След дълго чудене-пак там

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

След дълго чудене-пак там

Мнение от камен »

Оказа се,че по празниците аз ще почивам-о радост.Вдигам телефона и звъня на Митака-''дигай се да атакуваме Николаевка''.Да,ама не-човека с прискърбие съобщава-'' утре съм на работна среща''.Работна среща в почивни дни-''кви 5 лева???''.Викам си нищо-жената нали ще е с мене-ама и там -греда,имали спешни поръчки за издаване и те щели да бачкът :evil: Тъййй,почесaх се по главата,погледна малкия наследник и го питам-''искаш ли да се учиш да хващаш шарани?''-той навит.Ами викам си ще взема да му направя едно училище по риболов и най подходящото място където ми дойде на ума беше Кастел.Единственото ми притеснение беше че ще има доста народ.Наистина като пристигнахме имаше хора ,но бяха останали още едно- две сносни места.Макар че тоя път шаранчетата не бяха толкова активни малкия успя да вземе няколко добри урока :lol: Ето част от учебния материал приложен на практика :lol:
Изображение урок как да пускаме шаранчета
Изображение
Изображение
Изображение
Ето тука :lol: Това беше долу горе работата ми с малкия,но все пак и тежката артилерия беше строена за някой мерен шарко.Първия ден нищо особено не се случи освен едно отпускане,но без риба.Втория ден,същата работа.Но вечерта заваля,към 19-30 здрав рън,суингера се залепи горе и въобще не мръдна,засечка повеждане на рибата-арна си беше :lol: и последва откачане.Взех вече да не се ядосвам толкова,но все пак.....Последва нов удар към 20-30ч,тоя път,нямаше грешка рибата беше закована.Последва около 20мин борба,многоооо ядосан шаран.В последствие се почви тъмен люспест дивак/направо съм абониран за тях
:lol: /В последствие имах още един удар,но докато прехвърлях през една въдица,беше станал малък мармалад :lol: рибата влезе в някакви закачки и си замина преди фотосеянса.Сутринта се появи и един гол шишко :lol: Поради непрестанния дъжд,и че всичко беше подгизнало реших да тръгна още на сутринта :cry: Общо взето отново
останах доволен от пребиваването си на Кастел.
Ето какво беше като се прибрах :lol:
Изображение
Голямото съхнене.
Искам да изкажа специални благодарности на колегата Иван и съпругата му за хубавата фотосесия.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от камен на Сря Сеп 26, 2007 9:56 am, променено общо 1 път.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Добър излет поздравления и за пуснатите риби :prayer: :prayer: :prayer:
Delux
новобранец
новобранец

Мнение от Delux »

браво супер излет
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Чудесни риби брат.Ако бяхте ме послушали с Митака да смените модела на куките няма да има никъкво удряне и бягане.Незнам може и да си ги сменил ти ще обясниш.Аз откакто ползвам модели на старите орловки,освен късане от миди не съм имал празно.Успехи в бъдеще и разкажи на какво и как ги хваща.
Аватар
promi
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от promi »

дебре е било изледчето,кото изключим мокротиата няма грешка,а и малкия много добре се справя.БРАВО
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

snegk написа:Чудесни риби брат.Ако бяхте ме послушали с Митака да смените модела на куките няма да има никъкво удряне и бягане.Незнам може и да си ги сменил ти ще обясниш.Аз откакто ползвам модели на старите орловки,освен късане от миди не съм имал празно.Успехи в бъдеще и разкажи на какво и как ги хваща.
Изтърваната беше на оувнър,имах само една с пелцерска кука но тя се справи със задачата :wink:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Баси кефа!!! Аз откога го чакам тоя дъжд :shock: :shock: :shock:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

rikosheth написа:Баси кефа!!! Аз откога го чакам тоя дъжд :shock: :shock: :shock:
Чекаш,ама кат гледам как се въртят работите май още ще почакаме :evil: Но както казваш сезона тепърва престои,лошото е че ще изтървем една-две седмици сериозен риболов.
snegk

Мнение от snegk »

Вие двамата вижте елате на срещата,стига сте се делили от колектива,че току виж колектива....... :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

snegk написа:Вие двамата вижте елате на срещата,стига сте се делили от колектива,че току виж колектива....... :lol:
То хубаво,ама се падат едни дати-рожденни дни на малкия,годишнини просто не е истина :evil:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

камен написа:То хубаво,ама се падат едни дати-рожденни дни на малкия,годишнини просто не е истина :evil:
Ние и рождени дни можем да честваме. :D
П.С. Ако трябва и ще оженим някой. Само мерак да има. :D :D :D

А за излета - супер. Бързо ги разработвате водоемите. :smt023
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи

IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RoSeN_94 »

Абе пич ти тея шарани направо си ги омагиосал.БРаво за успешния риболов 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”