Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Правище 13.06 - следобедна разходка
Правище 13.06 - следобедна разходка
Здравейте.
Вчера решихме с един приятел да се разходим до язовира в с. Правище, да видим как е и що е. Към 16.30 бяхме на линия - жега, братя, жега. Поради малко грешното упътване от подпийнал чичко, се озовахме на страната с по-труден достъп до водата (поне на мен така ми се стори). Хора малко, дружината до нас бяха хванали не малко рибки (какви, не видях). Язовира има няколко ръкава, но заобикалянето му през ръкавите е трудно и непосилно за нормален лек автомобил. Ако искате да отидете на северната страна, трябва да се хване друг път през самото село, който минава през бивша ракетна площадка, бариерата, на ляво и газ..
Снимки на риба няма, за малкото време, което прекарахме с въдица в ръка, хванахме няколко каракуди, чаушан, червеноперки и слънчак. В ръкава, който бяхме, има доста растителност под водата, но поне няма клони и дървета. Има бая костенурки
. Храна - не се бяхме готвили, но имах сладка царевичка, пелети, шарен и торен. Всичките рибки се хванаха на шарен. Малко снимки в албума: http://forum.nariba.com/gallery/album.php?album_id=2012
Много боклук, много нещо. Някои хора са истински малоумници. Не знам ИАРА дали имат право да те глобяват за това, че не си чистиш, но трябва да им дадат права - нема такава измет като нас, хората...
Рибките си плуват обратно.
Ако някой има въпроси за пътя, да пише.
Поздрави,
Вчера решихме с един приятел да се разходим до язовира в с. Правище, да видим как е и що е. Към 16.30 бяхме на линия - жега, братя, жега. Поради малко грешното упътване от подпийнал чичко, се озовахме на страната с по-труден достъп до водата (поне на мен така ми се стори). Хора малко, дружината до нас бяха хванали не малко рибки (какви, не видях). Язовира има няколко ръкава, но заобикалянето му през ръкавите е трудно и непосилно за нормален лек автомобил. Ако искате да отидете на северната страна, трябва да се хване друг път през самото село, който минава през бивша ракетна площадка, бариерата, на ляво и газ..
Снимки на риба няма, за малкото време, което прекарахме с въдица в ръка, хванахме няколко каракуди, чаушан, червеноперки и слънчак. В ръкава, който бяхме, има доста растителност под водата, но поне няма клони и дървета. Има бая костенурки

Много боклук, много нещо. Някои хора са истински малоумници. Не знам ИАРА дали имат право да те глобяват за това, че не си чистиш, но трябва да им дадат права - нема такава измет като нас, хората...
Рибките си плуват обратно.
Ако някой има въпроси за пътя, да пише.
Поздрави,
Re: Правище 13.06 - следобедна разходка
Това кой язовир на Правище е ?
Пичуи, ъ вий от къдье стье уа?
- От София смьи.
- И ний тъй!
- От София смьи.
- И ний тъй!
Ами общинският, поне така ни казаха - като влезеш в селото, след мостчето в ляво и по канала, по канала... след 500 метра някъде има надпис на една стена 'Язовира" и стрелка на дясно.
- krasimir n.
- научил се да хвърля
[quote="mafuta"]Това кой язовир на Правище е ?[/quote]
Щом знаеш,че на Правище има повече от един язовир - да си беше направил труда да видиш снимките на колегата.Щеше да ти стане ясно!Да оставим настрана,че това е единствения разрешен(неарендован).
Щом знаеш,че на Правище има повече от един язовир - да си беше направил труда да видиш снимките на колегата.Щеше да ти стане ясно!Да оставим настрана,че това е единствения разрешен(неарендован).
Тебе някой пита ли те , БЕ ?krasimir n. написа:Щом знаеш,че на Правище има повече от един язовир - да си беше направил труда да видиш снимките на колегата.Щеше да ти стане ясно!Да оставим настрана,че това е единствения разрешен(неарендован).mafuta написа:Това кой язовир на Правище е ?

Пичуи, ъ вий от къдье стье уа?
- От София смьи.
- И ний тъй!
- От София смьи.
- И ний тъй!