Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
martineti написа:При Коки на Гренадерска на 100% другите места който го продаваха /не знам сега дали имат налични/ са на бул. Хр. Ботев до Фантазията ио третото място е Куката. Хваля го понеже по-миналата година когато водите навсякъде бяха големи и имаше МНОГО комари само то помагаше на всички. Нямаше аутани ,нямаше витамини, нямаше спирали който да подействат на напастта.gergi762 написа:Тва мазило дето все го препоръчваш,къде го има?martineti написа:Показъл съм мазилото против комари, също и OFF оранжевия! А относно булото което е за пчелари има в пчеларският магазин за под 10лв а в рибарските магазини се продават подобни точно каквито търсиш малки и са по 3-5 лв. Така ,че не си играй да си правиш.
Само трябва на сутринта да се измие от лицето,защото много бързо се изгаря от него
Всеки понеделник ме мъчи
въпроса:Почивни дни въобще
имаше ли?
въпроса:Почивни дни въобще
имаше ли?
Миналата година не съм ползвал никакви репеленти ,а по-миналата нямаше пшанс да се махне това от нас защото идваха комарите и ни отвличаха един по един
Тази година още не съм видял зор и за това още съм с едно оранжево OFF. Но ако толкова много са плъзнали задължително ще извадя тежката артилерия.

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Аз снощи пробвах Аутана. Препоръчвам!
Ядоха ме през блуза + тениска, но иначе не са ме закачали
Иначе хванахме 4 сомчета и едно кленче. 2 бяха по педя, другите 2 малко над кило, а кленчето към 20 см. По-доволен съм от Дунав. Тук поне имаше удари
Ядоха ме през блуза + тениска, но иначе не са ме закачали

Иначе хванахме 4 сомчета и едно кленче. 2 бяха по педя, другите 2 малко над кило, а кленчето към 20 см. По-доволен съм от Дунав. Тук поне имаше удари

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
Къде е това място?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
От гарата надолу. В началото на дигата, която направиха за новия ВЕЦ.
Мястото е уникално... Дълбоко, широко, с бавно течение, но си няма голяма риба. Само дребосъци.
Сред местните е познато като "Студения вир", но след като направиха по-надолу бент за електроцентралата, "вирът" сега е дълъг над километър.
По цялата дига може да се хвърля, но е малко тясна и две коли трудно могат да се разминат.
Другото кофти е, че миналата година често вдигаха ставилите и водата в този вир спадаше с 4-5 метра, за тази година незнам как ще е
Мястото е уникално... Дълбоко, широко, с бавно течение, но си няма голяма риба. Само дребосъци.
Сред местните е познато като "Студения вир", но след като направиха по-надолу бент за електроцентралата, "вирът" сега е дълъг над километър.
По цялата дига може да се хвърля, но е малко тясна и две коли трудно могат да се разминат.
Другото кофти е, че миналата година често вдигаха ставилите и водата в този вир спадаше с 4-5 метра, за тази година незнам как ще е

Ореховица - 1 сомче 25 см, един скобар към 300гр и 2 морунажчета по 10см
Няма удари няма кълванета,кашкавали,рачешки опашки,глисти мисти - нъъъцкииии.
Сомето са хвана на кашкавал
Няма удари няма кълванета,кашкавали,рачешки опашки,глисти мисти - нъъъцкииии.
Сомето са хвана на кашкавал

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Здравейте!
Колеги кажете как е положението на р.Вит на Ясен под циментовият има ли риба, на какво скача и за Дъбник да споделите, че сме намислили тази седмица с приятели да си направим един излет ако времето умекне поне малко.
Колеги кажете как е положението на р.Вит на Ясен под циментовият има ли риба, на какво скача и за Дъбник да споделите, че сме намислили тази седмица с приятели да си направим един излет ако времето умекне поне малко.

The battle is about to begin ...
-
- научил се да хвърля
Днеска на Дъбника и след това на Градина-Биг фейл. В 6ч на Дъбника-фраш.Места малко.
Докато намерихме място и започнах да храня,тъкмо изкарах една прилична каракуда и един костур ми се счупи мача...и почна ураганния вятър.
Абе с две думи днеска си беше каръшкия ден...
Докато намерихме място и започнах да храня,тъкмо изкарах една прилична каракуда и един костур ми се счупи мача...и почна ураганния вятър.
Абе с две думи днеска си беше каръшкия ден...
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
- panddov
- вече хвърля и на тежко
В сряда бях на Г.Дъбник,от 6 до към 15 часа .Голяма жега беше..
по едно време на язовира бяхме десетина смелчака
Бях добре захранил,и въпреки жегата ги бях строил на 8метровия директен.Голямо мазало стана една кофа от латекс едвам я събра.Голяма част я върнах обратно,но и си взех доста ,че имаше много загинали от горещината.
Повече бабушка и платика с добри размери,кълвеше на всичко,но на бял най-много..На фидера нищо,няколко бройки само въпреки ,че в тази горещина би трябвало рибата да е на дълбокото...

Колеги кажете за някакъв транспорт до Горни Дъбник през ноща ?
Мислим да ходим за нощен риболов тъй като няма да е толкова жега 

The battle is about to begin ...
здравеите на Гиген 4 сом4ета по 300 гр и 1 кам кило и две платики по 600 гр ина4е има риба играе ам тов е говоря за но6тен под моста предната седмица на Оряховица 1 сом4е над кило и добри таранки сом4етата излезнах на дебел глист попово прасе .тази седмица мисля да отида на Славовица излизал по едар Сом само да не е минал Мартин преди това :Д
А сега де,дали ще е минал този бич Божи Мартин .......badem4eto написа:здравеите на Гиген 4 сом4ета по 300 гр и 1 кам кило и две платики по 600 гр ина4е има риба играе ам тов е говоря за но6тен под моста предната седмица на Оряховица 1 сом4е над кило и добри таранки сом4етата излезнах на дебел глист попово прасе .тази седмица мисля да отида на Славовица излизал по едар Сом само да не е минал Мартин преди това :Д
Остави само стъпки
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Вчера след обяд на Големия Кайлъшки-много хора, всички места бяха заети.....Много слабо някоя и друга таранка и дребни уклеи и червенопери..
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Аз вчера скокнах до любимото блато.
Хвана се само едно щуче към кило и 2 червеноперчета.
Щуклето го пуснах да вика родителите си, ама явно е било сирак
Хвана се само едно щуче към кило и 2 червеноперчета.
Щуклето го пуснах да вика родителите си, ама явно е било сирак

Днес от 5.30 до 9 на горни дъбник на плувка -стръв жито по 2зърна много прилични каракуди и бабушки + няколко платики.