Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Релакс по софииски
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Релакс по софииски
Здравейте колеги.Днес както всеки ден се прибрах от университета хапнах и седнах да релаксирам.Баща ми не беше на работа и веднага му предложих да си починем некъде малко за риба.Имах едно пакетче попско жито ,което си бях зел предната седмица от село и малко кус кус.Незнам защо но в софия не намирам такова жито,както и да е сварих накуп житото с кус куса сипнах малко ванилия за аромат и се изтрелях.По пътя спрях до магазина взех 200 грама шарени червей и към Пънча.Дойде и времето на прочутата гумеджииница.Слизаме с бащата а там събор,яко народ викам карай поне е сянка че в 3 часа в пека си е зле на слънце.Напраих си такъма и почнах да хвърлям бял .След 10тина минути се завъртя яко уклеи но вятъра беше много силен и си беше мъка да се лови с болонеза с 0.5 грама плувка.След 2 часа и извадени едва 5 уклейчета с бащата решихме да идем на гьолчето на един приятел.Кам 4 часа акостирахме там подадох 3,4 шепи кус кус и жито и нищо.Стана кам 4 и 30 през което време се бях ориентирал към червеите а бащата сложи на кус кус.И изненада засечка и откачена прилична каракуда викам си хареса им начи захранката.След това редувах кус кус с жито като уловените каракуди са само на кус кус.Ще вметна 4е кам 5 часа се довлякоха едни „колеги” който успяха да ми вдигнат нервите с изважданите около 5 сантиметрови каракудки и костурчета .Опитах се да обясня на ”госпожата” че тези костурчета ги е донесъл един приятел за да ядът гамбузите а пак за какво аджеба са им тези новородени рибета.При откачането на едно от кустурчетата и моето пуснете го обратно отговорът беше ама как ние ше си ги носиме у нас .Там хората си имали гьол с щуки и тия рибета били за храна на щуката...;[.Много сам угорчен излязох да си почина а се оказа че си създадох главоболия.За консумация си взех 3 те най – едри каракуди и 3 уклейчета,за сефте ще опитам панчаревския уклеи.Айде наслука колеги и моля ви пускайте част от рибата за да има какво да ловите и другия пат.;]

обувката е 41 номер;]

обувката е 41 номер;]

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Re: Релакс по софииски
Екстра за излета. Колега, серсеми е имало и винаги ще има... Защо да ходи да си купува храна, след като може да си хване от тези и ...
- mitko ribara
- ще става разбирач