Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от G.Petkov »

Menkata написа:...Резултата е 2 шарана от който единия много приличен вие преценете сами килограмите.:
Щото няма никой познал точния резултат, аз ще опитам, без въобще да разбирам от шарани:
- 4.5 кг ?

А няма и награда, ей така за спорта играя :D !
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

G.Petkov написа:
Menkata написа:...Резултата е 2 шарана от който единия много приличен вие преценете сами килограмите.:
Щото няма никой познал точния резултат, аз ще опитам, без въобще да разбирам от шарани:
- 4.5 кг ?

А няма и награда, ей така за спорта играя :D !
Понеже съм рибар,а рибарите нали знаете какво казват: "Хванах еииии такава голяма риба"
Близо си към точния отговор само още малко да завишиш 5.700 е шаранягата :wink:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

БРАВО,но вчера се извади един 18+кг от мой приятел.
Риба къща няма.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

яз,Сопот написа:БРАВО,но вчера се извади един 18+кг от мой приятел.
Ехеее, то малко прасенце :D .Нека има ,тази година ще върви шарковеца на язовира :wink:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Menkata написа:
яз,Сопот написа:БРАВО,но вчера се извади един 18+кг от мой приятел.
Ехеее, то малко прасенце :D .Нека има ,тази година ще върви шарковеца на язовира :wink:
А дано си прав за шаркото.Този гигант е от старите риби ,оцелели от преди да се захване Д-р Найденов с язовира.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Митко не съм от хората който пресилват или се хвалят.Истина е бате като се видим ще ти разкажа и историята в която имам действие и аз.А от вторник до четвъртък, друк мой приятел амур 14кг. шаран 5кг и един амур откачен.Но рибата се групира заради жегата ,дано кото се разхлади и обърне водата да слезе да се храни по активно.Стой на определени места където няма в момента достап за бивак,а само с лодка,а при тая жега в лодка? :D
Риба къща няма.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Вчера (събота) на малкия канал 12 платики половината добри, всички мерни. Но някои бяха огромни наистина, страхотно кълвяха само на хляб (1 на жито и 2 на царевица). На пирамдиата баща ми хвана 4-5 кила дребна таранка и костур. Кълват яко и там. Но започва да спада.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Вчера извъртях хубаво капо.Няма и помен от рибата.Водата е размътена от дъждовете и вятъра.Хора на язовира почти нямаше,което ме учуди :wink:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Менка,
Какво става ?
Не ловите ли, или не пишете, а :( ?
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Много обичам да виждам хванати диваци , а още повече обичам да ги виждам пуснати след това ! Прекрасна риба !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

G.Petkov написа:Менка,
Какво става ?
Не ловите ли, или не пишете, а :( ?
Не се лови да :( .Тази седмица отчайващо дали ,защото почна да пада язовира доста драстично.Или рибата се измести от този залив ,който лових аз.Но от колеги в Тетевен също се оплакаха от капота.Мислих да ходя на еднодневна палатка утре,но се отказах да горя горивото за нищо.Ще изчакам в близките дни дано се пораздвижи положението.Рибата на язовира всякаш потъна.Не играе не личи изобщо в язовира да има някаква риба.Пък мен ме знаете аз споделям винаги информация.Има риба за всички девиза ми е "Ти мойта риба няма да хванеш,както аз твойта" :wink:
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Менка така е друже и при мен е само капо.Митко е на паметника утре се прибира но остават баща му и тъста му в петак и събота ловихме от лодките само дребен костур и платика нищо сносно ,на дъно няма удари. :oops: Тази жега го ни някъде рибата,амура се появява само сутрин и привечер.Абе общо взето рибололова е на кота 0.Ванката ако е ходил горе при рибарника да даде инфо как е там.При нас по целия бряг е само н
капо а бяха поне 7 ловешки бивака.Като се прибера от море ще съм при Митко за 4дена ако не ми мине котка път. :D :drinkers:
Риба къща няма.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

не съм ходил от 2-3 седмици, понеже съм гледач на синковеца, ама бащата днес са обикаляли около устието, на дигата, на рибарника, под гората, на моста над шосето само няколко дребни платики костурчета. Чак след обяд на пирамидата са спасили капото с 3-4 кг таранки колкото една длан (маааааалко над нормата) и то само на жито.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Менка,за една бройка сме се разминали,спрели сте до баща ми и сте говорили, ще чакаме инфо на другия бряг как е:wink: Два пъти минавах със сонара ,обаче не е и там рибата ,13-14м. дълбоко ,само тук там риба.Повече държи от към нашия бряг.Така е риболова е слаб,Данчо е казал какво се лови от лодките,излизат мерни платики,но мнооого от тази напаст 10-12см.платики и костурчета :) На дънните само 2 големи каракуди и това е.Има амур играе сутрин ,вечер ,но е малко.Водата спадаше с по 20 см. ,но от събота увеличиха двойно изпускането,може би това обърка нещата.Хубаво е че тревата започна да "пада",ще почне да търси храна.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

MITKO70 написа:Менка,за една бройка сме се разминали,спрели сте до баща ми и сте говорили, ще чакаме инфо на другия бряг как е:wink: Два пъти минавах със сонара ,обаче не е и там рибата ,13-14м. дълбоко ,само тук там риба.Повече държи от към нашия бряг.Така е риболова е слаб,Данчо е казал какво се лови от лодките,излизат мерни платики,но мнооого от тази напаст 10-12см.платики и костурчета :) На дънните само 2 големи каракуди и това е.Има амур играе сутрин ,вечер ,но е малко.Водата спадаше с по 20 см. ,но от събота увеличиха двойно изпускането,може би това обърка нещата.Хубаво е че тревата започна да "пада",ще почне да търси храна.
Ще се видим вече знам точно къде да те търся.Преди да си тръгнем баща ти ни спря пак и се запознахме.Не знам какво е показвал сонара ,но очите ми виждаха друго шарана беше отсреща през плувката ми скачаше ,но не иска да пипне.Хванах една платика около килото и това беше.И си много прав язовира пада със страшна сила и бърка рибата.Също така и водораслите са цъфнали,което допълнително затруднява риболова.Изумителното за мен беше ,че видях толостолопи по между 10 кг в средата на язовира.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”