Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Тази Неделя 24.06.2012г. някой? Някъде? Около София?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Тази Неделя 24.06.2012г. някой? Някъде? Около София?
Чисто нов съм в спининга и понеже моята организация пропадна, някой ще ходили някъде да върти тази неделя в рамките на 100тина км от София и да му трябва компания? Предлагам безплатен транспорт
)))

-
- новобранец
Re: Тази Неделя 24.06.2012г. някой? Някъде? Около София?
накаде мислиш да ходиш
-
- новобранец
"Колега и аз съм новобранец в спининга,но имам желание ако решиш свиркай,а идеята ми е за http://bg.wikipedia.org/wiki/Искрецка_река на 20тина км. от София и има добри отзиви за пастърва." ето тук мисля с колегата и още някой утре 

-
- новобранец
Събрахме се 3ма-4ма, има едно място, ако някой иска. Тръгваме 6-6:30 

- ynovi
- научил се да хвърля
Бих дошъл, щото никога не съм ловил пъстърва, но до сутринта няма да ми е сигурно дали ще мога да се освободя, та друг път ще е евентуално.
Но, ако се успея да се освободя ще отскоча до около Петърч да вида какво е положението с реките и клена на там ...
Но, ако се успея да се освободя ще отскоча до около Петърч да вида какво е положението с реките и клена на там ...

-
- новобранец
Колега, може ли да пуснеш малко инфо как е минал излета и как се стига до реката, мерис предварително )
-
- новобранец
Пъстърва така и не ловихме. На моята покана откликна колегата ivanminkov1981, който направи страхотен риболов. Първо при Лакатника ги разкова с 4 клена, а аз бях само 3 блесни назад
, третото момче с нас си цъкаше кротко на плувка и ловеше дребосъци... след което продължихме и се озовахме на ВЕЦ-а, който е на мой приятел, след Зверино, звъннахме му, той се обади и ни пуснаха вътре и там ги разбихме, а Ванката, хвана на блесна изключителен костур, направо си беше трофеен, там вече се разписах и аз, разбира се доста по-слабо от него
, но напълнихме половин кофа, повечето риби си плуват обратно.
Така че, който не дойде, само да съжалява
... аз поне такъв костур на живо, виждам за първи път.

Така че, който не дойде, само да съжалява

-
- новобранец
Браво колеги, страхотен излет.
- kaleeff
- ще става разбирач
Аз това сътворих предния ден у големата жега. Копирам си мнението от манията.
kaleeff написа:След като колегата огнения сняг (не знам как става теточно тая комбинация) не можа да се присъедини, се разходих сам из дефилето. Темата съм я копирал и в секцията за спининк, Клен по Искър.
Не бях се возил с влака по дефилето няколко години. Но сега като минах се хванах за главата!!! ВЕЦ до ВЕЦ... :fish4: Като почнеш от Церово та до Мездра на всеки завой... Обаче хубави язовирчета са се получили. Та ако успее да се завъди и риба в тях няма да е никак зле. Друг е въпроса, че ще може да се влиза само с Лодка...
Гледам водата от влака, сравнително бистра, викам късмет, може и да спася капото. Слязох на Черепиш, в Събота в най-голямата жега. Направо се неживее. Та с ужас установих че съм си изтърсил някъде водата. Та колегата който ме спаси ако чете има едно голямо черпене от мене.Както и да е. Почна се с въртенето на воблери ... абсолютно никакво внимание. След час и половина се отказах. Сложих на майтап една мепс аглия, жълта и на едно от най-неграмотните ми замятания се показа първия:
Фото и газ обратно.
Още въртене във същия вир, без особен интерес. Слязох на долния където мъчих фофлерите и на една дам-ка хванах още два.
И трофея за деня...
Водата под последния новостроящ се ВЕЦ беше си откровена бозица. Май не се вижда много добре тук.
Но пък скалите си нямат равни...
И обичайната кочина!
Фен-клуб Таранка!
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Всичко чудесно и прекрасно, но змиите защо сте убили? 

-
- новобранец
Имаше хора на палатки там, нямаме пръст в тая чудесия, ние срещахме 3-4 ама нищичко не сме им правили... Аз седя, колкото може по-далеч от този вид влечуги.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Предположих че ще да е нещо такова както и да е, хубав излет иначе.