Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Къде се продава Ryobi в Бургас?
Модератор: sapuna
Къде се продава Ryobi в Бургас?
Колеги, ще съм благодарен ако някой сподели къде в Бургас, може да се намери магазин в който се предлагат макари от марката Ryobi или дистрибутор на тази марка.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Къде се продава Ryobi в Бургас?
Абе нали ти показах къде да пускаш такива съобщения . 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- сериозен играч
При Косъра има 

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
при Мишел също има, но и аз ти препоръчвам Косъра!
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
- новобранец
Ще може ли да попитам къде точно се намира този магазин на Косъра?f1team написа:при Мишел също има, но и аз ти препоръчвам Косъра!
Ако идваш от ул. "Константин Величков" и свиеш към Краставицата, магазина остава отляво. На ъгъла на "К. Величков" и улицата зад Краставицата. Като влезеш в магазина отдясно трябва да са изкуствените примамки, отляво макарите. Ако не е такава подредбата значи си сбъркал магазина 

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
- новобранец
Ако не се бъркам ми говориш за зад Краставицата, където първия магазин е Мишел така ли? Там са няколко риболовни подред. Някой от тях е Косара значи или бъркам?f1team написа:Ако идваш от ул. "Константин Величков" и свиеш към Краставицата, магазина остава отляво. На ъгъла на "К. Величков" и улицата зад Краставицата. Като влезеш в магазина отдясно трябва да са изкуствените примамки, отляво макарите. Ако не е такава подредбата значи си сбъркал магазина
-
- разбира нещата
става дума точно за улицата зад краставицата..на слави магазина е първия,на самия ъгъл..
При Мишел също има Ryobi, но под марката на Тубертини. Интересни неща има но цените там не ми харесват. Както е уточнил и Йонко, отиди в магазина на ъгъла.