Ново откриване

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ново откриване

Мнение от antivik »

Понеделник сутрин-вървя към работата, слънцето ме напича, а аз си мисля да пускам ли тази тема или не. На края решавам да я пусна, а то ако не разкаже човек удоволствието е половинчато, па и има хора де им е интересно, на който не е да върви в други теми.
Темата се забави понеже от предишната се получиха инфекции с тубето и клиповете, та тази я пускам в 2-3 варианта.
Този е първия само с писане и снимки, на края ще се опитам да вградя и клиповете, а ще сложа и адреси от Вибоксата да може и да се гледа ако тубето случайно резнат гледането и звука. Та всички тези подготовки ми глътнаха бая време и всичко е готово чак сега.
Веднага някой ще рече"Нали откри защо Ново?", едно е сам друго с авери, а общото мероприятие поради ред причини бе отложено с 1 седмица. И така на 08.06. по тъмно се товарим в Ровъра и на път. Дестинацията нулата на язовир Кърджали при "кошарите".
Стигаме до там, но по брега навалица, водата на максимум, та известно време обикаляме и търсим. Намираме си впрочем местенце и заварваме "наследство" от предишните обитатели.
Изображение
Изображение
Очистваме "наследството, разпъваме нашия багаж и сопите.
Изображение
Изображение
А по бреговете никнат нови квартали
Изображение
По бреговете квартали, в язовира манифестация от лодки, така че ни шаран ни каракуда, само на плувката инцидентни уклейчета. Така че се отдаваме на лежане под сенките, чакане на останалите хора от групата и пиене на една напитка дето не е лимонада :lol: .
Привечер се появява втория член от групата/Георги30 тепърва се запознахме/, мята и той такъмите, но за този ден се виде, че риба няма.Така че се залавяме с
Изображение
Изображение
Изображение
На другата сутрин си разделяме задачите, аз като по-мързелив хващам плувката и подкарвам дребосъка/за стръв/. Тони и Жоро натаманяват такъма за бяла риба и почват да разпъват с лодката. До около обяд са извадени2-3 бели риби по около 1,5-2кг.
Изображение
Втората вечер протича подобно първата, но в присъствието на още един член от компанията - Пешо, който е пристигнал междувременно и също е намятал сопите.
В неделя лагера се прибира, изчистват се боклуците и се отправяме обратно към сивото градско ежедневие. Съжалявам, че по-голяма част от материала е на клипове, дано успеете да ги отворите.
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-d7U8mD-oBY?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-d7U8mD-oBY?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
С говор
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/x2eIUqHjztk?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/x2eIUqHjztk?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Съжалявам, че не разбрах как се качват от вибокса, но ми дойде сложно, та ако на някой му се занимава и знае как да ги качи. Слагм линковете в случай, че се получи инфекция с озвученото тубе :wink: .
http://vbox7.com/play:ef50a8e31b
http://vbox7.com/play:744ea60dfb
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Ново откриване

Мнение от georgi30 »

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: Браво бе Вики ти си бил цял оператор бре!
Георги Тенев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Жоро да не пъчи много мускули,че тая бяла мяза като клечка за зъби в ръцете му :D
Колега,намали тия пиксели че много трудно се отварят снимките на тоя формат
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

Страхотен репортаж колега!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Страхотен излет БРАВО КОЛЕГА... :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Бат Дончо всички бели риби бяха като излезнали от калъп, еднакви.Нямаше по големки!Пък и наблегнахме повече на алкохола, защото реално само в събота хващахме.
Георги Тенев
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

:smt023 :smt023 :smt023
Don4o_62 написа:....Колега,намали тия пиксели че много трудно се отварят снимките на тоя формат
Много се товари компа с големите пиксели,а и клипчетата ти във Вибокса си им задал да бъдат лични,тоест не могат да се гледат от други или да се качват в други сайтове!!! :wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Абе Викторе що се не обади минали сте през мен

Изображение
Изображение
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Браво Вик. Трябва да се пробваш в Холивуд. Супер релакс със страхотни хора. Нямам търпение за следващия път. Липсваше само още един приятел,но може да бъде сигурен че е споменаван в тостовете.Наздраве Ице!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

И аз да се изтропам.Благодаря ви момчета, че ми се връзвате на акъла да биете толкоз път заради мен.Радвам се че ви познавам.Това беше трета част/за някои първа :D /,надявам се да има още много.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Благородно ви завиждам, много хубав излет, а за репортажа, просто нямам думи...
Жив и здрав колега antivik и да ни радваш с още много такива репортажи..
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Другият път викам да е на "Ивайло-леик"!
Георги Тенев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Телескоп написа::smt023 :smt023 :smt023
Don4o_62 написа:....Колега,намали тия пиксели че много трудно се отварят снимките на тоя формат
Много се товари компа с големите пиксели,а и клипчетата ти във Вибокса си им задал да бъдат лични,тоест не могат да се гледат от други или да се качват в други сайтове!!! :wink:
За пикселите - изглежда съм сменил без да се усетя настройките на фотото, а в бокса вече съм задал публично гледане.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Поморийския написа:Абе Викторе що се не обади минали сте през мен
Че от толкова навалица едвам се огледахме за място, па и бях хем сънен, хем с малко закъсала глава от предишни вечери, та хич не съм те мярнал, а кога се диктисахме не ми беше до обикаляне...
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

georgi30 написа:Другият път викам да е на "Ивайло-леик"!
Бе аз съм малко като куфар и много-много не се обаждам, ма имаше ни някакво предложение за язовир около Кирково или Бенковски ли беше та ...каквото каже групата.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”