Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Платформи Delux
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Платформи Delux
Здравеите, ще сам много благодарен, ако някой може да ми даде информация за тези платформи? сайт?
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: Платформи Delux
Евтини платформи. Копие на старите MILO . Аз съм с DELUX A4 доволен съм, с едно изключение , понеже съм 95 кила, и като се изправя на скарата платформата се надига. Спасението при мен е като ходя на водоема си намирам един камък с който си подпирам скарат от долу да не се надига, кофти е но засега тва е положението. Съвета ми е да си намериш , ако ти е възможно финансово, някоя друга платформа с плъзгаща се скара под самия куфар, но ако си 100 кила като мен 

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- новобранец
къде мога да видя модели и цени?
- Георги Кръстев
- сериозен играч
За модели и цени незнам (delux), аз мойта си я взех 2ра ръка. за Milo http://www.wickfordangling.co.uk/milo/m ... _boxes.htm това си е добро решенние http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... 59&invis=0
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Колеги продават ли се още тези платформи? Търсих из нета ама не намерих да се продават нови. Ако някой има някакво инфо за цена и дали се продават някъде, моля да сподели.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Не се прозивеждат вече , доколкото зная . Скоро се сдобих с платформа Делукс А3 и съм много доволен ! Някъде мернах такава в нета да се продава , но не мога да си спомня къде беше , помня само ценатая която беше 250 лева . Успех
Аз продавам платформа DELUX при интерс 0897345554;0877345544