Марица 09.09.2007 г

Модератори: bobopeli, sapuna

ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Марица 09.09.2007 г

Мнение от ribata92 »

пристигнахме късничко към 7 часа но докато намерим ямсто така е...настанихме се близо до Костиево на след един праг точно...и се започна голямото чакане..в 8:00-8:30 имаше един удар на симеонче на щукарката но не успях да го изкарам :cry: :cry: ..след това баща ми извади 2 малки каракудки които в последствие пуснахме..това беше стояхме до 14 часа и се прибрахме...проблемата е,че реката е много мътна и буйна...
Пробвах на всякаква стръв-бял,торен,пиявица,царевица каракуда и симеонче,но това е резултата...следващия уикенд живот и здраве пак..
То риба има ама водата е повече.
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

За да не пускам нова тема ще напиша коментара си тук.
Аз днес също бях на Марица но на 6тия километър.Застанахме пред краварниците(от другата страна).Сутринта беше тихо и не духаше толкова.След като излезна вятъра излезна и рибата.Духаше умерен до силен вятър който понякога много дразнеше.Ловях на 5м телескоп с леко подхранване със царевица и жито.Започнаха да излизат червеноперки около педя на червен червей.В крайна сметка се събраха около 20 червеноперки .Също излезнаха и няколко малки костурчета и 2 малки какакудки.(всичко върнато).Наистина водата от дъждовете беше доста висока и мътна.От сутринта до обяд водата падна 5-6 см.Имаше колеги които бяха хвърлили на пружина но силното течение караше пружината на брега.Единствено можеше да се лови в малките заливчита на-малка дълбочина.Всякакъв друг вид опит за риболов би бил неуспешен.
Приятен ден и наслука!
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

всички имаме такива дни.никакво отчайване.не губете кураж идва следващият тираж.да се надяваме,че следващият излет ще е във успешни,от сърце ви го пожелавам наслука :D
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

аз ловях на дъно с две големи олова и не ги отнасяше толкова течението,защото съм много точн в замятането :)
pepic
новобранец
новобранец

Мнение от pepic »

Аз пък завърших на Марица - Поповица и то успешно след измъчен риболов на Кърджали. От три до към седем - около четири килограма шарена риба - уклей, кефал, мряна, скобар и перка. Имахме и едно късане - колегата ми - рибата бе или сом или шаран и то доста впечатляваща - дори не усети убождането и си отиде величествено без никакви ядове :? Ловяхме на бял на плувка и задължително захранване. Скобар дава и хващах два дни под ред - петъка и съботата над Пешеходния мост - верно дребни са но са гъсти :wink: - стават за кеф
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

тука се носят някакви легенди за някакъв легендарен сом на Марица-70 кг :shock: .....как така го измериха кат не са го уловили :roll: :roll:
Иван Манолов
новобранец
новобранец

Мнение от Иван Манолов »

ribata92 написа:тука се носят някакви легенди за някакъв легендарен сом на Марица-70 кг :shock: .....как така го измериха кат не са го уловили :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: измама :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”