Яз.Огняново

Модератор: bobopeli

VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Яз.Огняново

Мнение от VIKI_HARI »

Имам следното питане, има ли смисъл да се ходи на този язовир с лодка?
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Яз.Огняново

Мнение от nasco2 »

Виждал съм лодки там и да кльонкат съм ги чувал, но единствената бяла която съм виждал там е на Краси Поборников от брега, беше около 2кг. и пак той едно сомче извади веднъж.
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

Колега няма никакъв смисъл.Там имам около 7-8 излета за по няколко дни и само един клен а иначе на плувка може да ги чешаш!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Malemi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Malemi »

Вадят таранки
тбК
krasi-84
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от krasi-84 »

Преди 2 дни бяхме там,много слаб риболов на тролинг от лодка-за 4 часа 3 удара от 2 лодки.Имаше и други колеги,само едно от момчетата беше извадил 5-6 костура,ни като цяло е слаб риболова в момента.Миналага година имахме и бели риби от там,но масово са кленове до около килограм и костури 20-25см.Имам и снимки,ако не ми вярваш :wink:
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Много простотия,много селяния на Огняново.Поздравявам всички със джетове :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
krasi-84
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от krasi-84 »

akoto13 написа:Много простотия,много селяния на Огняново.Поздравявам всички със джетове :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:
Колега,ДА неприятно е,НО не всичко се върти около риболовците и успешните им излети.
Както риболова е хоби,така има и други спортове,практикуващи се на вода.Ми,ако имаше водолази на Огняново и те псуват,че им минаваш с воблерите през задниците :lol: как щеше да реагираш?
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Не съм казал да не карат,но да си карат в средата на язовира.Не може да ми кажеш,че е нормално да минава в канала от към раковица с мръсна газ и да показва среден пръст на рибарите.И това трима различни за един ден.Това нормални хора ли са.Да не говориме,че на стената има забраняваща табела.Ама не виждам смисъл да си хабим времето с празни приказки.Народа толкова изпросте и деградира,че вече е късно за оправия.Айде със здраве,пък който не му харесва да не ходи :lol: :lol: :lol:
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
krasi-84
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от krasi-84 »

Сега се връщам от Огняново,тия лайнари,дето правиха взривове при снимките на филма са му таковали мамата.Преди 3 дни пак бях там,освен няколко почуквания на клен,нищооооо,днес авера поне едно костурче извади,да видиме,че е останах някой и друг за разплод :x
На сонара по целия ляв бряг,нито една риба не се видя,откъм гората,чат пат в самия плиткаж по някой пасаж,но няма нищо общо с миналото лято. :?
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”