Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
И аз го видях и също бях изуменbegleca_sv написа:Австрия 1941.9 Корнойбург 530 +358 днес се изумих като видях какво се задава отгоре ......

Mai bine în satul tău fruntaș, decât codaș la oraș !!!
-
- ще става разбирач
Само станциите под Железни врата са меродавни за нас.Това в Австрия ще го усетим на 10/15%
Колекционирам лампови радиоприемници
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Сега се връщам от Оряхово положението е трагично момчетата под мен от 20 дни хранят и имат само един шаран 3 кг. Някой да сподели какво става по Вадините , че до колкото ми казаха е имало бой за места ... явно и риба излиза щом толкова хора са се набутали там
На Горни вадин бях миналата седмица. Под нас колегите бяха от 25,05 там и яко хранеха с царевица. Нито шарани нито амури. Само едната вечер са имали 3 сомета като голямото е било малко над килоio6kata написа:Сега се връщам от Оряхово положението е трагично момчетата под мен от 20 дни хранят и имат само един шаран 3 кг. Някой да сподели какво става по Вадините , че до колкото ми казаха е имало бой за места ... явно и риба излиза щом толкова хора са се набутали там

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
От вчера на Байкал над фара две сомчета по 3 и 3.5 кг и15 таранки по 700.800 гр на качамак
- MIR4EV
- ще става разбирач
НЕМА ПИПАНЕ

Паднала ли е водата да се отиде до там? Миналата седмица беше залят брега.bojko3960 написа:От вчера на Байкал над фара две сомчета по 3 и 3.5 кг и15 таранки по 700.800 гр на качамак
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- MIR4EV
- ще става разбирач
места-бол!риба-НЕМА!io6kata написа:Сега се връщам от Оряхово положението е трагично момчетата под мен от 20 дни хранят и имат само един шаран 3 кг. Някой да сподели какво става по Вадините , че до колкото ми казаха е имало бой за места ... явно и риба излиза щом толкова хора са се набутали там
С 4*4 става но трудно
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Ще позачакаме малко пак ще видим дано почне . Обаче забелязах нещо много интересно когато пускат язовир Огоста и водата в р.Огоста е студена и по дунава не пипа дори и уклея говоря за местата около ОряховоMIR4EV написа:места-бол!риба-НЕМА!io6kata написа:Сега се връщам от Оряхово положението е трагично момчетата под мен от 20 дни хранят и имат само един шаран 3 кг. Някой да сподели какво става по Вадините , че до колкото ми казаха е имало бой за места ... явно и риба излиза щом толкова хора са се набутали там
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Положението верно е кофти за 5 дни имахме само един удър, но поне качествен-9,600кг
Не се отчайвайте, до седмица амура ще тръгне ако няма аномалии с водата.

На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Дано да си правraev написа:Положението верно е кофти за 5 дни имахме само един удър, но поне качествен-9,600кг![]()

Колеги, дочух че тези дни на Байкал имало паднало дърво на пътя, а мислехме събота и неделя да ходим там, дали някой има информация дали в действителност е така и знае ли някой дали може да се стигне над фара в момента?
Има някакво паднало дърво, но не е то проблема водата е много висока и още ще качква.LnX написа:Колеги, дочух че тези дни на Байкал имало паднало дърво на пътя, а мислехме събота и неделя да ходим там, дали някой има информация дали в действителност е така и знае ли някой дали може да се стигне над фара в момента?
Има някакъв път който води до Липиите ,но и там е заляло хубавите места.