Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Габарево
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Габарево
Здравейте колеги. Аз съм нов в този форум (и като рибар също). Разгледах малко теми и видях хубави отзиви и снимки от рибарниците под село Габарево (Казанлъшко). Сам че, ако може бих желал да получа малко "по-прясна" информация.
Някой ходил ли е там сега през юни? Има ли риба, колко е таксата, някакъв ценоразпис. И ако хванеш риба задължително ли се плаща или мога да си я пусна обратно и всички да са щастливи? Благодаря предварително и наслука на всички
Някой ходил ли е там сега през юни? Има ли риба, колко е таксата, някакъв ценоразпис. И ако хванеш риба задължително ли се плаща или мога да си я пусна обратно и всички да са щастливи? Благодаря предварително и наслука на всички

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Габарево
Таксата е 3лв на пръчка и рибата може да я пуснеш, но през това време на годината почват да угояват рибата и не е толкова активна.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

аз съм с лоши спомени от този водоем . Много плитък може би около 1.60 дълбочина.
рибата е винаги прехранена, скача над водата удря се в плувката но не кълве, защото е прияла с чували гранули.Три пъти съм си губил времето там и съм вадил едно или две Дребни шаранчета около 1-1.50 кг.
Може би след година пак ще отида да видя дали има някакво развитие ..
рибата е винаги прехранена, скача над водата удря се в плувката но не кълве, защото е прияла с чували гранули.Три пъти съм си губил времето там и съм вадил едно или две Дребни шаранчета около 1-1.50 кг.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
То там развитие няма защото се зарибява на пролет рибата се угоява и на есен се източва грипи се и следващата година пак.peterd написа:аз съм с лоши спомени от този водоем . Много плитък може би около 1.60 дълбочина.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вече е източен най-долния квадрат !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Значи един вид няма смисъл да се ходи там поне до следващата пролет?
Здравейте колеги,
Някой ходил ли е там скоро, че ми се върти около главата да отида обаче съм на 200км и не ми се разкарва за нищо.
Всякаква информация ще е супер! Мерси!
Някой ходил ли е там скоро, че ми се върти около главата да отида обаче съм на 200км и не ми се разкарва за нищо.
Всякаква информация ще е супер! Мерси!
-
- новобранец
колега ако ме питаш ме хич не си струва да ходиш ........200км. щом си си купи шаран и не се занимавай с глупости !!!
Това водоемче не работи тази година