Отивам на Искъра....

Модератор: Кърцата

vasilevsan
новобранец
новобранец

Отивам на Искъра....

Мнение от vasilevsan »

Колеги,тази седмица съм решил да ходя на Искъра от към Ихтиман.Ходеше ми се на Коопринка,тази седмица мисля че е фидер феста, но ми е много далече - 'вече'.И за да убия мъката ,ще се напия лекичко с мойте семейни приятели на Искъра.Бих ви помолил за малко информация.Не как е риболова, а какво е нивото, много ли е източен.На устието ставали ,или още в началото на бунгалита да отппраша в дясно където съм виждал каравани но не съм ходил тан,и незнам дълбоко ли е или плиткаж.Става ли за плувка или само за дъно.Благодаря предварително и успешен риболов на всички!
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Re: Отивам на Искъра....

Мнение от yaata »

Здравей колега.Малко ми е странно, че питаш такива неща за Искъра.За неговото положение се говори още от откриването и че е препълнен до горите. А риба взе вече да има-въпрос е на късмет все пак. Поздрави. :drinkers:
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Шипоченския залив - водата е в гората ,лови се основно на плувка(има много заляти треви) -излизат доста едри платики ,които си искат и доста захранка :idea:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Бях в събота, лелеле добре че мача ми беше до мен, иначе на фидери капо, тревата е висока колкото на бреха, платиките на 1 метър дълбочина.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
dolphin
новобранец
новобранец

Мнение от dolphin »

Ще използвам темата , за да не откривам нова. Ако може познавачите на яз.Искър да ни дадат съвет - смятаме този уикенд да посетим водоема, но ни е за първи път и изобщо не го познаваме. Разгледахме картата и решихме да влезем от към Ново село, търсим място с гора, да няма много хора около нас, че сме с досадно куче, да има място за опъване на 3 палатки. Мислите ли , че там където сме се насочили ще намерим такова място или ще ми препоръчате друго?
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”