Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
Не си ли останал да пробваш през ноща какво може да излезне?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Някой желаеш довечера да опитаме бялата на големия в Кайлъка?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
До 1 стояхме и нищо.

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Снощи бях на устието на Искър при Байкал-Цвят отличен,ниво що годе нормално без големи разлики ,комари МИЛИОНИ
.Резултат-Зле...платики 3 около килограм,един заблуден морунаж,и платики,каракуди около 250-300 гр. да кажем десетина....Нямаше много желаещи за нощувка,разбираемо защо... 

И по Осъм комарите са милиарди.Тая година ще е ад,щом в 12 на обед не може да се седи.
Остави само стъпки
-
- научил се да хвърля
На "Дъбника" става добър риболов на мач на платика,но "прасенцата" си искат яко зобане..
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Сега се прибирам от големия в Кайлъка на плувка до брега едно смадоче околко 30 см. Пуснах го да викне дядо си ама стана време да си тръгвам така ,че ще е за друга вечер.
panddov следвашият път ако търсиш желаещ за нощувка пиши. Аз предпочитам нощно време да търся сом
panddov следвашият път ако търсиш желаещ за нощувка пиши. Аз предпочитам нощно време да търся сом

-
- ще става разбирач
[quote="martineti"]Сега се прибирам от големия в Кайлъка на плувка до брега едно смадоче околко 30 см. Пуснах го да викне дядо си ама стана време да си тръгвам така ,че ще е за друга вечер.
[/quote на дълбокото към дигата ли беше или откъм гребната база

заимало са е едно немане
На гребната база бях. И хвърлях точно до понтона.
-
- новобранец
В събота нощувахме на Искъра в района на Гигенския мост, резултата е 3 мрени около 1,5кг, 2 откачени риби и милиони ухапвания от комари
cecoangelov написа:В събота нощувахме на Искъра в района на Гигенския мост, резултата е 3 мрени около 1,5кг, 2 откачени риби и милиони ухапвания от комари

И забравяте за проблемите

-
- новобранец
Мерси Марти ще го пробвам дано има ефект
След малко отивам с аверчето на "дашното" блато да видим може ли измъкнем нещо прилично :0
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Имаше ли нещо на дашното блато? 
Аз тази седмица съм на Луковит и мисля да прескоча една вечер до Искъра при Карлуково да видя има ли комари

Аз тази седмица съм на Луковит и мисля да прескоча една вечер до Искъра при Карлуково да видя има ли комари

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
Ами от към 6 до 8:30 около 20 прилични червеноперки.
И комариииииииииииии ама многоооооооо :>
Защото мястото е горичка + гъсталак и е нещо страшно.
И комариииииииииииии ама многоооооооо :>
Защото мястото е горичка + гъсталак и е нещо страшно.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.