Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

р.Янтра в участъка от новград до бяла
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: р.Янтра в участъка от новград до бяла
така ,да се намеся и аз ,в събота бях там и видях за какво става на въпрос ,само дребосък
обиколих да вида и другите какво ловат и бяха хванали и те същите таранки и някой друго шаранче по 100грама и те ги прибираха , не ги пускаха ,та паткарника вобще не си заслужава,това е истината за там , то и вода няма 30-40 см е дълбоко
обиколих да вида и другите какво ловат и бяха хванали и те същите таранки и някой друго шаранче по 100грама и те ги прибираха , не ги пускаха ,та паткарника вобще не си заслужава,това е истината за там , то и вода няма 30-40 см е дълбоко
- begleca_sv
- кандидат преподавател
е то на патарника не се лови от няколко години имаше риба на другите и явно още има ...
Обичам природата, но не само на картинка !!!
някой да е ходил по янтрата около кривина тези дни?има ли нещо ?лови ли се ?
- begleca_sv
- кандидат преподавател
да но времето се развали за жалост .......
-
- новобранец
ами да ви кажа колеги понеделник бях на реката под село Нов Град точно до моста и имах много добра слука около 5 кг можеби и повече да са били... само каракуда.Лових единствено и само на фидер :")
колега и аз така ги налових , но после ходих 2 пъти там ,послеедно в сряда и нищо не хванах , беше коренно различно, само попчета се хващаха
-
- новобранец
колега а пробва ли да седнеш малко по надоло кадето е по плитко защото аз като бях нагоре близо до моста никой не хващаше нищо а надоло си даваше 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добра вечер...да драсна и аз два-три реда тук
Вчера по янтра голяма греда, пипване нямахме...а грешка едно дребно кефле, размер палец, на болото. А иначе времето и водата перфектна като цвят. Абе от 8 до 12 греда от всякъде. Към 12 и 30 се преместихме на една от корекциите и поне дребосък поскубахме. С малко захранка и директната седмица в темпо фърля-вади излизаха дребни каракудки, перки и уклей с добри размери. От Ценово до Бяла по реката жив човек нямаше (от сутринта ни стана ясно че ще сме капо) освен мен и колегата. Само около моста на Бяла имаше 10-тина човека, ама и при тях положението не беше розаво

Вчера по янтра голяма греда, пипване нямахме...а грешка едно дребно кефле, размер палец, на болото. А иначе времето и водата перфектна като цвят. Абе от 8 до 12 греда от всякъде. Към 12 и 30 се преместихме на една от корекциите и поне дребосък поскубахме. С малко захранка и директната седмица в темпо фърля-вади излизаха дребни каракудки, перки и уклей с добри размери. От Ценово до Бяла по реката жив човек нямаше (от сутринта ни стана ясно че ще сме капо) освен мен и колегата. Само около моста на Бяла имаше 10-тина човека, ама и при тях положението не беше розаво
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
вчера направихме разходка по янтрата от новград до стърмен нищо няма ,и отидохме до моста на бяла, панаир беше,захраних около моста с бял червей и ги почнах кефалите ,после видях че отатък колегите ги дърпат само големи ,но на рибка ,нямах рачило и извадих няколко рибки с кепа, докато хвърля и ми заби едно прасе ,после се изви вятър и спря, хвърлих на фидер и хванах няколко каракуди средни и това беше ,местата ми харесаха много
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тогава, на 14 де, и аз ги гледах как ги скубят на рибе. На малка дълбочина(то не че там е кой знае колко дълбоко), почти на всяко изтичане вадеха кефал. Аз обаче слязох на около километър надолу, че да не съм в тарапаната с основната идея да пробвам един подарък - Cralusso Bolo 6гр. Малко зор беше докато я утежня както трябва, ама след това на всяко второ-трето изтичане рипкаtopspin написа:вчера направихме разходка по янтрата от новград до стърмен нищо няма ,и отидохме до моста на бяла, панаир беше,захраних около моста с бял червей и ги почнах кефалите ,после видях че отатък колегите ги дърпат само големи ,но на рибка ,нямах рачило и извадих няколко рибки с кепа, докато хвърля и ми заби едно прасе ,после се изви вятър и спря, хвърлих на фидер и хванах няколко каракуди средни и това беше ,местата ми харесаха много

как е в раѝона янтрата , почна ли нещо да се обажда? мътилка ли е още?на ценово на моста се отбих преди 2 дена щото имаше хора ,хвърляха на дъно на грозд торен за сом, но в кофата на един колега имаше няколко морунажа по 700-800 , на грозд ги е хванал, сомчетата и те до кило
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Kak e реката колеги? От към ниво и цвят ме интересува. От към риби - к'вот дал Господ
Не съм ходил от преди забраната и в скоро време мисля да направя една нощувка около Белцов
Благодаря предварително!

Не съм ходил от преди забраната и в скоро време мисля да направя една нощувка около Белцов
Благодаря предварително!

- begleca_sv
- кандидат преподавател
сега е мътна ...
мътна ама дава каракуди,на фидер , и качествени морунажи на грозд торен
- begleca_sv
- кандидат преподавател
набарал си ги значи на места и попчета нема