Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

След дълго чудене-пак там
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
След дълго чудене-пак там
Оказа се,че по празниците аз ще почивам-о радост.Вдигам телефона и звъня на Митака-''дигай се да атакуваме Николаевка''.Да,ама не-човека с прискърбие съобщава-'' утре съм на работна среща''.Работна среща в почивни дни-''кви 5 лева???''.Викам си нищо-жената нали ще е с мене-ама и там -греда,имали спешни поръчки за издаване и те щели да бачкът
Тъййй,почесaх се по главата,погледна малкия наследник и го питам-''искаш ли да се учиш да хващаш шарани?''-той навит.Ами викам си ще взема да му направя едно училище по риболов и най подходящото място където ми дойде на ума беше Кастел.Единственото ми притеснение беше че ще има доста народ.Наистина като пристигнахме имаше хора ,но бяха останали още едно- две сносни места.Макар че тоя път шаранчетата не бяха толкова активни малкия успя да вземе няколко добри урока
Ето част от учебния материал приложен на практика
урок как да пускаме шаранчета

Ето тука
Това беше долу горе работата ми с малкия,но все пак и тежката артилерия беше строена за някой мерен шарко.Първия ден нищо особено не се случи освен едно отпускане,но без риба.Втория ден,същата работа.Но вечерта заваля,към 19-30 здрав рън,суингера се залепи горе и въобще не мръдна,засечка повеждане на рибата-арна си беше
и последва откачане.Взех вече да не се ядосвам толкова,но все пак.....Последва нов удар към 20-30ч,тоя път,нямаше грешка рибата беше закована.Последва около 20мин борба,многоооо ядосан шаран.В последствие се почви тъмен люспест дивак/направо съм абониран за тях
/В последствие имах още един удар,но докато прехвърлях през една въдица,беше станал малък мармалад
рибата влезе в някакви закачки и си замина преди фотосеянса.Сутринта се появи и един гол шишко
Поради непрестанния дъжд,и че всичко беше подгизнало реших да тръгна още на сутринта
Общо взето отново
останах доволен от пребиваването си на Кастел.
Ето какво беше като се прибрах

Голямото съхнене.
Искам да изкажа специални благодарности на колегата Иван и съпругата му за хубавата фотосесия.

Ето тука

останах доволен от пребиваването си на Кастел.
Ето какво беше като се прибрах

Голямото съхнене.
Искам да изкажа специални благодарности на колегата Иван и съпругата му за хубавата фотосесия.

Последно промяна от камен на Сря Сеп 26, 2007 9:56 am, променено общо 1 път.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- ще става разбирач
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Изтърваната беше на оувнър,имах само една с пелцерска кука но тя се справи със задачатаsnegk написа:Чудесни риби брат.Ако бяхте ме послушали с Митака да смените модела на куките няма да има никъкво удряне и бягане.Незнам може и да си ги сменил ти ще обясниш.Аз откакто ползвам модели на старите орловки,освен късане от миди не съм имал празно.Успехи в бъдеще и разкажи на какво и как ги хваща.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- разбира нещата
Ние и рождени дни можем да честваме.камен написа:То хубаво,ама се падат едни дати-рожденни дни на малкия,годишнини просто не е истина

П.С. Ако трябва и ще оженим някой. Само мерак да има.

А за излета - супер. Бързо ги разработвате водоемите.

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак