Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от MiTaKa™ »

Eее радвам се за Волуяк , че още съществува . Преди 2 седмици търсих и аз инфо за Бумбака в село Волуяк и попаднах на тема , как е бил източен и рибата от преливника се е хвърляла директно в камиони с хладилници и язовира е бил източен и изоставен . Снимките на Пабло ми згряха сърцето , колко риболова съм имал там като дето с колелото от люлин до там. Интересно ми е как не е даден под аренда .
Иначе да дам и аз малко инфо на Мало Бучино 2 шарана и една каракуда в събота до обяд , после много студени бири
Изображение
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

Здравейте колеги. Искам да помоля тези дето ходят на Панчарево да ми кажат по това време къде е най добре да се застане- ще се търсят предимно баби . Благодаря предварително.
п.п. Може и на ЛС да не трупаме излишно в темата.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

На Суходол язовира е препълнен от дъждовете. Чадърите, кофите за боклук, пътя, както и почти всички места за риболов са под вода. Източват го от 10 дена, за сега безуспешно. Миризмата на тиня и "още нещо" е брутална.
нямам живарник
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

kmap написа:Събота и неделя на Габра 2 шарана,много костур и по някой уклей и червеноперка.
Колега на какво ги ловихте костурите и как...на тежко или плувка че аз бях петък и събота на Габра и нищо,освен едно изпуснато огромно животно което не можах да видя точно какво е но вероятно голям сом който обаче след неколкочасова борба откъсна и си замина но друго нищо.Аз хвърлях на тежко-пружина и над нея по 2 - 3 куки и къде беше застанал ако не е тайна?
Аватар
kmap
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kmap »

ogi_peugeot написа:
kmap написа:Събота и неделя на Габра 2 шарана,много костур и по някой уклей и червеноперка.
Колега на какво ги ловихте костурите и как...на тежко или плувка че аз бях петък и събота на Габра и нищо,освен едно изпуснато огромно животно което не можах да видя точно какво е но вероятно голям сом който обаче след неколкочасова борба откъсна и си замина но друго нищо.Аз хвърлях на тежко-пружина и над нея по 2 - 3 куки и къде беше застанал ако не е тайна?
Костурите на бял на плувка...Ти къде беше застанал?До нас мина едно зелено пежо да не би да беше ти?Ние бяхме в левия залив.
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

kmap написа:
ogi_peugeot написа:
Костурите на бял на плувка...Ти къде беше застанал?До нас мина едно зелено пежо да не би да беше ти?Ние бяхме в левия залив.
ЛС
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

Колеги някой посещавал ли е Яз. червена могила (Платеното)
Има ли инфо зарибява ли се ?? Дава ли риба ??
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

Тъй като явно никой не ходи на Панчарево-щото така и никой не отговори на питането ми, поне аз да дам инфо от днес-такъв риболов там май никога не съм правил-просто и една цигара с кафе не можах да си изпуша като хорат.Ама толкоз баби и то педарки, абе мани,мани. Бях на гумаджийницата, с мач-дистанция непосредствено до треволяка,стръв изцяло на жито-червеите нещо не ги искаха-захранката отиде 1 час по рано-бе около 5 кг.Снимки няма-сори.Беше пълно с народ е всеки седи и чака на 30 мин. нещо да клъвне. Ама хората са измислили захранката бе-дай някой лев па си прави кефа-не мога да ги разбера тия хора. Аре това е от мен. Поздрави.
п.п.А толкова огромни шарани там за първи път виждам-фърлят си хайвера и са един през друг във тревите.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аватар
ivan2775
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan2775 »

Колеги на Искъра от към резервата или шипочанския золив водата до къде е има ли място да се установи каравана.
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

yaata написа: п.п.А толкова огромни шарани там за първи път виждам-фърлят си хайвера и са един през друг във тревите.
Аз също ги гледах преди 4 седмици около 2-3кг са. и ми хареса играта им. Дано си хвърлят хайвера без проблем за 3ти-4ти път :)
Изображение
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

yaata написа:Тъй като явно никой не ходи на Панчарево-щото така и никой не отговори на питането ми, поне аз да дам инфо от днес-такъв риболов там май никога не съм правил-просто и една цигара с кафе не можах да си изпуша като хорат.Ама толкоз баби и то педарки, абе мани,мани. Бях на гумаджийницата, с мач-дистанция непосредствено до треволяка,стръв изцяло на жито-червеите нещо не ги искаха-захранката отиде 1 час по рано-бе около 5 кг.Снимки няма-сори.Беше пълно с народ е всеки седи и чака на 30 мин. нещо да клъвне. Ама хората са измислили захранката бе-дай някой лев па си прави кефа-не мога да ги разбера тия хора. Аре това е от мен. Поздрави.
п.п.А толкова огромни шарани там за първи път виждам-фърлят си хайвера и са един през друг във тревите.
Благодарско за инфото колега и аз имах нужда като теб. Радвам се, че си уцелил мястото. Аз мислех да ги търся някъде отсреща около трибуните, но сега вече съм раздвоен. Ако ми се отвори парашута и аз да открия сезона обещавам да споделя.
Не знам дали греша, но на Панчарево май озаптиха мрежарте и рибата живна. Там масовите риболовци ходят с по 300гр. захранка и гледат да остане и за следващия ден, но има и големи майстори. Школата им е много силна. Преди години един дядо ми продаде една плувка, направена от пръчица от близалка и подметка от маратонка Ромика /поне така ми каза/, специално създадена за панчаревските бабушки. Още е здрава и като бонус за успешната сделка ми даде 10 зрънца /ама точно 10/ :lol: някакъв кус-кус приготвен от него - отървах капото с 5 яки бабушки :shock: . Никога няма да го забравя :lol: .
Аватар
ivoshaklev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ivoshaklev »

gogox1 написа:Колеги някой посещавал ли е Яз. червена могила (Платеното)
Има ли инфо зарибява ли се ?? Дава ли риба ??
Има риба , и кълве . Аз лично по платени ходя много рядко но от приятели знам че е добре там.
Изображение
Ludia Shekspir
новобранец
новобранец

Мнение от Ludia Shekspir »

Благодарско за инфото колега и аз имах нужда като теб. Радвам се, че си уцелил мястото. Аз мислех да ги търся някъде отсреща около трибуните, но сега вече съм раздвоен. Ако ми се отвори парашута и аз да открия сезона обещавам да споделя.
Не знам дали греша, но на Панчарево май озаптиха мрежарте и рибата живна. Там масовите риболовци ходят с по 300гр. захранка и гледат да остане и за следващия ден, но има и големи майстори. Школата им е много силна. Преди години един дядо ми продаде една плувка, направена от пръчица от близалка и подметка от маратонка Ромика /поне така ми каза/, специално създадена за панчаревските бабушки. Още е здрава и като бонус за успешната сделка ми даде 10 зрънца /ама точно 10/ :lol: някакъв кус-кус приготвен от него - отървах капото с 5 яки бабушки :shock: . Никога няма да го забравя :lol: .[/quote]
Требе да е било мн. отдавна щото дедото почина маи. :lol:
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Ми петнайсетина години - за кой много, за кой малко!?!?!

От майтап на майтап утре отивам, другиден ще пиша, но каквоо ........ ? Ще съм сам /много несериозен народ се е навъдил/ та снимките сигурно ще са пейзажи повечето. Мисля да си нося само мача, че ми е нов и вече 8 месеца няма сефте, но дали няма да ме втресе нещо и да помъкна цялата цигания ще видим утре. Още се чудя от коя страна да се пробвам. Ако някой има някакво инфо за друго място освен гумаджийницата ще съм му благодарен да го сподели ако не ще го карам пак от майтап на майтап.
usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от usmiwka »

Колеги,а на фидер на Панчарево къде се лови?Аз веднъж пробвах от страната на Герман(слиза се по едни кози пътечки) обаче са някакви страшни дълбочини и нищо не хванах.Колко навътре се мята,може би трябва по-наблизо?
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”