Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Заминавам за Ангиста
Модератор: Кърцата
Заминавам за Ангиста
Здравейте пичове, в петък ще поема двудневен курс към Ангиста и искам да попитам...... всъщност искам да попитам доста неща
Перспективни места за риболов, някъде има ли къмпинг или място където е разрешено да запалиш огън, което да е близо до реката и т.н. Абе изобщо всякакво инфо ще ми е полезно, като за първи път. И бъдете сигурни, че няма да има невърната риба в реката или пък оставен дори един фас след нас
Да бием толкова километри, за да взимаме риба просто е смешно, отиваме за да си починем една добра кампания, и да си направим кефа риболовците от нея

Да бием толкова километри, за да взимаме риба просто е смешно, отиваме за да си починем една добра кампания, и да си направим кефа риболовците от нея

Рибата винаги е на другия бряг
Re: Заминавам за Ангиста
Лятото се лови основно дребна риба(има ги и големите ,но не могат да се доредят от милиардите дребосъци)
, за къмпинг наблизо не съм чувал
, огън не палете на открито -глобите започват от 400 евро
,носете си ботуши задължително -пълно е със змии
според мен в момента нямате работа там( но все пак вие си знаете)

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Естествено, че нямат работа там. Реката е забранена до края на годината, ако ги гепат жална им майка. Глобите са брутални, не си заслужава да рискуват.

bae написа:....Реката е забранена до края на годината.....

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
[quote="bae" Глобите са брутални, не си заслужава да рискуват.
[/quote]
Да бяха само глобите,те комарите ще свършат работата по-добре от горските

Да бяха само глобите,те комарите ще свършат работата по-добре от горските

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Инфо от първа ръка,което не отвърна от сутрешния плануван излет там
Мой хора са в Аспровалта и повече пъти как ходат до реката.Нивото пада нагло от ден на ден.На некой места реката можеш да я прерипиш.Организирани групи на велико ловат с парашути ,сертмета,мрежи и никой нищо им не може.Рибата се групира и я требат безмилостно.Никой нема да глобява-
пиша го нарочно.Дано се досетат да започнат вече с тия измислени глоби и контроли.Е да ода и да гледам това,и всички риби да са мои- пак нема да ходя 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Където се вливат Струма и Ангиста - жега, смрад, комари. Риболов има на пръскач и някой друг морунаж. Но си е живо изпитание за тялото 

Рибата винаги е на другия бряг