 изключително ниско, но тогава беше сухо. Валне ли леко, не се виждам оттам дори и с джип! Не ти препоръчвам, единствения вариант е оставяш колата на асфалта, и мааш пеша, ама не си е работа поне според мен
-
- ще става разбирач
Благодаря за инфото.Леко съм разколебан но ще видим.Луд умора няма
.
Колата ми е vw pasat комби и си е направо нисичка

Колата ми е vw pasat комби и си е направо нисичка
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
- SL1m
- новобранец
- Обратна връзка:
Миналата седмица и ние бяхме там, в ляво от стената. Имай в предвид, че имам много дупки и в началото 2 байра, ако завали малко оставаш там.