язовир Копринка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

язовир Копринка

Мнение от MAESTROTO »

Здравейте,колеги!Утре ще ходя на язовир "Копринка".Бихте ли ми дали някакво инфо за ситуацията там:каква риба има,кълве ли и на каква стръв.
Благодаря ви предварително!
Кефа цена няма!
pe6ito
новобранец
новобранец

Мнение от pe6ito »

Колега информацията ми е от преди 2 седмици.Значи земи си всичко бял ,земен, царевица.Излиза шаранче костур каракуда и амур.Обаче амура иска мн хранене с стара царевица.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Колеги ,и мен ме интересува положението на язовира.Пада ли още водата и дали ще го източват цялият заради този град под водата?Преди 3-4дни пак пишеше във в. "Труд" за него.Аз бях 10дни и излизаха точно такива риби,както казва колегата.Но шаранчетата са маломерни/от таз годишното зарибяване/и вместо каракуда излизаше червеноперка и кефал.Амур хванаха само един/10кг. при тополите/.Ако се стабилизира водата ще стане добър риболов есента.Чакам инфо от колега от Казанлък., тия дни ще му се обадя.
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

Благодаря ви,във вторник ще напиша как е минал риболова.
Кефа цена няма!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Съобщение

Мнение от IVKOPIVKO »

Тази седмица предстои лагер на БТС на копринка и аз ще ходя съответно с въдиците дайте малко инфо ако може къде се лови и на какво наи вероятно ще сме на стената,там знам че няма много удобни места посъветвайте ме къде излиза повече каракуда ще съм ви благодарен.
Аватар
decer
новобранец
новобранец

Мнение от decer »

Колеги някой има ли прясна информация за Копринка къде и какво дава?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”