Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

новаци в риболова
Модератор: dantho.mihov
- ivan_yo
- разбира нещата
ЗДРАВЕЙ КОЛЕЖКЕ И ДОБРЕ ДОШЛАtina написа:nikejo написа:Добре дошла и от менСега поне ше има кой да укротява топката като се закараме ...
![]()
П.С. Преди време казах на една колежка добре дошла,само че беше в моя тема дето се пишеше съвсем за друго на за регистрирането й, и ме изкарахте че я свалям,сега нали няма да стане същото...![]()
![]()
Обещавам често да ви навестявам..а за свалка няма опасно...Аз сама си избирам....кого да си сваля...Споко!!!Но се ядосвам..кога не мога да си кача първия улов на бяло сомче...каква красота е само...

Имаш и идеалната възможност да ни навестиш и не само въф форума иа и на нашата среща на яз. ЖРЕБЧЕВО. Та те това ще е вече голямата чес коята ще ни окажеш.Срещата е на22-23 септември.
дожбре дошла и на срещата

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- emo vasilev
- сериозен играч
- angels1975
- новобранец
- Обратна връзка:
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
:)
Благодаря за топлото мъжко посрещане...!!!Но,се питам защо няма рибарки да ми се усмихнат...
Винаги съм искала да ловя риба ,споделих желанието с приятел...а,той взе че ми показа как става...хванах едно сомче,после още едно....хи...не исках да си тръгвам ..Тва си е голяма тръпка... да усетиш рибката в ръката си...или как се опитва да избяга и ти по нея...да викаш от радост.. 

Re: :)
Здравей Тина!tina написа:Благодаря за топлото мъжко посрещане...!!!Но,се питам защо няма рибарки да ми се усмихнат...Винаги съм искала да ловя риба ,споделих желанието с приятел...а,той взе че ми показа как става...хванах едно сомче,после още едно....хи...не исках да си тръгвам ..Тва си е голяма тръпка... да усетиш рибката в ръката си...или как се опитва да избяга и ти по нея...да викаш от радост..

Тук съм и ти се усмихвам! Аз се запалих преди 3-4 години цял ден на язовира кълвеше само на мен, /а бях отишла с приятели на пикник/ и от тогава, какво да ти кажа това е второто ми аз!