Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Бибора
Модератор: sapuna
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Бибора
Здравейте, колеги! Предварително честит ви празник. Кой празнува Св.Валентин, кой като мене Трифон Зарезан, кой пък понеделник
Нека си го отпразнуваме подобаващо. Нека внимаваме и с алкохола че..... В границите на нормалното
Я сега ако някой знае нещичко за т.н. местност "Бибора" да каже как е. Има ли лед и някакви слухове за улов. Това се намира по пътя от Ловеч към Летница, по-точно след Дойренската спирка, ако някой колеги знаят за там,но не са сигурни коя е местността
Благодаря ви! НАЗДРАВЕ !

Благодаря ви! НАЗДРАВЕ !
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Бибора
Здравей, приятелю! Аз специално го знам Бибора много добре. От Троян съм и много пъти сме ходили там, но преди доста години. Напоследък не се чуват добри отзиви за него, имам предвид в Троян. Аз съм любител на риболова на мирни риби и може би за това е рака. Иначе много хора от нашия град ходят там за щука и с успех. Миналата неделя ходих на Левски по работа и беше изцяло замръзнал, с изключение на едно малко петно точно до пътя(шосето), там имаше и две коли. След тези жеги тази седмица не може да не се е разтопил, но предполагам, че водата е ледена и не може да се разчита на риболов на мирна риба. И умната с тези изсъхнали върби, че не е много хубаво по сред зима да правиш ледени бани 

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Да, доста повече ще се внимава от тук нататък. Не имам предвид за Бибора за щука след 1 седмица да кажем, че да позахладнее малко. Аз съм фен на зимния риболов 

здравейте колеги ходилисте скоро на бибора за Щука и има ли резултат?