за Лин

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: за Лин

Мнение от katri »

Вярно , колега.Недоглеждане от моя страна или просто не ми се е щяло да повярвам може би :).Извинявам се за пропуска!Все такива да ги дърпа колегата.Значи все пак и у нас имало шанс да се ловят такива красиви риби.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Ами как ще го има като никой не ги пуска .Всеки гледа Манджата
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

katri написа:Вярно , колега.Недоглеждане от моя страна или просто не ми се е щяло да повярвам може би :).Извинявам се за пропуска!Все такива да ги дърпа колегата.Значи все пак и у нас имало шанс да се ловят такива красиви риби.
И Аз не повярвах , като ми казаха ,че до Сливен по дупките било пълно с линове , че и хубави , но явно има все още местенца на , които тази прекрасна риба оцелява някакси ! Не трябва да се казват подобни местообитания на рибката защото ще бъде изловена и , както каза Борката изядена , а тя не е от масовите риби у нас !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

INCUBUS написа:Чудесен излет на родна земя,поздравления за което :drinkers: Обаче: На едната снимка с въдицата ,кордата е за хвърляне -износена с "памет" и прави "пружина" и второ-не съм убеден,че трябва човекът да решава дали линовете имат нужда от нов дом и трябва да бъдат преселени -няма гаранция,че няма да загинат в новия водоем поради въздействието на фактори,за които не знаем нищо.
На доста места сам разселил и си живуркат доволно. :)
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

сирака написа:На доста места сам разселил и си живуркат доволно. :)
Евала ! Дано има повече хора , като теб ! :prayer: :prayer: :prayer:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

katri написа:
Как от два папура разбра,че е в гръцко да го ева?
От папурите нищо не съм разбрал, но от рибите.....(в БГ почти вече няма останали такива риби и в такова количество)?Разбира се изказал съм само предположение за местонахождението, нека авторът на темата ако иска пише за това дали риболовът е бил в Гръцко или у нас.Няма нужда да споменава името на конкретния водоем, ако храни разни опасения.
В югоизточна България има водоеми в които преобладава тази риба.Наистина повечето са труднодостъпни и с малки екземпляри но има и добри рибки.
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
ares_sv
новобранец
новобранец

Мнение от ares_sv »

Да колеги все още има места в България на които има лин - и то в добри количества. Другия момент е и да знаеш как да ги ловиш /без да подценявам някой :-)/ Снимки на водоема като цяло имам, но умишлено не съм пуснал, че ще стане една дискусия и предположения къде е точно. На мен ми е нещо като хоби да разселвам риби на други места , тъй като не ми е приятно да пътувам по 100- 200км за да хвана някой лин , щука , сом и др.. И винаги когато хвана по - голямо количество риба и имам възмовност да я транспортирам жива го правя. Та така се получава че на водоемите около които живея има разнообразна риба за която повечето колеги въобще не знаят. А и да добавя че както всички знаем нашите водоеми са обезрибени.
И накрая смятам,че макар Лин-а да е една от най вкусните риби, трябва задължително да се пуска на свобода.
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

Браво колега страхотни рибки.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

ares_sv написа:Да колеги все още има места в България на които има лин - и то в добри количества. Другия момент е и да знаеш как да ги ловиш /без да подценявам някой :-)/ Снимки на водоема като цяло имам, но умишлено не съм пуснал, че ще стане една дискусия и предположения къде е точно. На мен ми е нещо като хоби да разселвам риби на други места , тъй като не ми е приятно да пътувам по 100- 200км за да хвана някой лин , щука , сом и др.. И винаги когато хвана по - голямо количество риба и имам възмовност да я транспортирам жива го правя. Та така се получава че на водоемите около които живея има разнообразна риба за която повечето колеги въобще не знаят. А и да добавя че както всички знаем нашите водоеми са обезрибени.
И накрая смятам,че макар Лин-а да е една от най вкусните риби, трябва задължително да се пуска на свобода.
:smt023
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
vankatash
новобранец
новобранец

Мнение от vankatash »

Ако ви се лови Лин ходете на Лобуш
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”