Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
Re: Жребчево
Миналата седмица бях на Жребчево с баща ми, свако ми и някакви негови приятели. Пълно мъртвило. Колегите около нас също не хващаха нищо. Ако не се бъркам бяхме някъде на Зайовия дол, но не съм сигурен. 

То аз даже го описвам що годе постно, реалността беше дори по-натоварена от към вадене на риба, предимно Zander )С.Върбанов написа:Тая нощ за нищо я нямашafgany написа:През ноща хванах една 3кг "на опашка", съде рибка с одрязана глава. Сомче 2.5кг - след проливния дъжд на земен, иначе през ноща рибка или земен

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- S.Koychev
- разбира нещата
И аз бях на Жребеца 2 дена,ама много слабо от към риба,иначе народ бол а никой не пише в форума,ЕВАЛА !!!!
Ribarche
Вчера неделя бяхме на "боклука".По хладното излязоха добри риби- няколко едри каракуди и платики половинки на фидер и повечето на плувка .Стръв - "мартеница" .
По обед стана много жега
,почна да излиза само дребно и си тръхнахме..........това е
По обед стана много жега

-
- новобранец
за 3 дена доволно 9 бели на влачене , от брега 5 щуки като едната над 5 кг 

Щуките в коя част на язовира ги хванахте? 

- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Ако някой го интересува,нивото започна да пада с бързи темпове-по 20-30 см на денонощие.Явно засилиха ВЕЦа на стената,всяка година едно и също!
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
- StoychevV
- разбира нещата
Продължава ли да спада още

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
http://new.sliven.net/sys/news/index.php?id=79339
Чакам отговор !
Чакам отговор !
MILF - Man, I love fishing !
Пътят за боровата гора на Дарданелите(подхода откъм кръчмата) беше изровен от дъждовете, даже Ярата с нивата не можаха да минат, някой знае ли дали е направен проходим за нормални автомобили (Пасат)?
http://new.sliven.net/sys/news/index.php?id=79339
Чакам отговор !
Браво. Това е начина- публични въпроси и търсене на отговори. Наскоро питах с писмо Напоителни системи за режима на преминаване през стената на язовира- отговора е смешен съпоставено със ситуацията на язовира. Но, това е начина.
Чакам отговор !
Браво. Това е начина- публични въпроси и търсене на отговори. Наскоро питах с писмо Напоителни системи за режима на преминаване през стената на язовира- отговора е смешен съпоставено със ситуацията на язовира. Но, това е начина.
- S.Koychev
- разбира нещата
някой ходил ли е на риския мост,активна ли е рибата сега там или другаде да я търся.
Пишете че утре смятам да ходя.
Пишете че утре смятам да ходя.
Ribarche
Ходих в събота,но под римският мост.Активноста не беше както ми се искаше.Излязоха 4 хубави платики между 1/1,5 и другото скимърси
Колеги привет .С приятели в на4алото на Юли ще направим 5-6-7 дни риболов. Някои има ли инфо, дали на ,,Боклуците" излиза риба ?
П.С. На 200 км сме от язовира , и за тва , ВСЯКАКВО инфо ще ни е от полза . Благодаря
)))))
П.С. На 200 км сме от язовира , и за тва , ВСЯКАКВО инфо ще ни е от полза . Благодаря