Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
По Лома към Басарбово или за тука някъде край града става въпрос? Че не обичам много навалицата...bachoivo написа:Малко инфо и от мен. Ходих тази вечер на Лом-а за 3 часа след работа. На фидера излизат добри каракуди (две хванах и две откачих поради липса на кеп). Бая народ имаше-някой на плувка ловяха каракуди, а някой ги чакаха на малай.

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
към Басарбово ....На лом-а почти винаги ходя в района на Манастира и нагоре срещу течението посока Красен...има хубави вирчета пък и народ по-малко
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Браво Мирчев, и сега ако кажеш че си го хванал до стената, повече на Текето не стъпвам.mmirchev71 написа:ба я бая колко да е бая 9,5

Чак от Румъния ли ни видяDavid Kamenov написа:Колега видях те от отсрещния бряг вие ли захранвахте с тая лодкаkasabinho написа:Ако си спрял да поговориш с едно момче с разпъната шаранджийска стойка, значи сме се запознали формално, ако ли не здраве да еnick71 написа:Днеска и аз направих един валат на Стълпище.Пътят до там беше така![]()
.

Дунава при гр.Мартен , излизат на бял червей - червеноперки , таранки и белите рибки бяха доста активно но се хванаха само две около 20-25 см. става въпрос за местата до гранична полиция
-
- вече хвърля и на тежко
-
- новобранец
на баниска тази седмица само маломерни 6аран4ета и дребна таранка.
- dan10
- фен клуб-скобар
Колеги нещо ново по дунава през "weekend" ? 

mmirchev71 браво колега, нещо почна да ми объркваш представите с тези твои снимки 

Здравейте
Търся си язовир до 100-тина км от Русе за риболов на плувка/блесна/муха(ако позволява).Някой да има актуална информация ?
Поздрави
Търся си язовир до 100-тина км от Русе за риболов на плувка/блесна/муха(ако позволява).Някой да има актуална информация ?
Поздрави
-
- вече хвърля и на тежко
То и аз тотално съм объркан.kutinchev написа:mmirchev71 браво колега, нещо почна да ми объркваш представите с тези твои снимки
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Лазар написа:Здравейте
Поздрави
Лазаре стани

За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Благодаря за изчерпателния отговор.Ясно, че не съм задал въпроса правилно.Под актуална информация нямах предвид дали, видиш ли, случайно не се е появил някой нов язовир а къде някой от колегите е имал успешен излет в близкото минало.Благодаряdjokoriboloveca написа:Лазар написа:Здравейте
Поздрави
Лазаре стании върви на яз.Бели Лом,яз.Съединение,яз. Тича ,яз.Баниска,яз.Антимово и блатото Малък Преславец (естествено езеро) за други на 100 км.около Русе не се сещам.

Някакво прясно инфо от рибарника в Къцелово ????? ,