Хищници на язовир Тръстиково(Варненско)

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

hristo_go
новобранец
новобранец

Хищници на язовир Тръстиково(Варненско)

Мнение от hristo_go »

Здравейте колеги.

Някой има ли информация за язовир Тръстиково? Интересуваме какви хищници има там(ако все още ги има). Какви са условията за риболов? Как е риболова в последно време там?
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Хищници на язовир Тръстиково(Варненско)

Мнение от vinil »

Тук съм писал за последния си излет http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=3855
А повечето снимки в галерията ми са именно от там, и в по-малка степен от Цонево.
Правилата ги има tuk http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... ke#p758080
Хищника е костур, сулка и сом.
За мен това е перфекно направен и менажиран водоем. Да, въртял съм там и бесни капота- цял ден само маам със тоягата като овчар и нищо. Но сега, сам си давам сметка че вината е била в мен, или не съм бил на подходящо място или не съм търсил където трябва и т.н.
За моя радост, имайки предвид, че Варна е регион изключително беден откъм места за спининг, Тръстиково ми се явявава идеалното място за разтоварване, наблизо е, поддържа се добре, има риба и цената е поносима.

Поздрави и успех!
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
hristo_go
новобранец
новобранец

Мнение от hristo_go »

Благодаря за информацията!

Запалил съм се да практикувам спинингов риболов и събирам информация за подходящите водоеми около Варна.
Може ли да споделиш(може и в ЛС) други места с бяла риба, костур и щука в региона?
А как е Камчия в това отношение? Има ли условия за спининг?
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

Посещавам само Тръстиково, Цонево и Езерец, когато там е разрешено (с по-особен статут е водоема).
За Камчия предполагам визираш реката а не язовира. Не съм информиран в детайли, не съм и се пробвал до сега със спиниг в река.
Мисля, след язовир Цонево като продължиш по поречието на реката ще намериш къде да опиташ да половиш.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Аватар
Carptdv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Carptdv »

ИНТЕРЕСУВАМЕ ДНЕВНАТА ТАКСА ЗА РИБОЛОВ на язовир Тръстиково,тъи като предстои да ходя на море в Варна,да си направя един дневен риболов на този язовир,ако накои знае да .....
voden64
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voden64 »

tihookeanec написа:ИНТЕРЕСУВАМЕ ДНЕВНАТА ТАКСА ЗА РИБОЛОВ на язовир Тръстиково,тъи като предстои да ходя на море в Варна,да си направя един дневен риболов на този язовир,ако накои знае да .....
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=140&t=48708 Това ще свърши работа
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”