Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД 2012
Вчера на морска гара и аз една кая и 8 граци на чепарето.batbubi написа:Малко закъсняло инфо ( то и не е инфо , като инфо де), но от вкъщи не мога да вляза във форума въобще, та събота на Траката от 5.20 до 7.30 - една граца и една кая, голям купон
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Освен рибарите с чепарета рибата се лови и в промишлени количества с мрежите (понякога с тонаж). За това и има риба по борсите за продаване. Има замразена, консерви и т.н. Та едва ли ние ще я изловим.peshocmeta63 написа:Оляхте се със тоя сафрид и с тая граца уе.Гледам вече във Варна на 1-ва буна по два на кука го ловят.Лови се в промишлени количества,а за догодина,какво ще ми ловите?А ти scorpios 840405 замисли се над тези думи.Това,че си майстор е ясно,но какво ще я правиш толкова риба,не знам.
Нямам в предвид себе си, аз съм хванал най-много кило и половина на излет това лято.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Има една стара приказка - Лайното на гаргата няма да оцапа морето!!miroki написа:Освен рибарите с чепарета рибата се лови и в промишлени количества с мрежите (понякога с тонаж). За това и има риба по борсите за продаване. Има замразена, консерви и т.н. Та едва ли ние ще я изловим.peshocmeta63 написа:Оляхте се със тоя сафрид и с тая граца уе.Гледам вече във Варна на 1-ва буна по два на кука го ловят.Лови се в промишлени количества,а за догодина,какво ще ми ловите?А ти scorpios 840405 замисли се над тези думи.Това,че си майстор е ясно,но какво ще я правиш толкова риба,не знам.
Нямам в предвид себе си, аз съм хванал най-много кило и половина на излет това лято.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Догодина ще е в пъти в повече,ако това те притеснява.peshocmeta63 написа:Оляхте се със тоя сафрид и с тая граца уе.Гледам вече във Варна на 1-ва буна по два на кука го ловят.Лови се в промишлени количества,а за догодина,какво ще ми ловите?А ти scorpios 840405 замисли се над тези думи.Това,че си майстор е ясно,но какво ще я правиш толкова риба,не знам.
Какво ще я правим ли ?
Ами аз нали все си мислех,че добрия сафрид ще е цяло лято тука,
сега не мога да събера за 4-5 буркана маринован,че в края на месеца
да го занеса да почерпя приятели от страната.
Пък и чироз искат "апталите".
А нямам много време за влизане баш сега,а месеца си минава бързо.
И рибата се изниза бързо - грацата не я смятам,че на излет си хващам десетина,петнадесет
за стръв,другото е чистене на чепарето.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- shturetc
- ще става разбирач

Само днес минах с две кила позволеното ми от нормативните актове количество сафрид и граца !?
Чувствам се полубракониер

Киро,ако я закъсаш с бурканчетата маринован сафрид,взЕми се обади

-
- научил се да хвърля
А някой нещо няма ли да каже за вълнолома на Варна , морска гара , канала ... ? Очаквах тези ветрове да избутат рибата към брега ... 

Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
- КИРО
- Обратна връзка:
Щурец - есента ще бъда по-често на вода,ще си направя бурканчетата ве.
Те и тогава се правят де - да е мазен сафрида.
Сега за бърза употреба - биват.

Те и тогава се правят де - да е мазен сафрида.
Сега за бърза употреба - биват.
Две снимки на залеза от аспаруховската буна 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На Кабакум от 18.00-20.30 около 2 кг едра Граца.Сафрид няма почти, няколко рибки само.
- shturetc
- ще става разбирач
В пристанище Бургас-изток слаба заран. От 5:00 до 8:00 1 кг дребна граца.
За информация на колегите- от петък Изтока "хлопва кепенците" за седмица-- ще акостира(т) натовска(и) фрегата(и).
За информация на колегите- от петък Изтока "хлопва кепенците" за седмица-- ще акостира(т) натовска(и) фрегата(и).
- shturetc
- ще става разбирач
Киро , амчи тя есента си е ,знаеш,най-урожайния сезон на морската риба--сега само подгряваме и... тренираме водене на чепаретата 
Прав си,че мазния,есенен сафрид е по-подходящ за мариноване от постния пролетен (който става най-вече за чироз),ама... що да сторя като ома'ах отдавна де що имах бурканчета от миналата есен със сафриди,чернокопи и заргани ,а ракийката си пищи за маринована рибка с препечена филийка,леко намазана с масло. Е,сега съм подсигурен за летните месеци с морско мезе

Прав си,че мазния,есенен сафрид е по-подходящ за мариноване от постния пролетен (който става най-вече за чироз),ама... що да сторя като ома'ах отдавна де що имах бурканчета от миналата есен със сафриди,чернокопи и заргани ,а ракийката си пищи за маринована рибка с препечена филийка,леко намазана с масло. Е,сега съм подсигурен за летните месеци с морско мезе

-
- научил се да хвърля
Един заблуден сафрид имаше в канала тази сутрин и аз го улових 

Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
- КИРО
- Обратна връзка:
Правилно действаш....shturetc написа:....... Е,сега съм подсигурен за летните месеци с морско мезе

Снощи 5 килограма, точно срещу Интернационал до Фара от 19.00-21.30 , но само 20-тина едри всичко отанало граца. Кълвеше съвсем горе, на метър, метър и половина.На пристанището излязохме почти едновременно с едни колеги, които са ловили пред Кабакум и там същата работа има риба. И докато си приказвахме светнах с фенера във водата, ами просто гъмжеше от риба буквално между лодките, а нямаше никой да лови.