Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Сефте мечта за моята душа 2
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Сефте мечта за моята душа 2
Здравейте дружина ,
след като направих подобаващо закриване преди забраната днес след работа в 17 часа ми влезе няква луда муха в главата и взе да бръмчи , че колкото и да е преляла и мътна Тунджа трябва да отида и да си пробвам късмета ! Речено сторено ! Прибрах се , грабнах МЛ такъма , елека и 5 воблера и 1 блесна и газ към мястото. Като отидох какво да видя , реката направо заляла всичко и мирната риба откача от скачане , мятах малко воблери и бях поканен на мастика със салатка , но нещо в мен се обади , че трябва да опитам и на блесна ! Мястото много голямо и широко викам ако удари нещо голямо разкарване ще да е ! И така и стана , на третото мятане усетих "прекрасна" тяга , бреййй ами сега ! Такъмчето AVS76MLXF2 и несефтосана Daiwa Caldia 2500 + Power Pro 10 лб ! Тва като взе малко след течението , като тръгна като полудяло навътре , аванса пищи аз направо на седмото небе . И сега без да преувеличавам рибката си разви има няма 80 метра аванс с 2 почивки по няколко секунти , като преди това хич не ми и даде да я спра ! А ве цялата работа с потенето и това онова към 10 мин , накрая ми изправи карабинката ама аз скочих върху него и го набих
Ето го и него 100 см 6,100 кг Убусник
!

след като направих подобаващо закриване преди забраната днес след работа в 17 часа ми влезе няква луда муха в главата и взе да бръмчи , че колкото и да е преляла и мътна Тунджа трябва да отида и да си пробвам късмета ! Речено сторено ! Прибрах се , грабнах МЛ такъма , елека и 5 воблера и 1 блесна и газ към мястото. Като отидох какво да видя , реката направо заляла всичко и мирната риба откача от скачане , мятах малко воблери и бях поканен на мастика със салатка , но нещо в мен се обади , че трябва да опитам и на блесна ! Мястото много голямо и широко викам ако удари нещо голямо разкарване ще да е ! И така и стана , на третото мятане усетих "прекрасна" тяга , бреййй ами сега ! Такъмчето AVS76MLXF2 и несефтосана Daiwa Caldia 2500 + Power Pro 10 лб ! Тва като взе малко след течението , като тръгна като полудяло навътре , аванса пищи аз направо на седмото небе . И сега без да преувеличавам рибката си разви има няма 80 метра аванс с 2 почивки по няколко секунти , като преди това хич не ми и даде да я спра ! А ве цялата работа с потенето и това онова към 10 мин , накрая ми изправи карабинката ама аз скочих върху него и го набих

Туй риболова не е за мен 

Re: Сефте мечта за моята душа 2
Еххххх т'ва "такъмче"......еле пък "несефтосаната".........
Поздрави Тачев ! и Поздравления за попадението !!!

Поздрави Тачев ! и Поздравления за попадението !!!

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Браво.Седмото чувство е проговорило в теб. 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
браво супер е
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Евала! Който си има късмет, си го има... И това си личи по началото на сезона 

Браво супер 

Късметлия си Тачев. Браво !!
Пожелавам ти следващия да е по-голям!
Пожелавам ти следващия да е по-голям!
Изкефи ме, добре, че не е УЛ, а МЛ, иначе зор.
Айде следващия път - 66 сантиметров и да си го вземеш за ядене, тия са най .сладки, като гергьовско агне.
Айде следващия път - 66 сантиметров и да си го вземеш за ядене, тия са най .сладки, като гергьовско агне.

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- pachosz
- сериозен играч
И мен!docenta написа:Изкефи ме...

Яко вдигане на адреналин!
Желая ти често такава, или още по-добра слука през сезона!

-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
Страхотен излет !
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Супер,браво,изкефи ме....качи една снимка да видим точно такъма.... 

kasmet
- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво! Завиждам ти ....благородно!!!