Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Дайте няква идея къде да отидем през уикенда около Асеновград . Ако е възможна някъде където няма да сме валат ... :Д
-
- ще става разбирач
там до КЦМ`тоborety9 написа:Дайте няква идея къде да отидем през уикенда около Асеновград . Ако е възможна някъде където няма да сме валат ... :Д

-
- научил се да хвърля
На Леново няма да си валат колега 

-
- научил се да хвърля
Колега,а има ли някакви табели,които да предупреждават за изискването на такива карти?chestarfield написа: В Неделя дажи и на проверка минаха към 19 часа за Асеновградските членски карти, другата седмица почват да го зарибвяват.
-
- сериозен играч
На 40 те извора има навсякъде такива табели по дърветата.За избегли не знам дали има табели.big jibra написа:Колега,а има ли някакви табели,които да предупреждават за изискването на такива карти?chestarfield написа: В Неделя дажи и на проверка минаха към 19 часа за Асеновградските членски карти, другата седмица почват да го зарибвяват.
- Don4o_62
- учете се от него
Ех тия карти,как искам да ме проверят дали имам
,ама да не ходя по тия китни и дашни язовири,ще си остана непроверен

Хиляди пъти ви казаха че и с билет от ИАРА се лови,другото е шменти капели
,но който иска да си дава кинтите за тия карти,негова си работа

Хиляди пъти ви казаха че и с билет от ИАРА се лови,другото е шменти капели

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Стига си развалял десциплинатаDon4o_62 написа:Ех тия карти,как искам да ме проверят дали имам,ама да не ходя по тия китни и дашни язовири,ще си остана непроверен
![]()
Хиляди пъти ви казаха че и с билет от ИАРА се лови,другото е шменти капели,но който иска да си дава кинтите за тия карти,негова си работа

Колега,а има ли някакви табели,които да предупреждават за изискването на такива карти?
Има и на Избегли вече табели,ЛРД го е зело за 10г.
Абе много интересни хора сте какво толкова ви дерат очите тези членски карти не ми е ясно.

Баси цецийте цяла зима джавкахме едно и също сега пак 15лв не е милиони.
Как искате да зарибяват и да имат средства за охрана ЛРД като не си вадите карти и се циганите не ми е ясно, това БГ манаталитета няма оправия.
Ходите на Леново,Брягово кихате на ония 8-10 кинта на излет за меризливи каракуди пък се циганите да си искарате закона членска карта.
Бат ви Дончо не го гледайта само подпалва оганя и си гледа сейра, той си върти воблери на Кърджали иму е през оная работа за нащи гьолове.
П>П>
Нямах намерение да пускам тема ама ма ядосвате тука

Два дена с Зако и Краси Каръкшанс бяхме на един одалечен от Асеновград водоем но също с тези членски карти така че от тях си има полза две мнения по въпроса няма.Хората си го пазат денонощно проверяват билетите секи ден и сяка година си го зарибяват подобаващо.
Водоема няма да го назовавам ако някой го познае да му е халал инфото.

Ако ли не има лични за тази работа.
Пъвия ден заложихме на едрото на дънните но уви на сонара риба имаше но рибата нещеше да папа, втория ден сменихме тактиката и заредихме за Караконджори и до 15 часа си наловихме доволно 10-12 кила.
Аз по независещи от мен пречини "хранително отряване" с отекли ръце, там изби да го е.а

Че доста си го бях загазил.
Благодарско брат

Малко снимчици естествено по-избрани

На Зарко новата предобивка.Стойка
Ето и мойте две нови предобивки.стойка и проходилка

Тъкмо Здравко ще и прави сефтето

голям кеф
Под боровата сянка дажи и на Бари му е кеф да спи на обяд

така спасихме капото
Така че купувайте си членски карти за да имаме риба по водоемите и да не пълним гушите на арендаторите.

-
- сериозен играч
Подкрепям те Асене!!!Нека повече хора да си вземем карти!!!
...
Ех,хубаво е това язовирче,ама и закачките му са ужасни!
...

- Don4o_62
- учете се от него
ако продават или дават Златна карта за 10 г. най малко,вземам пък като хванете някоя и друга риба ще отрежете една задница към опашката опашка да я опитам
викаш купувайте братя карти
,но не казваш язовира,виж мен да ме пита някой за Кърдж. веднага му казвам къде и на какво излиза бяла до 2 кг. а найстина излиза и не на воблери 

викаш купувайте братя карти

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хората са измислили сонара брат.dobrin_dinev написа:Подкрепям те Асене!!!Нека повече хора да си вземем карти!!!
...
За два дена нямаме нито една закачена въдица и искарано водорасло ,освен обичайните за пълен водоем изгнили треви по брега.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно на тебе пръшки са ми излезли да ти говоря за този гьолDon4o_62 написа:ако продават или дават Златна карта за 10 г. най малко,вземам пък като хванете някоя и друга риба ще отрежете една задница към опашката опашка да я опитам![]()
викаш купувайте братя карти,но не казваш язовира,виж мен да ме пита някой за Кърдж. веднага му казвам къде и на какво излиза бяла до 2 кг. а найстина излиза и не на воблери

След три дена заминаваме с Зако за Арденския ракав ,единия ще троли пък другия ще бъди под охрана и одбрана на кервана и дъните, така че ако имаш нещо да ми казваш почвай да пееееееееш

chestarfield написа:Ей тия Асеновградчани малчат кат риби на сухо, се едно не са отривали сезона![]()
Пък язовирите бяха меко казано нагъчкани с народ.![]()
Та то пак аз трябва да дам тон за песен.
Събота сутринта отидох на яз.Избегли да по-пераджийствам с дядото-доволно си искарахме рибка около 6-7 кила общо за има няма 5 часа.
Доволно си дава каракуда Леновски бечим и кефал дребен и чат пат по някой мерен но в огромни количества.
Срещу нас одариха две шаранчета на дънните без да хранат без нищо и ми подпалиха чергата.
Пребрах се за един час заверата беше направена и газ с караваната на язовира пак.
Та чак до Понеделник искарахме минаха заминаха има няма 20 човека гости хапнахме пийнахме похващаха си довлоно на перце каракуда и кефал и си заминаваха.
Нащо упорстване на дъните не дади резултат три дена една или две каракуди се обадиха на тях.![]()
Но перото се представи доста добре секи си понапълни живарника като за откриването доволно.
В Неделя дажи и на проверка минаха към 19 часа за Асеновградските членски карти, другата седмица почват да го зарибвяват.
Имаше доста за снимане но на телефона му свърши бензинаи само това имам като снимки, поне направих сефтето на караванката
![]()
Прекарахме си перфектно-се пак Каръкчо беше до нас то оставаше и риба да хваним
Ха сега почвайте да пеете като канарчета кой каде се напи и валатоса, то бестуй и да хваните няма да кажите.
-
- научил се да хвърля
Колеги,да споделя и аз риболовните си излети с вас.СНимки няма ,защото нищо не сме хванали.Събота от сутринта на Леново на дънните на царевица не е барнало.Като преди тва захраних с ракетата.Бяхме на устието на средния ръкав,а на пера 10 каракудки за цял ден.Метнах и една дънна на торен,резултата беше 1 каракуда около 150 грама.Пазача каза,4е водата била още много студена и шарана бил на дълбокото.Иначе на стената гледах,че има някво състезание,но така и не разбрах какво е.
Неделята ходих на Стоево. На дънните на пружина с царевичка и торен червей не ни барна.А на перото 1 шаран на сладка царевица сутринта в 8 часа извадихме и след 20 мин още едно късане и едно откачане. От 09:00 до 15:00 нямахме пиипване на перата. Иначе риба играе на повърхността,особено амурите,но явно не ще да се храни още.Това е от мен,дано съм бил полезен
Неделята ходих на Стоево. На дънните на пружина с царевичка и торен червей не ни барна.А на перото 1 шаран на сладка царевица сутринта в 8 часа извадихме и след 20 мин още едно късане и едно откачане. От 09:00 до 15:00 нямахме пиипване на перата. Иначе риба играе на повърхността,особено амурите,но явно не ще да се храни още.Това е от мен,дано съм бил полезен

Някакво инфо за яз.Сушица 

слаба работа информацията е от втора ръка и е от миналата събота и неделя