Бибора

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Бибора

Мнение от Mr.Barry »

Здравейте, колеги! Предварително честит ви празник. Кой празнува Св.Валентин, кой като мене Трифон Зарезан, кой пък понеделник :D :D :drinkers: Нека си го отпразнуваме подобаващо. Нека внимаваме и с алкохола че..... В границите на нормалното :) Я сега ако някой знае нещичко за т.н. местност "Бибора" да каже как е. Има ли лед и някакви слухове за улов. Това се намира по пътя от Ловеч към Летница, по-точно след Дойренската спирка, ако някой колеги знаят за там,но не са сигурни коя е местността :)
Благодаря ви! НАЗДРАВЕ !
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Бибора

Мнение от ivan_tsochev »

Здравей, приятелю! Аз специално го знам Бибора много добре. От Троян съм и много пъти сме ходили там, но преди доста години. Напоследък не се чуват добри отзиви за него, имам предвид в Троян. Аз съм любител на риболова на мирни риби и може би за това е рака. Иначе много хора от нашия град ходят там за щука и с успех. Миналата неделя ходих на Левски по работа и беше изцяло замръзнал, с изключение на едно малко петно точно до пътя(шосето), там имаше и две коли. След тези жеги тази седмица не може да не се е разтопил, но предполагам, че водата е ледена и не може да се разчита на риболов на мирна риба. И умната с тези изсъхнали върби, че не е много хубаво по сред зима да правиш ледени бани :)
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Да, доста повече ще се внимава от тук нататък. Не имам предвид за Бибора за щука след 1 седмица да кажем, че да позахладнее малко. Аз съм фен на зимния риболов :)
clips
новобранец
новобранец

Мнение от clips »

здравейте колеги ходилисте скоро на бибора за Щука и има ли резултат?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”