Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Eее радвам се за Волуяк , че още съществува . Преди 2 седмици търсих и аз инфо за Бумбака в село Волуяк и попаднах на тема , как е бил източен и рибата от преливника се е хвърляла директно в камиони с хладилници и язовира е бил източен и изоставен . Снимките на Пабло ми згряха сърцето , колко риболова съм имал там като дето с колелото от люлин до там. Интересно ми е как не е даден под аренда .
Иначе да дам и аз малко инфо на Мало Бучино 2 шарана и една каракуда в събота до обяд , после много студени бири
Иначе да дам и аз малко инфо на Мало Бучино 2 шарана и една каракуда в събота до обяд , после много студени бири

- yaata
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги. Искам да помоля тези дето ходят на Панчарево да ми кажат по това време къде е най добре да се застане- ще се търсят предимно баби . Благодаря предварително.
п.п. Може и на ЛС да не трупаме излишно в темата.
п.п. Може и на ЛС да не трупаме излишно в темата.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Суходол язовира е препълнен от дъждовете. Чадърите, кофите за боклук, пътя, както и почти всички места за риболов са под вода. Източват го от 10 дена, за сега безуспешно. Миризмата на тиня и "още нещо" е брутална.
нямам живарник
-
- разбира нещата
Колега на какво ги ловихте костурите и как...на тежко или плувка че аз бях петък и събота на Габра и нищо,освен едно изпуснато огромно животно което не можах да видя точно какво е но вероятно голям сом който обаче след неколкочасова борба откъсна и си замина но друго нищо.Аз хвърлях на тежко-пружина и над нея по 2 - 3 куки и къде беше застанал ако не е тайна?kmap написа:Събота и неделя на Габра 2 шарана,много костур и по някой уклей и червеноперка.
Костурите на бял на плувка...Ти къде беше застанал?До нас мина едно зелено пежо да не би да беше ти?Ние бяхме в левия залив.ogi_peugeot написа:Колега на какво ги ловихте костурите и как...на тежко или плувка че аз бях петък и събота на Габра и нищо,освен едно изпуснато огромно животно което не можах да видя точно какво е но вероятно голям сом който обаче след неколкочасова борба откъсна и си замина но друго нищо.Аз хвърлях на тежко-пружина и над нея по 2 - 3 куки и къде беше застанал ако не е тайна?kmap написа:Събота и неделя на Габра 2 шарана,много костур и по някой уклей и червеноперка.
-
- разбира нещата
ЛСkmap написа:Костурите на бял на плувка...Ти къде беше застанал?До нас мина едно зелено пежо да не би да беше ти?Ние бяхме в левия залив.ogi_peugeot написа:Колега на какво ги ловихте костурите и как...на тежко или плувка че аз бях петък и събота на Габра и нищо,освен едно изпуснато огромно животно което не можах да видя точно какво е но вероятно голям сом който обаче след неколкочасова борба откъсна и си замина но друго нищо.Аз хвърлях на тежко-пружина и над нея по 2 - 3 куки и къде беше застанал ако не е тайна?kmap написа:Събота и неделя на Габра 2 шарана,много костур и по някой уклей и червеноперка.
Колеги някой посещавал ли е Яз. червена могила (Платеното)
Има ли инфо зарибява ли се ?? Дава ли риба ??
- yaata
- фен клуб-скобар
Тъй като явно никой не ходи на Панчарево-щото така и никой не отговори на питането ми, поне аз да дам инфо от днес-такъв риболов там май никога не съм правил-просто и една цигара с кафе не можах да си изпуша като хорат.Ама толкоз баби и то педарки, абе мани,мани. Бях на гумаджийницата, с мач-дистанция непосредствено до треволяка,стръв изцяло на жито-червеите нещо не ги искаха-захранката отиде 1 час по рано-бе около 5 кг.Снимки няма-сори.Беше пълно с народ е всеки седи и чака на 30 мин. нещо да клъвне. Ама хората са измислили захранката бе-дай някой лев па си прави кефа-не мога да ги разбера тия хора. Аре това е от мен. Поздрави.
п.п.А толкова огромни шарани там за първи път виждам-фърлят си хайвера и са един през друг във тревите.
п.п.А толкова огромни шарани там за първи път виждам-фърлят си хайвера и са един през друг във тревите.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Колеги на Искъра от към резервата или шипочанския золив водата до къде е има ли място да се установи каравана.
Аз също ги гледах преди 4 седмици около 2-3кг са. и ми хареса играта им. Дано си хвърлят хайвера без проблем за 3ти-4ти пътyaata написа: п.п.А толкова огромни шарани там за първи път виждам-фърлят си хайвера и са един през друг във тревите.

Благодарско за инфото колега и аз имах нужда като теб. Радвам се, че си уцелил мястото. Аз мислех да ги търся някъде отсреща около трибуните, но сега вече съм раздвоен. Ако ми се отвори парашута и аз да открия сезона обещавам да споделя.yaata написа:Тъй като явно никой не ходи на Панчарево-щото така и никой не отговори на питането ми, поне аз да дам инфо от днес-такъв риболов там май никога не съм правил-просто и една цигара с кафе не можах да си изпуша като хорат.Ама толкоз баби и то педарки, абе мани,мани. Бях на гумаджийницата, с мач-дистанция непосредствено до треволяка,стръв изцяло на жито-червеите нещо не ги искаха-захранката отиде 1 час по рано-бе около 5 кг.Снимки няма-сори.Беше пълно с народ е всеки седи и чака на 30 мин. нещо да клъвне. Ама хората са измислили захранката бе-дай някой лев па си прави кефа-не мога да ги разбера тия хора. Аре това е от мен. Поздрави.
Не знам дали греша, но на Панчарево май озаптиха мрежарте и рибата живна. Там масовите риболовци ходят с по 300гр. захранка и гледат да остане и за следващия ден, но има и големи майстори. Школата им е много силна. Преди години един дядо ми продаде една плувка, направена от пръчица от близалка и подметка от маратонка Ромика /поне така ми каза/, специално създадена за панчаревските бабушки. Още е здрава и като бонус за успешната сделка ми даде 10 зрънца /ама точно 10/

- ivoshaklev
- новобранец
- Обратна връзка:
Има риба , и кълве . Аз лично по платени ходя много рядко но от приятели знам че е добре там.gogox1 написа:Колеги някой посещавал ли е Яз. червена могила (Платеното)

-
- новобранец
Благодарско за инфото колега и аз имах нужда като теб. Радвам се, че си уцелил мястото. Аз мислех да ги търся някъде отсреща около трибуните, но сега вече съм раздвоен. Ако ми се отвори парашута и аз да открия сезона обещавам да споделя.
Не знам дали греша, но на Панчарево май озаптиха мрежарте и рибата живна. Там масовите риболовци ходят с по 300гр. захранка и гледат да остане и за следващия ден, но има и големи майстори. Школата им е много силна. Преди години един дядо ми продаде една плувка, направена от пръчица от близалка и подметка от маратонка Ромика /поне така ми каза/, специално създадена за панчаревските бабушки. Още е здрава и като бонус за успешната сделка ми даде 10 зрънца /ама точно 10/
някакъв кус-кус приготвен от него - отървах капото с 5 яки бабушки
. Никога няма да го забравя
.[/quote]
Требе да е било мн. отдавна щото дедото почина маи.

Требе да е било мн. отдавна щото дедото почина маи.

Ми петнайсетина години - за кой много, за кой малко!?!?!
От майтап на майтап утре отивам, другиден ще пиша, но каквоо ........ ? Ще съм сам /много несериозен народ се е навъдил/ та снимките сигурно ще са пейзажи повечето. Мисля да си нося само мача, че ми е нов и вече 8 месеца няма сефте, но дали няма да ме втресе нещо и да помъкна цялата цигания ще видим утре. Още се чудя от коя страна да се пробвам. Ако някой има някакво инфо за друго място освен гумаджийницата ще съм му благодарен да го сподели ако не ще го карам пак от майтап на майтап.
От майтап на майтап утре отивам, другиден ще пиша, но каквоо ........ ? Ще съм сам /много несериозен народ се е навъдил/ та снимките сигурно ще са пейзажи повечето. Мисля да си нося само мача, че ми е нов и вече 8 месеца няма сефте, но дали няма да ме втресе нещо и да помъкна цялата цигания ще видим утре. Още се чудя от коя страна да се пробвам. Ако някой има някакво инфо за друго място освен гумаджийницата ще съм му благодарен да го сподели ако не ще го карам пак от майтап на майтап.
Колеги,а на фидер на Панчарево къде се лови?Аз веднъж пробвах от страната на Герман(слиза се по едни кози пътечки) обаче са някакви страшни дълбочини и нищо не хванах.Колко навътре се мята,може би трябва по-наблизо?