Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Цигани ловят без документи !!!
Модератор: bobopeli
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Цигани ловят без документи !!!
Бе на времето в Пловдив Чочолу с танка добре им беше взел страха...временааа, временаVid написа: Циганите са особен вид племе, без малко да кажа хора. Циганина разбира само от едно - бой и пак бой докато му се "вземе страха" и оттам натам проблем няма. През комунизма точно боя от милицията ги държеше в кондиция, а сега в тази демокрация си правят кВото им дойде на акъла.
Относно мнението на koko6oko, ще го попитам - ти в циганско гето влизал ли си?, а в циганска барака? Така, че не бързай да си сменяш етноса, щото такъв живот да водиш, освен ако не роден циганин... е невъзможно.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- bgstan
- ще става разбирач
Не мога да повярвам . Как може така работливите и плащащи данъци МАНГАЛИ да ги обвинявате.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, объркал си заглавието... Трябва да е:
ЛОВЯТ ЦИГАНИ БЕЗ ДОКУМЕНТИ!!!
И като ги ХВАНАТ, ще се оправи проблема...
ЛОВЯТ ЦИГАНИ БЕЗ ДОКУМЕНТИ!!!
И като ги ХВАНАТ, ще се оправи проблема...
- icokanev
- вече хвърля и на тежко
GODzillata написа:ККК!!!
+1
Що се правите на учудени! Гу'син Си'анина, документ няма, че го "водят" човек, а Вие "риболовен билет" търсите у него?
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
- Vid
- кандидат преподавател
icokanev написа:GODzillata написа:ККК!!!
+1
Що се правите на учудени! Гу'син Си'анина, документ няма, че го "водят" човек, а Вие "риболовен билет" търсите у него?

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- научил се да хвърля
Преди време мои приятел наби двама мангали,в съда го изкараха едва ли не враг на народа.. пред него единия си гаси фаса върху гърдата на една жена.Наблизо е имало даже полицай който се е направил на дръж ми шапката.. да биеш циганин може да се окажи доста скъпа авантюра в буквалния смисъл.Момчето си имаше бизнес в чужбина,не можеше да излиза и зад граница.Така че, бъдещето е тяхно...държавата работи усилено за това 

- krokibg
- учете се от него
Той е агент правокаторczd написа:Тая тема ми е много позната
http://forum.nariba.biz/viewtopic.php?f ... 4f56bb1b6c
Любчо , Любчоооо пак ли ни баламосваш нещо

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
евроинтеграцията в България докато не се превърне в циганоизтепация нема се опрайме
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Какви документи за циганите бе? Та те си правят всичко без документи: Ловят си рибата без документи; ползват си ток без документи; ползват си вода без документи; ползват си топло без документи; получават си социалните - с документи от няма и къде, не че им трябват, ама за всеки случай - да си имат; ползват си детските надбавки, защото с тях живеят; седят по кръстовищата за да мият стъкла и да рекетират - пак без документи; ако случайно - ей така, от загуба на самоконтрол, ама съвсем случайн, без да искаш, набиеш циганин, ти си виновен, защото тях не трябва да ги дразним и да не се занимаваме с тях; те си влизат по вилите и домовете ни - пак без документи (не че и някои нашенци - българи не го правят); те ползват всички социални придобивки и получават по-големи пенсии (заедно със социалните) от един отрудил се над 40-години нашенец, който е на ръба на мизерията, ама закона не му дава право за социални придобивки, защото пенсията му е на границата на изискванията - по закон. Нищо, че той е работил повече от 40 години, а въпросният "мангал" няма трудов стаж (освен онзи, с който е черпил с пълни шепи от обществената каца с мед). Да, ама като му събереш социалната помощ, детските надбавки за 5-6-8 деца, Социалните помощи за ток, парно, вода и житейски минимум за оцеляване, получава се, че същия този "стиляга и тунеядец" получава повече, отколкото един човечец, който чиннопоклонно се е трудил повече от 40 години в ползу роду и държавата и който получава пенсийка, която е малко над (с около няколко лева) изискванията по закон, за да си получи и той социална помощ. Ами, аз на това му викам циганизация.
Аз всеки месец плащам от пенсията си на един такъв мангал по една социална пенсия - ей така, защото са защитен вид от държавата, защото трябва да има мир.(разликата между тавана на пенсиите и това, което държавата ми дължи реално, като изчислена пенсия!!!!) И което никога няма да ми върне, защото за годините, през които блъсках за държавата, за годините, през които си съсипвах здравето, държавата ми каза: "Ти трябва да споделиш "СОЦИАЛНО" част от твоята пенсия с някой от онези - социално слабите циганчета, които не са се изучили, които нищо друго не могат да правят, които трудно се социализират, които нямат ама никакво желание да поработят над себе си, освен да правят деца, които нямат ама никакви задръжки и само реват, че никой не ги забелязва, които са на пиедестала на държавното ВНИМАНИЕ - само и само за да не правят простотиии, да бъдат ухажвани и задоволявани!!!"
Нищо, че аз съм се изучил, нищо, че аз съм минал през всичките етапи, за да стана научен сътрудник-1-ва степен, нищо, че ми ебаваха майката и не съм си лягал по 36 часа в денонощие от 24 часа, нищо, че здравето ми се еба, нищо, че дори не съм достигнал изискванията за възраст за пенсиониране, а вече съм пенсионер, нищо, че не съм крал, не съм от "контингента", нищо, че не съм "тунеядец и стиляга".
Хайде стига. Хайде стига рекет. Хайде стига едни да осигуряваме една прослойка, която е свикнала само да бъде изхранвана, само да се жалва и нищо да не дава!!!
Сред тези цигани има много свестни хора!!! С горното, което написах не визирам тях!!! Аз познавам лично много такива от тях, които са иключително свестни и по нищо не се различават от хората, които живеят, учат и работят честно и с достойнство. За тях - поклон от мен.
С горното, което написах, визирам онези, които ги мързи, които не искат да се учат, които гледат само как да "чопнат" нещо, които искат да папкат, без да дават, които седят на кръстовищата, и нахално ти "църкат" някаква течност по прозореца на колата, независимо, че ти не искаш да бъдеш "обслужен", които нагло ти се натрапват и искат ти да им ПЛАТИШ !!! Които нагло искат държавата да ги ухажва, само защото са цигани, които са нагли, които не ги интересуват законите. Тези, които знаят, че са защитени от държавата, защото ако държавата не ги защити, те ще създатат повече проблеми. Защото тях не ги интересуват документите - те дори не са наясно за какво са им, след като могат да си правят това, което искат и без документи.
Е, за тази категория става дума, а тя е доста многочислена. И не само многочислена, но тя е навсякъде - в цялата държава, във всеки регион, във всяко градче, във всяко село, във всяка махала, във всеки квартал.
Ами това е. Такава е ситуацията. Това е приятели и колеги. Това е.
Да, ама се питам, ако аз съм без документ по водоемите и си ловкам рибоци (само с една въдичка и с една кукичка), какво ще се случи с мен???
Хайде бъдете живи и здрави.
п.п.: Всичко, което написах по-горе не е за вас, а е за размисъл на нашите управници. Циганите не са лоши хора. Лошо сме ги научили ние - че всичко им е дар от природата, а природата - това сме ние, нацията на тази държава.
п.п2.: Не бъркайте НАЦИЯ с НАРОД. Това са две различни неща.
Аз всеки месец плащам от пенсията си на един такъв мангал по една социална пенсия - ей така, защото са защитен вид от държавата, защото трябва да има мир.(разликата между тавана на пенсиите и това, което държавата ми дължи реално, като изчислена пенсия!!!!) И което никога няма да ми върне, защото за годините, през които блъсках за държавата, за годините, през които си съсипвах здравето, държавата ми каза: "Ти трябва да споделиш "СОЦИАЛНО" част от твоята пенсия с някой от онези - социално слабите циганчета, които не са се изучили, които нищо друго не могат да правят, които трудно се социализират, които нямат ама никакво желание да поработят над себе си, освен да правят деца, които нямат ама никакви задръжки и само реват, че никой не ги забелязва, които са на пиедестала на държавното ВНИМАНИЕ - само и само за да не правят простотиии, да бъдат ухажвани и задоволявани!!!"
Нищо, че аз съм се изучил, нищо, че аз съм минал през всичките етапи, за да стана научен сътрудник-1-ва степен, нищо, че ми ебаваха майката и не съм си лягал по 36 часа в денонощие от 24 часа, нищо, че здравето ми се еба, нищо, че дори не съм достигнал изискванията за възраст за пенсиониране, а вече съм пенсионер, нищо, че не съм крал, не съм от "контингента", нищо, че не съм "тунеядец и стиляга".
Хайде стига. Хайде стига рекет. Хайде стига едни да осигуряваме една прослойка, която е свикнала само да бъде изхранвана, само да се жалва и нищо да не дава!!!
Сред тези цигани има много свестни хора!!! С горното, което написах не визирам тях!!! Аз познавам лично много такива от тях, които са иключително свестни и по нищо не се различават от хората, които живеят, учат и работят честно и с достойнство. За тях - поклон от мен.
С горното, което написах, визирам онези, които ги мързи, които не искат да се учат, които гледат само как да "чопнат" нещо, които искат да папкат, без да дават, които седят на кръстовищата, и нахално ти "църкат" някаква течност по прозореца на колата, независимо, че ти не искаш да бъдеш "обслужен", които нагло ти се натрапват и искат ти да им ПЛАТИШ !!! Които нагло искат държавата да ги ухажва, само защото са цигани, които са нагли, които не ги интересуват законите. Тези, които знаят, че са защитени от държавата, защото ако държавата не ги защити, те ще създатат повече проблеми. Защото тях не ги интересуват документите - те дори не са наясно за какво са им, след като могат да си правят това, което искат и без документи.
Е, за тази категория става дума, а тя е доста многочислена. И не само многочислена, но тя е навсякъде - в цялата държава, във всеки регион, във всяко градче, във всяко село, във всяка махала, във всеки квартал.
Ами това е. Такава е ситуацията. Това е приятели и колеги. Това е.
Да, ама се питам, ако аз съм без документ по водоемите и си ловкам рибоци (само с една въдичка и с една кукичка), какво ще се случи с мен???
Хайде бъдете живи и здрави.
п.п.: Всичко, което написах по-горе не е за вас, а е за размисъл на нашите управници. Циганите не са лоши хора. Лошо сме ги научили ние - че всичко им е дар от природата, а природата - това сме ние, нацията на тази държава.
п.п2.: Не бъркайте НАЦИЯ с НАРОД. Това са две различни неща.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- antivik
- кандидат преподавател
По-точен анализ няма как да се направи, мога само да вметна, че в тази категория "цигани" и "цигания" се вместват и таквиз екземпляри, които не са от етноса, но спокойно си вършат ЦИГАНИИ, че и къде - къде по-големи и то благодарение на това, че им го позволяват финансовите възможности и могат да бутнат някой и друг рушвет. Или да надуят мускули пред някой не толкова изявен във финансово или мускулно отношение индивид
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vid
- кандидат преподавател
Наистина много добър анализ на циганизацията в Б-я направен от колегата jagger1, просто няма какво повече да се добави.
Само си мисля, че на мен ми предстои да се пенсионирам след 27 г. (сега съм на 40), та чудя си при това обезлюдяване, при което младите изучени българи напускат масово страната, а циганите се роят като хлебарки, дали след 27 г. циганите няма да са повече от всички останали и я да чакам те да ми плащат пенсията. Това ако доживея до пенсия де.
Като цяло, гледайки тенденциите в страната, бъдещето не изглежда светло....
Само си мисля, че на мен ми предстои да се пенсионирам след 27 г. (сега съм на 40), та чудя си при това обезлюдяване, при което младите изучени българи напускат масово страната, а циганите се роят като хлебарки, дали след 27 г. циганите няма да са повече от всички останали и я да чакам те да ми плащат пенсията. Това ако доживея до пенсия де.
Като цяло, гледайки тенденциите в страната, бъдещето не изглежда светло....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Закон на МърфиVid написа: Като цяло, гледайки тенденциите в страната, бъдещето не изглежда светло....
„Ако нещата вървят на зле, бъдете сигурни, че те ще станат по-зле!“
Усмихвайте се… Утре ще бъде по-зле!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

GODzillata написа:Закон на МърфиVid написа: Като цяло, гледайки тенденциите в страната, бъдещето не изглежда светло....
„Ако нещата вървят на зле, бъдете сигурни, че те ще станат по-зле!“
Усмихвайте се… Утре ще бъде по-зле!
да бъдещето е мрачно. още някоя година да се позамогнат още от кражби и ще започнат да си копуват и огнестрелни оръжия и тогава ни чака съдбата на американските гета само дето тука колите им ще са жигули а музиката ще е цигански кючеци