Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Gamakatsu Super G-line VS TRABUCCO S-FORCE SINKING
Модератор: Paublo_Eskobar
Gamakatsu Super G-line VS TRABUCCO S-FORCE SINKING
Здравейте, искам да ви попитам кое от 2-те влакна ще е по подходящо за МАЧ, Gamakatsu Super G-line или TRABUCCO S-FORCE SINKING, като се има предвид, че първото е по-скъпо има ли смисал да се набутвам. Gamakatsu си нямам и на представа дали е потъващо. Много го хвалят и съм пред дилема. По принцип търся влакно което да е с дължина поне 200 или 300 метра, защото шпулата винаги ми остава малко празна и трябва да подлагам друга корда, но нещо немога да намеря такава дължина. Ще ви бъда благодарен ако ми дадете съвет и предложения относно влакната. Благодаря.
Re: Gamakatsu Super G-line VS TRABUCCO S-FORCE SINKING
Съветвам те да си вземеш това - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=219 - евтино,голям метраж ,бързопотъващо, приятен кафяв цвят и най-важното изпробвано 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- daniel defoe
- разбира нещата
Нямам си хабер от риболов на/с МАЧ, но преди години се прецаках зверски с говнацо Super G-лайнян, прощавайте за грубия език, но по-скапано влакно за спининг НЯМА - истински отврат. Взимай си каквото ти препоръчат спецовете по МАЧ, но не и Gamakatsu-то.Здравейте, искам да ви попитам кое от 2-те влакна ще е по подходящо за МАЧ, Gamakatsu Super G-line или TRABUCCO S-FORCE SINKING ...

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Погледни в тази тема,доста сме пописали в нея за мачовите влакна!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=116&t=18161

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн