Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Рабиша
Рабиша
Привет колеги.
Реших да пробвам таранката на Рабиша ,взех семейството та там.Колата както винаги беше натъпкана до климийте

Приготвих захранка и с помоща децата захраних на около 30м.от брега

След 2часа опънах фидера и започнах да замятам на захраненото място,но за около час нямах нито едно кълване.На следващото замятане скъсих дистанцията на 10метра и веднага последваха няколко удара(4 дребни таранки и няколко бабушки)Радоста не трая дълго-след 30 минкълването спря.Пробвах и на перо-без резултат.Опънах и хвърлих на дъно две сопи(на качамак) и успях да хвана няколко рибета ама май раците бяха повече

При последвалото чистене на няколкото хванати рибета за вечеря се видя,че те още не са си хвърлили хайвера-предполагам че това е причината за слабата активност на рибата.
Надявам се да съм бил полезен и наслука.
Реших да пробвам таранката на Рабиша ,взех семейството та там.Колата както винаги беше натъпкана до климийте

Приготвих захранка и с помоща децата захраних на около 30м.от брега

След 2часа опънах фидера и започнах да замятам на захраненото място,но за около час нямах нито едно кълване.На следващото замятане скъсих дистанцията на 10метра и веднага последваха няколко удара(4 дребни таранки и няколко бабушки)Радоста не трая дълго-след 30 минкълването спря.Пробвах и на перо-без резултат.Опънах и хвърлих на дъно две сопи(на качамак) и успях да хвана няколко рибета ама май раците бяха повече

При последвалото чистене на няколкото хванати рибета за вечеря се видя,че те още не са си хвърлили хайвера-предполагам че това е причината за слабата активност на рибата.
Re: Рабиша
Браво
))))
При последното ми ходене там пред очите ми се разпъваха мрежи.
Как е нивото в момента там?

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ех, шурето, миналата година когато бяхте с Васето там, не се ли убеди, че риба няма?
Лъжат ли ме очите или над пружината се вижда 200гр. олово?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- antivik
- кандидат преподавател
Екстра разходка, ПОЗДРАВИ, само се чудя...при толкова багажеирия къде успяха да се съберат децатаivcho.vd написа:Привет колеги.
Реших да пробвам таранката на Рабиша ,взех семейството та там.Колата както винаги беше натъпкана до климийте![]()
..........................................................

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
От тия мрежари и бомбаджий няма отърване.Браво))))
Колкото до нивото според мен не е мръднало от миналата година(може би има едва забележимо покачване)
Кире,монтирах тежко олово за да пробвам онова мятане на Ивчо,което той така и не ни показа.Ех, шурето, миналата година когато бяхте с Васето там, не се ли убеди, че риба няма?

Трудно им беше да тичат по колата колегаЕкстра разходка, ПОЗДРАВИ, само се чудя...при толкова багажеирия къде успяха да се съберат децата...?

Май ще трябва да минеме на автобус

Поздрави и наслука
-
- разбира нещата
Браво Иво ,Те така се прекарват отпуски...сигурен съм ,че въпреки рибата сте си прекарали чудно... 

- mitko ribara
- ще става разбирач
Браво!!!

- antivik
- кандидат преподавател

Белорус с ремарке е решението...ivcho.vd написа:Трудно им беше да тичат по колата колегаЕкстра разходка, ПОЗДРАВИ, само се чудя...при толкова багажеирия къде успяха да се съберат децата...?
![]()
Май ще трябва да минеме на автобус![]()
Поздрави и наслука

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!